24 Ekim 2009, Cumartesi 16:01:34

CANLI YAYINDA KAPIŞTILAR

Her Cuma, havacılık gündemini oluşturan haberlerin tartışıldığı Fikir Fırtınası programına dün, Fevzi Altınbulak damgasını vurdu.
  • DUYUYONMU KOÇUM
  • ben oktay abiyi 15 yıldır tanırım. kimselere de laf ettirmem. adam gibi adamdır. ahde vefa yı bilir, haklı ile haksızı ayırır. aslanlar gibi yüzünün akıyla shgm den ayrılan ve sektörde adam gibi yer bulan tek emekli!!!!!!!.. abi sana emekli demek biraz ayıp oldu ama aynı amatör ruhla hala sektöre ders veriyorsun. keşke senin gibi olma yolunca çaba sarf etseler ama nerdeeeeeeeeeeee...
  • Avukat buysa normal vatandaş ne yapsın. Ya AVUKAT EFENDİ YÜRÜYEN BİR DAVA VAR sende bu davada avukatsın bu davanın savcısı ve hakimi deyilsin. Müsaade edersen bu davada kararı onlar versin
  • Bu kaza hakkında daha öncede fahri avukatlık yapanları biz görmüştük. Bu fahri avukatı en son gördüğümüzde televizyonda ağlıyordu. şimdi Berezilyada fahri avukatlık yapıyormuş diğe duyumlarımız var.
  • Avukat bey ne zamandan beri avukatlar bu ülkede hem avukat hem savcı hemde hakim oldular. Yürüyen bir dava var yüce Türk adeleti en doğru kararı verecektir. Seni bu dava kesmez sen yolunacak başka kazlar bul mesela bir kaç boşanma davası falan. Yürüyen bir dava hakkında isimsiz rumuzlarla yorum yapmanız zaten hakkınızda bir bigi verdi bize.
  • Bu baslik altindaki yorumu Fevzi kaptanın yazdmis oldugunu soyleyen arkadas! Onu Fevzi kaptan yazmadi, ben yazdim. Kim oldugumu bu asamada aciklamayayim ama, su kadarini soyleyeyim. Isparta kazası sorusturmasi icinde bir kazazede vekiliyim. Cok pis kokular geliyor. SHGM de bu iste kusuru bulunan herkes de cezasini kesinlikle alacak. Bu isin pesi birakilmayacak. Yargilama sirasinda pilotlarin nasil baski altinda oldugu, bakimcilarin ne durumda oldugu goruluyor. Fotograf yavas yavas belirginlesiyor. O yargilananlara biraz teminat ve destek verilse, aci gerçek tum ciplakligiyla ortaya cikacak. TV'de o show yapan genel mudur yardimcisini da Isparta'da veya Ankara'da Agir Ceza Mahkemesi huzurunda gorecegiz. Hic kimse bosuna cirpinmasin.
  • Neden herkes Altunbulak kaptana yükleniyorki?arıza konusunda çoğu kaptanlar uçağı uçursun diye şirketlerinden baskı yiyor.sizler masa başı havacılığı yapıyorsunuz.uçak başında neler oluyor kimse bilmiyor.birazda şirketleri sıkıştırın bakalım neler çıkacak görürsünüz..!!!
  • Ben ne Fevzi kaptanım nede onun avukatı.Sadece gerçekleri belirttim.Şu anda sivil havacılıkta bilhassa kargo şirketlerinde uçan uçaklar yıllarca ABD çöllerinde yatan uçaklar değilmi.Ama bakımları adam gibi yapılmış ve hala başarılı bir şekilde uçmaktadırlar.THY nin TOP AIR e verdiğ*i B-727 ler yıllarca AHL de yattıktan sonra nasıl uçtularsa BOSPHOURS un uçakları da gerekli bakımları yapıldıktan sonra uçabilir.Yeterki gerekli bakımları yapılabilsin.
  • MAALESEF BU VE BUNA BENZER OLAYLAR BAZI ŞİRKETLERDE YAPILIYOR.BEN VE BENİM GİBİ PEK ÇOK KABİN MEMURU ADAYI THY YÖNETİMİNİN KEYFİİ UYGULAMALARINDAN DOLAYI MAĞDUR EDİLDİK.BAŞTAN DÜRÜST DAVRANIP GEÇERLİ BİR GEREKÇEYLE İŞİMİZİN OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞ OLSALAR AMENNA.FAKAT ONLAR İŞİMİZİN OLACAĞINI SÖYLEYİP BİZLERİ OYALAMAYI TERCİH EDİYOR.ARADAN UZUN SAYILACAK BİR ZAMAN GEÇİRDİKTEN SONRADA SAÇMASAPAN BİR SEBEPLE YÖNETİM KURULU BÖYLE KARAR ALDI DİYORLAR.YÖNETİM KURULU ÇALIŞMALARINI DÜNYA STANDARTLARINDA DEĞİLDE KENDİ KEYFİYETİYLE YAPTIĞI SÜRECE BU İŞLER DÜZELMEDEN BÖYLE SÜRER GİDER.İŞLERİNE GELİNCE BİZ BİR KAMU KURUMUYUZ.İŞLERİNE GELİNCE BİZ BAĞIMSIZ BİR KURULUŞUZ DİYORLAR.YANİ SAGANIN YAPTIĞI DEVEDE KULAK KALIR.
  • Adam tam bir havacı valla ya. Kasaplar nasıl hayvanın etinden,kemiğinden,sütünden faydalanıyorsa oda uçakların havada uçmasından ,düştüğünde parcaları toplayıp satışından yani herşeyinden faydalanıyor. Bir cerrah hem cerrah hem cenaze levazımatcısı olamazmı yani. Pilotda hem uçar hem düşerse bunu defneder ,parcalarını alır satar veya tursu kurar kim ne diyebilir ya.

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan, Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, Airport TV Haber Müdürü Murat Herdem ve SHGM eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı'nın her Cuma Airport TV'de bir araya geldiği, hafta boyunca sektörde çok konuşulan haberleri irdeleyen Fikir Fırtınası bu haftaya da damgasını vurdu.

Best Air'den ayrıldıktan sonra yaptığı çarpıcı açıklamalarda gündem oluşturan Fevzi Altınbulak, dün akşam Fikir Fırtınası'na bağlandı.

SHGM tarafından işten çıkarılmasının istendiğini zanneden Altınbulak, bazen daha önce Airport TV'de katıldığı Sefa İnan ve Ali Kıdık'ın sunduğu bir programda söylediklerini de söylemediğini belirtti.

SAGA Airlines mağdurlarının da canlı yayına bağlandığı program düne damgasını vurdu.

Fikir Fırtınası programının tamamı;

1.BÖLÜM 

 



2.BÖLÜM



3.BÖLÜM



4.BÖLÜM



5.BÖLÜM



6.BÖLÜM



7.BÖLÜM



8.BÖLÜM

 

 

 

CANLI YAYINDA KAPIŞTILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Misafir ~ 15 yıl önce
DUYUYONMU KOÇUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ben oktay abiyi 15 yıldır tanırım. kimselere de laf ettirmem. adam gibi adamdır. ahde vefa yı bilir, haklı ile haksızı ayırır. aslanlar gibi yüzünün akıyla shgm den ayrılan ve sektörde adam gibi yer bulan tek emekli!!!!!!!.. abi sana emekli demek biraz ayıp oldu ama aynı amatör ruhla hala sektöre ders veriyorsun. keşke senin gibi olma yolunca çaba sarf etseler ama nerdeeeeeeeeeeee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Avukat buysa normal vatandaş ne yapsın. Ya AVUKAT EFENDİ YÜRÜYEN BİR DAVA VAR sende bu davada avukatsın bu davanın savcısı ve hakimi deyilsin. Müsaade edersen bu davada kararı onlar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu kaza hakkında daha öncede fahri avukatlık yapanları biz görmüştük. Bu fahri avukatı en son gördüğümüzde televizyonda ağlıyordu. şimdi Berezilyada fahri avukatlık yapıyormuş diğe duyumlarımız var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Avukat bey ne zamandan beri avukatlar bu ülkede hem avukat hem savcı hemde hakim oldular. Yürüyen bir dava var yüce Türk adeleti en doğru kararı verecektir. Seni bu dava kesmez sen yolunacak başka kazlar bul mesela bir kaç boşanma davası falan. Yürüyen bir dava hakkında isimsiz rumuzlarla yorum yapmanız zaten hakkınızda bir bigi verdi bize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu baslik altindaki yorumu Fevzi kaptanın yazdmis oldugunu soyleyen arkadas! Onu Fevzi kaptan yazmadi, ben yazdim. Kim oldugumu bu asamada aciklamayayim ama, su kadarini soyleyeyim. Isparta kazası sorusturmasi icinde bir kazazede vekiliyim. Cok pis kokular geliyor. SHGM de bu iste kusuru bulunan herkes de cezasini kesinlikle alacak. Bu isin pesi birakilmayacak. Yargilama sirasinda pilotlarin nasil baski altinda oldugu, bakimcilarin ne durumda oldugu goruluyor. Fotograf yavas yavas belirginlesiyor. O yargilananlara biraz teminat ve destek verilse, aci gerçek tum ciplakligiyla ortaya cikacak. TV'de o show yapan genel mudur yardimcisini da Isparta'da veya Ankara'da Agir Ceza Mahkemesi huzurunda gorecegiz. Hic kimse bosuna cirpinmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden herkes Altunbulak kaptana yükleniyorki?arıza konusunda çoğu kaptanlar uçağı uçursun diye şirketlerinden baskı yiyor.sizler masa başı havacılığı yapıyorsunuz.uçak başında neler oluyor kimse bilmiyor.birazda şirketleri sıkıştırın bakalım neler çıkacak görürsünüz..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ben ne Fevzi kaptanım nede onun avukatı.Sadece gerçekleri belirttim.Şu anda sivil havacılıkta bilhassa kargo şirketlerinde uçan uçaklar yıllarca ABD çöllerinde yatan uçaklar değilmi.Ama bakımları adam gibi yapılmış ve hala başarılı bir şekilde uçmaktadırlar.THY nin TOP AIR e verdiğ*i B-727 ler yıllarca AHL de yattıktan sonra nasıl uçtularsa BOSPHOURS un uçakları da gerekli bakımları yapıldıktan sonra uçabilir.Yeterki gerekli bakımları yapılabilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MAALESEF BU VE BUNA BENZER OLAYLAR BAZI ŞİRKETLERDE YAPILIYOR.BEN VE BENİM GİBİ PEK ÇOK KABİN MEMURU ADAYI THY YÖNETİMİNİN KEYFİİ UYGULAMALARINDAN DOLAYI MAĞDUR EDİLDİK.BAŞTAN DÜRÜST DAVRANIP GEÇERLİ BİR GEREKÇEYLE İŞİMİZİN OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞ OLSALAR AMENNA.FAKAT ONLAR İŞİMİZİN OLACAĞINI SÖYLEYİP BİZLERİ OYALAMAYI TERCİH EDİYOR.ARADAN UZUN SAYILACAK BİR ZAMAN GEÇİRDİKTEN SONRADA SAÇMASAPAN BİR SEBEPLE YÖNETİM KURULU BÖYLE KARAR ALDI DİYORLAR.YÖNETİM KURULU ÇALIŞMALARINI DÜNYA STANDARTLARINDA DEĞİLDE KENDİ KEYFİYETİYLE YAPTIĞI SÜRECE BU İŞLER DÜZELMEDEN BÖYLE SÜRER GİDER.İŞLERİNE GELİNCE BİZ BİR KAMU KURUMUYUZ.İŞLERİNE GELİNCE BİZ BAĞIMSIZ BİR KURULUŞUZ DİYORLAR.YANİ SAGANIN YAPTIĞI DEVEDE KULAK KALIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Adam tam bir havacı valla ya. Kasaplar nasıl hayvanın etinden,kemiğinden,sütünden faydalanıyorsa oda uçakların havada uçmasından ,düştüğünde parcaları toplayıp satışından yani herşeyinden faydalanıyor. Bir cerrah hem cerrah hem cenaze levazımatcısı olamazmı yani. Pilotda hem uçar hem düşerse bunu defneder ,parcalarını alır satar veya tursu kurar kim ne diyebilir ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000