04 Ekim 2010, Pazartesi 11:28:20

BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ

Havacılık sektörünün alternatifsiz tek haber kaynağı Airporthaber, ses getiren haberleri ile gündem yaratırken yazar kadrosunu da güçlendiriyor. Üç güçlü isim Airporthaber ailesine katılıyor.
  • Öncelikle geç de olsa Ekrem Arkadaşıma hayırlı olsun demek isterim. Lise hayatından da Ekrem'in pilot olacağını tahmin ediyordum. Hayallerini gerçekleştirdiğin için seni bir kez daha tebrik eder, emeklilik hayatinda da başarılar dilerim. (Doç.Dr. Melih İnal; [email protected])
  • Servet Hocama eski bir öğrencisi olarak başarılar diliyorum.Artık bilgiye ve belgeye dayalı daha çok havacılık haberi göreceğiz (bu sözüm yanlış anlaşılmasın)
  • Ekrem Hocam,Her alanda kendini çok iyi yetistirmiş ve tüm hayatını havacılığa adamış bir isim.Abicim başarılarının devamını diler ve tüm havacılık camiası adına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.Yazılarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Airport Haber şimdi sizle daha güçlü. CSARAC
  • servet hocama yürekten sevgiler ve başarılar
  • Ekrem Kardesim her konuda oldugu gibi bunuda basarirsin bilirim. Tebrikler ve basarilar...
  • Bize havacılığın doğrularını öğreten hocam Sayın Servet BAŞOL'a başarılar diliyorum... Daha öğreneceğimiz çok şey var. R.TEBERİK
  • Konakoğlu Hocam Saygılar Başarılarının Devamını Dilerim... A.OYMAK
  • Oktay Abiye başarılar Airporthaber'e çok büyük destek olacaktır. Bunun dışında emekli binbaşı arkadaşımızın teknik ve askeri havacılık konularındaki yazıları, sitenin içerisinde artık fazlasıyla hissedilen büyük eksikliği kapatacaktır diye tahmin ediyorum. Servet bey'i tanımamakla beraber özgeçmişinden de anlaşılacağı üzere siteye büyük katkıları olacağı ortada. Bravo Airporthaber gerçekten müthiş transferler olmuş yolunuz açık olsun..
  • BAŞARILAR DİLİYORUM.SELAM VE SEVGİLERİMLE.
  • KONAKOGLU HOCAMA BASARALILAR DILERIM.. BATMAZ.
Airporthaber’in yazar kadrosu üç yeni isimle güçleniyor. Havacılık sektörüne yıllarını vermiş üç isim, 11 Ekim Pazartesi gününden itibaren ilk yazılarıyla Airporthaber’de yer almaya başlayacak.

İşte Airporthaber’in kadrosuna katılan o isimler:

SERVET BAŞOL:
Servet Başol, havacılık sektöründe 41’inci yılını geride bırakmaya hazırlanırken bilgi ve deneyimlerini artık Airporthaber okurlarıyla paylaşacak. Sivil Havacılık konusunda yayınlanmış üç kitabı, üç hakemli bildirisi ve kendi adına kurduğu sitesinde çok sayıda yazısı bulunan Servet Başol, halen Kocaeli Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu’nda öğretim üyesi olarak görev yapıyor. Hava Trafik Kontrolörü ve Uçuş İşletme Uzmanı lisansları sahibi Servet Başol, Airporthaber’in yazar kadrosuna mesleki birikimi ile güç katacak.



OKTAY ERDAĞI:

32 yıl boyunca Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde çeşitli pozisyonlarda görev yapan ve 2007 yılının sonunda SHGM Genel Müdür Yardımcısı iken emekli olan Oktay Erdağı, halen Saga Havayolları’nda Koordinatör olarak görev yapıyor. Özellikle sivil havacılık mevzuatı konusunda engin bilgi birikimine sahip olan Erdağı, evli ve iki çocuk babası.




EKREM KONAKOĞLU:
1992 yılında Hava Harp Okulundan Elektronik Mühendisi olarak mezun olan Ekrem Konakoğlu, 1994 yılında İzmir’de Jet Uçuş Eğitimini başarı ile tamamladıktan sonra F-4E Av/Önleme Pilotu olarak 112.Filoya atandı. 1996 yılında uçuş öğretmeni olarak 122.Jet Eğitim filosuna, takiben 2002 yılında 172. filoya atandı. 2004 yılında master yapmak üzere Istanbul Havacılık ve Uzay Teknolojileri Enstitüsünde eğitime başladı. Elektronik (Mekatronik) Mühendisliği bölümünden İnsansız Uçakların otonomüs uçuş kontrolunu yapay sinir ağları ile gerçekleştiren tezini sunarak yüksek lisansını tamamladı ve 2004 yılında Hava Kuvvetleri Karargahına İnsansız Hava Aracı Proje Subayı olarak atandı. NATO ve Milli IHA (İnsansız Hava Aracı) ve diğer projelerde yönetici ve teknik personel olarak görev yaptı. 2008 yılında yurtdışında eğitim alarak İHA pilotu oldu. Konakoğlu, bu yıl Hava Kuvvetleri’nden Pilot Kıdemli Binbaşı rütbesiyle emekli oldu, Evli ve Lal adında bir kız çocuğa sahibi olan Ekrem Konakoğlu yaklaşık 3.500 saat uçuşa sahip ve iyi derecede İngilizce biliyor.

BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Başkan ~ 11 yıl önce
Öncelikle geç de olsa Ekrem Arkadaşıma hayırlı olsun demek isterim. Lise hayatından da Ekrem'in pilot olacağını tahmin ediyordum. Hayallerini gerçekleştirdiğin için seni bir kez daha tebrik eder, emeklilik hayatinda da başarılar dilerim. (Doç.Dr. Melih İnal; [email protected])

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Servet Hocama eski bir öğrencisi olarak başarılar diliyorum.Artık bilgiye ve belgeye dayalı daha çok havacılık haberi göreceğiz (bu sözüm yanlış anlaşılmasın)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ekrem Hocam,Her alanda kendini çok iyi yetistirmiş ve tüm hayatını havacılığa adamış bir isim.Abicim başarılarının devamını diler ve tüm havacılık camiası adına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.Yazılarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Airport Haber şimdi sizle daha güçlü. CSARAC

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
servet hocama yürekten sevgiler ve başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ekrem Kardesim her konuda oldugu gibi bunuda basarirsin bilirim. Tebrikler ve basarilar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bize havacılığın doğrularını öğreten hocam Sayın Servet BAŞOL'a başarılar diliyorum... Daha öğreneceğimiz çok şey var. R.TEBERİK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Konakoğlu Hocam Saygılar Başarılarının Devamını Dilerim... A.OYMAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oktay Abiye başarılar Airporthaber'e çok büyük destek olacaktır. Bunun dışında emekli binbaşı arkadaşımızın teknik ve askeri havacılık konularındaki yazıları, sitenin içerisinde artık fazlasıyla hissedilen büyük eksikliği kapatacaktır diye tahmin ediyorum. Servet bey'i tanımamakla beraber özgeçmişinden de anlaşılacağı üzere siteye büyük katkıları olacağı ortada. Bravo Airporthaber gerçekten müthiş transferler olmuş yolunuz açık olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BAŞARILAR DİLİYORUM.SELAM VE SEVGİLERİMLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KONAKOGLU HOCAMA BASARALILAR DILERIM.. BATMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000