28 Şubat 2010, Pazar 12:06:56

"Bora Jet'le Tokat'ta uçak işini halletmiş oluyoruz"

AK Parti Tokat Milletvekili Hüseyin Gülsün, Tokat havaalanında tekrar seferlerin başlaması için devam eden girişimlerle ilgili bilgi verdi.
  • madem beğenmiyorsan binme bora uçağına babaan uçağını getirde millet binsin sende ordan nemalan ne iş yapar nede yapanı beğenirsiniz her zaman bu milletin önüne ayak bağı olamaktan ne zaman vaz geçeceksiniz memlekete hizmet geldiğinde neden zorunuza gidiyor anlamıyorum muzular
  • sayın yorumcular, sizene ucağın tipinden, sizene sahibinden, sizene yönetenden. ucağın tipini soranlar, kendilerine aynısını mı alacak ??? sahibinden borş para mı isteyecek, yöneticelerine yönetmeyin mi diyecekler ki kim olduklarını soruyor. ucar ucmaz, düşmez kalkmaz bir Allah tır ya.
  • sayın millet vekili hüseyin gülsün tokat da ucak inisini halletmiş bulunuyosunz ama bunun altındakı cıkarınızıda acık acık ortaya nıye koymadınız bugun baktıgında istanbuldan tokat a ucak bıletı 150 tl bu ucusa katılak ıcın ılk once milet vekılı olmak lazım 150 tlye parise gidis dönus biletı alınıyo be sen istanbuldan tokatada ucuruyosun yapacaksanız vır ıs ısnaların menfaatrelı ıcın hayırlı bır ıs yapın adı bıle bellı olmayan bır ucak fırmasını getırmenın gururu ne kadar yasanır sıze soruyorum ...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Borajet kurulduğundan bu zamana kadar insanların işi gücü yok her fırsatta eleştirilerini insafsızca ve vijdansızca yapıyorlar. Kişisel çıkarlar ve menfaatler çok öne çıkıyor başka birşey yok.Yatırım yapana, emek verenlere saygı göstermeyi ve taktir etmeyi düşünmediniz.Havacılıkta iyi niyet dilekleri yokmudur.
  • Bakıyorum Borajet hakkında yorumlarda kin ve nefret var yahu ben 2 sefer 3 er aylık çalışma şerefine nail oldum,anlaşamamazlıklar olabilir bağırırsın çağırırsın hatta kavga edersin istifa edersin ama gıyabında kin kusmak hoş değil bence biraz daha makul ve insaf ölçüsünde yazışın.Gürkan O.
  • Verecek cevabı olmayanlar Allahtan korkun diyor.İnsaf bee.Bırakın bu ağızları.Bu kadar suçlanmışsınız varsa cevabınız verin yoksa susun oturun.
  • Başlatılan karalama kampanyası falan değil.Borajet yönetiminin keyfiliği, kibri, beceriksizliği ve kişisel korkuları ile insanların geleceği ile oynamaları var.Sen çalışanla kavga eder, hakaret edersen cevabını alırsın.Kimse kimseye ekmek vermiyor.Çalışanlar emeğinin karşılığını alıyor.Merak etme burada yazılanların çok daha fazlası bu adamların yüzüne hem de herkesin içinde defalarca söylendi.Ama efendiler büyük bir pişkinlikle saltanata devam ediyorlar.
  • Anlaşılan burda Borajet de çalışıp daha sonrada ayrılan kişilerin başlatmış olduğu bir karalama kampanyası var.Unutmasın kimse ki orası size 1 de olsa 2 de olsa ekmek verdi.Allah korkusu olanlar,bırakın artık karalama kampanyasınıda yolunuza bakın.Allah herkese bir ekmek kapısı açar.Herkesin kısmetini yer.O kadar şeyi biliyorsunuz,o zaman gidin bahsedilen kişilerin yüzüne söyleyin bunları.Bunu yapabilecek yüzü olan gerçekden varsa alnından öpelim.İçinde insanlık olan,saygısı olan,sevgisi olan hiç bir Allahın kulu burada Ayın çamur atanın eline çamur atarken kirlenir.çamur atmaz.UNUTN
  • Umarım bu yazılanları işin sahibi okuyordur.Eminim ben başıma bu insanları nasıl bela ettim diyordur.Adamcağızın hem parasını çarçur edin hem adını böyle kirletin yazık oluyor bu tip yatırımcılara yazık.

Hüseyin Gülsün, 3 uçağın her türlü işlemi bittiğini ve ön izinin alındığını belirterek, "Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü uçakları inceleyecek. Uçakların hiçbir eksiği yok. Çünkü 2 yıllık uçaklar. Bu uçakların onayı verildikten sonra Tokat'a sefer yapmaya başlayacaklar. Her gün İstanbul-Tokat seferi, hafta 3 gün ise Ankara seferi yapılacak. Yaz aylarında da Antalya, Bodrum gibi tatil mekanlarına uçuş planlayacaklar. Bu uçaklar Türkiye'de ilk defa uçacak. ATR 72-500 tipi 66 kişilik son derece modern pervaneli uçakların en gelişmişi. Bu uçakları Türkiye'deki bir iş adamı satın aldı. Kiralanmadı yani, 'kirası bitti gidecek' diye de bir şey yok. İnşallah bu uçaklarla birlikte Tokat'ta uçak işini halletmiş oluyoruz. Bora Jet adı altında tarih vermeyim, tarih verdiğim zaman mahcup oluyorum. Yakın zamanda inşallah bu uçaklarımız Tokat'a uçacaklar" diye konuştu.

"Bora Jet'le Tokat'ta uçak işini halletmiş oluyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Misafir ~ 14 yıl önce
madem beğenmiyorsan binme bora uçağına babaan uçağını getirde millet binsin sende ordan nemalan ne iş yapar nede yapanı beğenirsiniz her zaman bu milletin önüne ayak bağı olamaktan ne zaman vaz geçeceksiniz memlekete hizmet geldiğinde neden zorunuza gidiyor anlamıyorum muzular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın yorumcular, sizene ucağın tipinden, sizene sahibinden, sizene yönetenden. ucağın tipini soranlar, kendilerine aynısını mı alacak ??? sahibinden borş para mı isteyecek, yöneticelerine yönetmeyin mi diyecekler ki kim olduklarını soruyor. ucar ucmaz, düşmez kalkmaz bir Allah tır ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sayın millet vekili hüseyin gülsün tokat da ucak inisini halletmiş bulunuyosunz ama bunun altındakı cıkarınızıda acık acık ortaya nıye koymadınız bugun baktıgında istanbuldan tokat a ucak bıletı 150 tl bu ucusa katılak ıcın ılk once milet vekılı olmak lazım 150 tlye parise gidis dönus biletı alınıyo be sen istanbuldan tokatada ucuruyosun yapacaksanız vır ıs ısnaların menfaatrelı ıcın hayırlı bır ıs yapın adı bıle bellı olmayan bır ucak fırmasını getırmenın gururu ne kadar yasanır sıze soruyorum ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Borajet kurulduğundan bu zamana kadar insanların işi gücü yok her fırsatta eleştirilerini insafsızca ve vijdansızca yapıyorlar. Kişisel çıkarlar ve menfaatler çok öne çıkıyor başka birşey yok.Yatırım yapana, emek verenlere saygı göstermeyi ve taktir etmeyi düşünmediniz.Havacılıkta iyi niyet dilekleri yokmudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakıyorum Borajet hakkında yorumlarda kin ve nefret var yahu ben 2 sefer 3 er aylık çalışma şerefine nail oldum,anlaşamamazlıklar olabilir bağırırsın çağırırsın hatta kavga edersin istifa edersin ama gıyabında kin kusmak hoş değil bence biraz daha makul ve insaf ölçüsünde yazışın.Gürkan O.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Verecek cevabı olmayanlar Allahtan korkun diyor.İnsaf bee.Bırakın bu ağızları.Bu kadar suçlanmışsınız varsa cevabınız verin yoksa susun oturun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başlatılan karalama kampanyası falan değil.Borajet yönetiminin keyfiliği, kibri, beceriksizliği ve kişisel korkuları ile insanların geleceği ile oynamaları var.Sen çalışanla kavga eder, hakaret edersen cevabını alırsın.Kimse kimseye ekmek vermiyor.Çalışanlar emeğinin karşılığını alıyor.Merak etme burada yazılanların çok daha fazlası bu adamların yüzüne hem de herkesin içinde defalarca söylendi.Ama efendiler büyük bir pişkinlikle saltanata devam ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anlaşılan burda Borajet de çalışıp daha sonrada ayrılan kişilerin başlatmış olduğu bir karalama kampanyası var.Unutmasın kimse ki orası size 1 de olsa 2 de olsa ekmek verdi.Allah korkusu olanlar,bırakın artık karalama kampanyasınıda yolunuza bakın.Allah herkese bir ekmek kapısı açar.Herkesin kısmetini yer.O kadar şeyi biliyorsunuz,o zaman gidin bahsedilen kişilerin yüzüne söyleyin bunları.Bunu yapabilecek yüzü olan gerçekden varsa alnından öpelim.İçinde insanlık olan,saygısı olan,sevgisi olan hiç bir Allahın kulu burada Ayın çamur atanın eline çamur atarken kirlenir.çamur atmaz.UNUTN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarım bu yazılanları işin sahibi okuyordur.Eminim ben başıma bu insanları nasıl bela ettim diyordur.Adamcağızın hem parasını çarçur edin hem adını böyle kirletin yazık oluyor bu tip yatırımcılara yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000