19 Şubat 2010, Cuma 17:23:11

"BİZİ YIPRATMAK İSTİYORLAR"

Faaliyetlerine başladığında İzmir’deki ilk uçuş okulu olma ünvanını eline alacak olan Ege Havacılık şirketinin Adnan Menderes Havalimanı’nda uçuş okulu kurmasına Gaziemir Kaymakamlığı tarafından izin verilmediği iddia edildi. İddia şirket yöneticilerini çılgına çevirdi.
  • amacı üzüm yemek olanlar varsa eğer bi kaç küçük bilgi; 1.SHGM izn vermeden kimse kurs açamaz 2.yayınlanan yönetmeliğe göre asgari 2 uçak şarttır3MEB yetkisi olmazdan SHGM ye baş vurulamaz4Bu işler çocuk oyuncağı değildir basit numaralarla çamur at izi kalsın mantığı yürümez.5.yayıncılık demek sansasyon demek değildir herkesin doğru bilgilenmeye ihtiyacı var biraz daha ciddiyet lütfen saygılar Bir bilen.
  • HAVACILIĞIN GELİŞMESİNDE KATKIDA BULUNMAK MAKSADIYLA BU SEKTÖRDE DOĞRU VE EN GÜZEL EĞİTİMİ VERMEYİ AMAÇLAYAN;ÇAĞIN GELİŞİMİNE PARALEL KARAKTERLİ,BECERİKLİ,BİLGİLİ VE DE KÜLTÜRLÜ PİLOTLARI HAVACILIK CAMİASINA KAZANDIRMAYI HEDEFLEYEN EGE HAVACILIĞI BU TİP ASPARAGAS HABERLERLE YIPRATMAK YERİNE ONLARA DESTEK VERMENİN DAHA DOĞRU OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.AYRICA SHGM YETKİLİLERİNİNDE BUTİP PALAVRA HABERLERE RAĞBET ETMEYECEK KADAR HARİKA İNSANLAR OLDUĞUNU İŞLERİNİ LAYIKIYLA YAPAN BİRER HAVACILIK SEVGİSİ DOLU PİLOT OLDUKLARINI UNUTMAYALIM. M.KEMAL ATATÜRK'ünde dediği gibi İSTİKBAL GÖKLERDEDİR. HOŞGELDİN EGE HAVACILIK İYİKİ VARSIN İYİKİ DOĞDUN. HAVACILIĞI SEVEN VE DE RUHUNDA YAŞAYAN İKİ MAVİYE TUTKUN
  • 1 uçakla 15 öğrenci harika :)
  • Kaymakamlığı arayıp öğrenilebilir aslında bu olay araştırmak lazım

Ege Havacılık'ın Adnan Menderes Havalimanı'nda uçuş okulu faaliyeti göstermesine Gaziemir Kaymakamlığı'nın izin vermediği, eğitim için kayıt yaptıran bazı öğrencilerin ise önkayıt ücretini kaptırdığı iddiası Ege Havacılık yetkililerini çileden çıkardı.

İddialar hakkında konuşan bir Ege Havacılık yetkilisi, “ Kaymakamlıktan izin alamadığımız yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden de iznimiz bulunuyor.  Faaliyete geçmek için gün saydığımız bir dönemde bu tip iddiaların ortaya atılmasını manidar buluyoruz” diye konuştu.

 

Aynı yetkili, SHGM tarafından yapılacak denetlemeler öncesinde çıkarılan bu tür dedikoduların denetlemeleri etkileme amacı güttüğünü kaydetti.

 

Çalışmaları hakkında da bilgiler veren yetkili, 15 öğrenciden ön kayıt aldıklarını söyledi.

 

Ege Havacılık, geçtiğimiz günlerde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden işletme ruhsatını alarak, SHGM tarafından yapılacak denetimleri beklemeye başlamıştı.

 

Şu anda Santay Havacılık’a ait hangarı kullanan Ege Havacılık, yeni bir yer alabilmek için DHMİ Genel Müdürlüğü ile de görüşmelerini sürdürüyor.

 

Filosunda bir adet Cessna-172 tipi uçak bulunan Ege Havacılık, bir uçak daha getirmeyi planlıyor. İzmir'in ilk uçuş okulu, SHGM tarafından yapılacak denetimlerin tamamlanmasının ardından faaliyetlerine başlayacak.

 

Şirket, uçuş eğitimlerini, İzmir Adnan Menderes, Bodrum-Milas ve Edremit Havaalanları’nda gerçekleştirecek.

 

"BİZİ YIPRATMAK İSTİYORLAR"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
amacı üzüm yemek olanlar varsa eğer bi kaç küçük bilgi; 1.SHGM izn vermeden kimse kurs açamaz 2.yayınlanan yönetmeliğe göre asgari 2 uçak şarttır3MEB yetkisi olmazdan SHGM ye baş vurulamaz4Bu işler çocuk oyuncağı değildir basit numaralarla çamur at izi kalsın mantığı yürümez.5.yayıncılık demek sansasyon demek değildir herkesin doğru bilgilenmeye ihtiyacı var biraz daha ciddiyet lütfen saygılar Bir bilen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAVACILIĞIN GELİŞMESİNDE KATKIDA BULUNMAK MAKSADIYLA BU SEKTÖRDE DOĞRU VE EN GÜZEL EĞİTİMİ VERMEYİ AMAÇLAYAN;ÇAĞIN GELİŞİMİNE PARALEL KARAKTERLİ,BECERİKLİ,BİLGİLİ VE DE KÜLTÜRLÜ PİLOTLARI HAVACILIK CAMİASINA KAZANDIRMAYI HEDEFLEYEN EGE HAVACILIĞI BU TİP ASPARAGAS HABERLERLE YIPRATMAK YERİNE ONLARA DESTEK VERMENİN DAHA DOĞRU OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.AYRICA SHGM YETKİLİLERİNİNDE BUTİP PALAVRA HABERLERE RAĞBET ETMEYECEK KADAR HARİKA İNSANLAR OLDUĞUNU İŞLERİNİ LAYIKIYLA YAPAN BİRER HAVACILIK SEVGİSİ DOLU PİLOT OLDUKLARINI UNUTMAYALIM. M.KEMAL ATATÜRK'ünde dediği gibi İSTİKBAL GÖKLERDEDİR. HOŞGELDİN EGE HAVACILIK İYİKİ VARSIN İYİKİ DOĞDUN. HAVACILIĞI SEVEN VE DE RUHUNDA YAŞAYAN İKİ MAVİYE TUTKUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1 uçakla 15 öğrenci harika :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kaymakamlığı arayıp öğrenilebilir aslında bu olay araştırmak lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000