25 Mayıs 2015, Pazartesi 15:23:38

Bir lise daha 'Tanınan Okul' statüsü kazandı

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) Eskişehir Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 'Tanınan Okul' sertifikası aldığını duyurdu.
  • Anadolu Üniversitesi gibi öncü bir okulumuz dururken neden diğerlerine yetki verilir anlamıyor.
  • Helal olsun havacılığa sevdalı eğitimcilere. Sektör sizin sayenizde bir yerlere gelecek.
  • Bağcılar daki okulda bir hoca varki hakketten adam.Hüseyin GÜNAD. Kendi okulunda arkadaşlarıyla beraber bir ilki başardı.Ve herkese yardıma koşmakta, burdan eskişehirdeki okulu kutlarım.Umarım havacılık sektörü de bu başarılarıda görür.Otoritenin bu işi yapıyor dediği onayladığı okulları yetersiz demekten vazgeçer.
  • Sayın S. Sırrı Kabadayı Hoca'mın meslek hayatına başladığı zaman ilk öğrencilerinden birisi olarak kendisini tebrik ediyorum.
  • Havacılık camiasına birçok teknik personel yetiştirmiş ve sektörün ilk havacılık lisesi olası sebebi ile,emeği geçen tüm büyüklerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum..
  • İlk tanınan lise olan BAĞCILAR ANADOLU TEKNİK LİSESİ neden haber olmamıştı sevgili editörler?
  • Üniversitelerde bu yetkinin olmaması komik değil mi?
  • İlk alan Bağcılar idi. Bu okulumuza da başarılar dileriz. Özellikle bu iki okul ve Eskişehir SHYO bu sektörün bel kemikleridir. Diğerleri sonradan türedi de türedi. Aralarında Kocaeli , Kayseri iyi bir eğitim vermeye çalışsa da gerek kadrolar gerek tesislere uzaklığı bu verimi düşürüyor. Yine de tebrikler. Havacılık eğitimi veren okullarla ilgili ciddi bir çalışma mutlaka yapılmalıdır , yoksa ipin ucu kaçtı canı sıkılan lise myo üniversite açar oldu ve hiçbirinde tecrübeli eğitmen yok,hiçbirinde ingilizce yok atelye yok uçak yok imkan yok.. sayılar azaltılmazsa bir kaç sene sonra işsiz gençlerle dolacak heryer torna tesviye bölümü gibi
  • AÇın bakın son typ kurslarının mülakat sonuçlarına. 50 tane kursa girmeye hak kazanmış adaydan bir kaç tanesini uçak bakım lisesi mezunu. Geri kalanı piyasada ki işsiz , atanamayan teknik eğitim fakültesi mezunu. Önceliğiniz ne zaman uçak bakım liseleri , uçak teknolojisi myoları ve shyo lar olucak eeeeyyy THY
  • Helal olsun öğrencileri için uğraşan uçak bakım lisesi hocalarına . Siz adam gibi adamsınız. Ünilerde ki hocalar örnek alsın sizin gibileri

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) yaptığı duyuruda ikinci meslek lisesinin de 'Tanınan Okul' onayını aldığını açıkladı.

Twitter hesabından yapılan duyuruda Eskişehir Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, SHY-147 kapsamında Tanınan Okul statüsünü alan ikinci meslek lisesi olduğu belirtildi.

 

Bir lise daha 'Tanınan Okul' statüsü kazandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

teknisyen ~ 9 yıl önce
Anadolu Üniversitesi gibi öncü bir okulumuz dururken neden diğerlerine yetki verilir anlamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ensert ~ 9 yıl önce
Helal olsun havacılığa sevdalı eğitimcilere. Sektör sizin sayenizde bir yerlere gelecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrik ~ 9 yıl önce
Bağcılar daki okulda bir hoca varki hakketten adam.Hüseyin GÜNAD. Kendi okulunda arkadaşlarıyla beraber bir ilki başardı.Ve herkese yardıma koşmakta, burdan eskişehirdeki okulu kutlarım.Umarım havacılık sektörü de bu başarılarıda görür.Otoritenin bu işi yapıyor dediği onayladığı okulları yetersiz demekten vazgeçer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öğrenci ~ 9 yıl önce
Sayın S. Sırrı Kabadayı Hoca'mın meslek hayatına başladığı zaman ilk öğrencilerinden birisi olarak kendisini tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
WWING ~ 9 yıl önce
Havacılık camiasına birçok teknik personel yetiştirmiş ve sektörün ilk havacılık lisesi olası sebebi ile,emeği geçen tüm büyüklerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezun ~ 9 yıl önce
İlk tanınan lise olan BAĞCILAR ANADOLU TEKNİK LİSESİ neden haber olmamıştı sevgili editörler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Üniversitelerde bu yetkinin olmaması komik değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknık ~ 9 yıl önce
İlk alan Bağcılar idi. Bu okulumuza da başarılar dileriz. Özellikle bu iki okul ve Eskişehir SHYO bu sektörün bel kemikleridir. Diğerleri sonradan türedi de türedi. Aralarında Kocaeli , Kayseri iyi bir eğitim vermeye çalışsa da gerek kadrolar gerek tesislere uzaklığı bu verimi düşürüyor. Yine de tebrikler. Havacılık eğitimi veren okullarla ilgili ciddi bir çalışma mutlaka yapılmalıdır , yoksa ipin ucu kaçtı canı sıkılan lise myo üniversite açar oldu ve hiçbirinde tecrübeli eğitmen yok,hiçbirinde ingilizce yok atelye yok uçak yok imkan yok.. sayılar azaltılmazsa bir kaç sene sonra işsiz gençlerle dolacak heryer torna tesviye bölümü gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alsa ne olur ~ 9 yıl önce
AÇın bakın son typ kurslarının mülakat sonuçlarına. 50 tane kursa girmeye hak kazanmış adaydan bir kaç tanesini uçak bakım lisesi mezunu. Geri kalanı piyasada ki işsiz , atanamayan teknik eğitim fakültesi mezunu. Önceliğiniz ne zaman uçak bakım liseleri , uçak teknolojisi myoları ve shyo lar olucak eeeeyyy THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selam olsunun devami ~ 9 yıl önce
Helal olsun öğrencileri için uğraşan uçak bakım lisesi hocalarına . Siz adam gibi adamsınız. Ünilerde ki hocalar örnek alsın sizin gibileri

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000