03 Ekim 2012, Çarşamba 10:11:50

BİR HAVALİMANINDAN DAHA ENGELLER KALKTI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün 'Engelsiz Havaalanı' projesi kapsamında Cengiz Topel Havalimanı “Engelsiz Havaalanı” sertifikası almaya hak kazandı.
  • bu havalimanı nerede muştamı,denizlidemi kocaelindemi nerede??
  • Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Umarim guzel ulkemizin her kosesi bu anlayisla donatilir, duzenlenir.

 

Engelli vatandaşların havayolu ulaşımından herhangi bir zorluk yaşamadan yararlanabilmeleri amacıyla SHGM tarafından hayata geçirilen Engelsiz Havaalanı Projesi kapsamındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 
 
Erzincan Havaalanı’nda gereklilikleri yerine getirerek Engelsiz Havaalanı sertifikası almaya hak kazanan DHMİ, Cengiz Topel Havaalanı’ndaki çalışmalarını da tamamlayarak sertifika başvurusunda bulundu. 
 
SHGM tarafından yapılan incelemenin ardından istenilen koşulların sağlandığı ve tüm gerekliliklerin yerine getirildiği tespit edilerek Cengiz Topel Havalimanı’na 'Engelsiz' Havaalanı sertifikası verildi. 
 
DHMİ Genel Müdürlüğü’nün, çalışmaları tamamlanan diğer havaalanları için SHGM’ye ilettiği başvurulara yönelik işlemler ile havaalanlarında faaliyet gösteren özel sektör kuruluşlarının (havaalanı işletmecisi, terminal işletmecisi, havayolu kuruluşu ve yer hizmetleri kuruluşu) Engelsiz Kuruluş sertifikası için yapmış olduğu başvurularının değerlendirilmesi aralıksız sürdürülüyor. 
 
Cengiz Topel Havalimanı ile birlikte “Engelsiz Havaalanı”  unvanı alan işletme sayısı 8’e ulaştı.
 
BİR HAVALİMANINDAN DAHA ENGELLER KALKTI

Yorumlar

nerede?? ~ 12 yıl önce
bu havalimanı nerede muştamı,denizlidemi kocaelindemi nerede??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 12 yıl önce
Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Umarim guzel ulkemizin her kosesi bu anlayisla donatilir, duzenlenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000