21 Ekim 2016, Cuma 20:12:11

Bilal Ekşi'den SHGM çalışanlarına veda mesajı

Türk Hava Yolları Genel Müdürü olarak atanan SHGM eski genel müdürü Bilal Ekşi, SHGM'nin internet sitesi üzerinden bir veda mesajı yayınladı.
  • Bilal Bey görevini layıkıyla yapmıştır. Eminim Thy'de de çok başarılı olacaktır. Aşağıdaki yorumların çoğuna da katılmıyorum.
  • Çalışanların senden kurtuldu en alt personelden Genel Müdür Yardımcılarına kadar herkes sevinç çığlıklarında hakka da gelince haram olsun eyy Genel Müdür!
  • SHGM Gn.Md.'ne de artık İBB'den ya da İETT'den direk bir atama yapılır artık.
  • hangi aklı başında ülkede kurumlar,şirketler vs takdirle,torpille,sadakatle yönetilmiş de ileri gitmişler ? sonra dünya 5'den büyük değil mi ? bu kafayla daha çookk sömürülür,ezilir sonra bu lafları edersiniz !
  • Hakkımı helal etmiyorum.
  • Genç, dinamik, akıllı, vizyon sahibi: İbrahim Yurdakul neden olmasın...
  • shgm tabela kurum yahu, kime neyi anlatıyor bu bey amca! thy'nin olur vereceği kişi genel müdür yapılır.
  • Belediyeden ayrilirken kurban kesmişler.Yer işletmeden ayrilirken baklava dağitmişlar.Gerisini siz düşünün.Düşmanimin başına vermesin.Tekniği bitiren adam.
  • Ulan herkes adil olsun şuna buna prim vermesin diye söylüyorda durdum Bi-2 dk sora patlattım kahkahayı. Gülerim ağlanacak halime
  • thy ankara müdürü thy nin başına gelmiş uzatmaya gerek yok ....

Türk Hava Yolları'nın bugün aldığı kararla genel müdür olarak atanan Bilal Ekşi, SHGM çalılanlarına yönelik bir veda mesajı yayınladı.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Genel Müdürü olarak atanacağı kesinleşince önce Bakanlığa istifasını verdi arkasından da veda mesajı yayınladı

İşte Ekşi'nin veda mesajı;

Sevgili Mesai Arkadaşlarım,

2011 yılından beri sizlerle büyük bir iştiyakla paylaştığım Genel Müdürlük görevime bu gün itibariyle veda ediyorum.

Bu süre zarfında Genel Müdürlüğümüzün kurumsallaşmasında önemli adımlar attık. Personel sayımız ile birlikte yetkinliğimizi de artırdık. Sektörümüz ile daha paylaşımcı bir yönetim tarzını benimsedik. Genel Müdürlüğümüzdeki kalite ve öneri sistemlerini hayata geçirdik. Kurum içi işleyişi büyük oranda elektronik altyapıya, otomasyona geçirdik. İlk defa bir sivil uçağa tip sertifikası verdik. Denetim etkinliğimiz ile uçuş emniyetinde SAFA göstergesinde 4 yıldır AB ülkelerinden daha iyi noktaya geldik. Uluslararası sivil alanında daha etkin roller aldık. Bir çok arkadaşımız uluslararası kuruluşlarda yönetim kadrolarında görev aldı. Uluslararası ICAO denetçilerimiz oldu. İstanbul’da bölgesel eğitim merkezi inaşatına başlandı. Eğitimcilerimizi yetiştirerek kültür coğrafyamızdaki ülkelere eğitim vermeye başladık. Tüm bu çabalarımızı en son 172 ülkeden 156’sının oyunu alarak ICAO Konsey üyesi seçilerek taçlandırdık.

Bu başarılar sizin eserinizdir. Kendiniz ile ne kadar gurur duysanız azdır.

Sevgili Arkadaşlarım;

Başarı daha büyük başarıya koşmayı insanın sırtına yükler. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü olarak bayrağı devralacak arkadaşımın sizler ile çok daha iyi noktalara gideceğinizden şüphem yoktur. Ekip ruhu ile birbirini severek, etik kurallara bağlı ve başaracığım duygusu ile sizlerin “Avrupa’da ilk 5 sivil havacılık kurumundan biri olacağız” hedefimizi yakalayacağınızdan şüphem yoktur.

Sevgili Arkadaşlarım,

Sizlerden ayrılırken yine havacılık sektöründe sizlerle beraber çalışacağım. Ama bu sefer denetleyen değil denetlenen tarafında. Bulunduğum yeni görevimde de sivil havacılığımıza hizmet vermeyi sürdüreceğim.

Bizleri bu görevlere layık gören Sn. Cumhurbaşkanımıza, Sn. Başbakanımıza ve Sn. Bakanlarımıza saygılarımı arz ederim.

Hakkınızı helal edin.

Rabbim mahçup etmesin ve hayırlı işler yapmayı nasip etsin.

Bilal Ekşi'den SHGM çalışanlarına veda mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (119)

BİLAL EKŞİ ~ 7 yıl önce
Bilal Bey görevini layıkıyla yapmıştır. Eminim Thy'de de çok başarılı olacaktır. Aşağıdaki yorumların çoğuna da katılmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 7 yıl önce
Çalışanların senden kurtuldu en alt personelden Genel Müdür Yardımcılarına kadar herkes sevinç çığlıklarında hakka da gelince haram olsun eyy Genel Müdür!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 7 yıl önce
SHGM Gn.Md.'ne de artık İBB'den ya da İETT'den direk bir atama yapılır artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık be yuh ~ 7 yıl önce
hangi aklı başında ülkede kurumlar,şirketler vs takdirle,torpille,sadakatle yönetilmiş de ileri gitmişler ? sonra dünya 5'den büyük değil mi ? bu kafayla daha çookk sömürülür,ezilir sonra bu lafları edersiniz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farketmez ~ 7 yıl önce
Hakkımı helal etmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tavsiye ~ 7 yıl önce
Genç, dinamik, akıllı, vizyon sahibi: İbrahim Yurdakul neden olmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski Atlas Yeni Thy ~ 7 yıl önce
Neden olmasın
hahaha ~ 7 yıl önce
shgm tabela kurum yahu, kime neyi anlatıyor bu bey amca! thy'nin olur vereceği kişi genel müdür yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 7 yıl önce
Belediyeden ayrilirken kurban kesmişler.Yer işletmeden ayrilirken baklava dağitmişlar.Gerisini siz düşünün.Düşmanimin başına vermesin.Tekniği bitiren adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teccnic ~ 7 yıl önce
Ulan herkes adil olsun şuna buna prim vermesin diye söylüyorda durdum Bi-2 dk sora patlattım kahkahayı. Gülerim ağlanacak halime

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tech ~ 7 yıl önce
thy ankara müdürü thy nin başına gelmiş uzatmaya gerek yok ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000