11 Nisan 2011, Pazartesi 14:48:20

BİLAL EKŞİ’NİN İLK HAMLESİ NE OLDU?

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, bugün Ankara’da ilk mesaisine başladı. Ekşi’nin göreve başlamasından sonra ilk değişiklik kuruma ait internet sitesinde yaşandı.
  • Türkiye de artık SHGM olarak bir yönetmelik çıkarın da Türkiye'de Türklerin pilot olarak uçmasını artık yasaklayın.Hiç olmazsa insanlar ellerindeki parayı daha akıllıca kullanırlar.Bekliyoruz sizden bu girişimi.
  • PGS un yabancı pilot alımına onay vermek.Millet boşuna pilot lisansı alıp SHGM yi harçlarla zengin etmeyin , yeni SHGM MD de yabancı pilotlara olumlu bakıyor.Milletimize hayırlı olun.
  • TÜRK SİVİL HAVACILIK SEKTÖRÜ EN KÖTÜ GÜNLERİNE BAŞLAMIŞTIR. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.
  • Bilal beyefendiyi tanımıyorum, ön yargılıda değilim, kendisine görevinde başarılar diliyorum, fakat önceki müdürün izinden gitmesin, çünkü önceki müdür yabancı pilot cennetine çevirdi sektörü özel havayollarının hemen hemen hepsinde yabancı pilot sayısı %50 yi geçmiş durumda ,yerli pilotlar işsiz, ihtiyaç fazlası yabancı pilotların gönderilmesini ve daha fazla yerli istihdama yönelinmesini sivil havacılığımızın geleceği açısından çok önenli buluyorum. İnşallah ilk icraatlarından birisi bu olur.
  • Arkadaslar, Bilal Bey dirayetli bir yoneticidir. Ilk hamle son hamle yorumlari bostur, icraata baslamasi en az 1 yilini alacaktir. Sektor bu vakti kendisidine tanimalidir.
  • İŞTE BAŞARININ YOLU İETTDEN GEÇER... SÖZÜN ÖZÜ BUDUR ÇÜNKÜ ULAŞIM OTOBÜSTEN BAŞLAR:) TCDD GENEL MÜDÜRÜDE İETTDEN Dİ DEĞİL Mİ?
  • Hamle böyle olmaz daha sayfaya sıra gelmemiştir. Organizasyon şeması ve diğer bilgiler güncellenmemiş eski isimler duruyor. Bunu web admin kendi insiyatifiyle nasılsa yeni Gen Müd geldi eskisini ön plana çıkarmaya yok anlayışıyla kaldırmıştır.
  • TÜM DÜNYADA SİVİL HAVACILIK OTORİTELERİNİN GÖREVİ EN BAŞTA ULUSLARARASI REGÜLASYONLARA GÖRE KENDİ ORGANİZASYONUNU VE SİSTEMİNİ KURMAK, İDAME ETTİRMEK, MİLLİ MEVZUATLARINI HAZIRLAMAK, ONLARI SÜREKLİ GÜNCELLEŞTİRMEK VE MEVZUATLARA GÖRE DE SEKTÖRÜ DENETLEMEK, KONTROL ALTINDA TUTMAKTIR. SHGM’DE YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞMAK HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİL, SHGM’NİN MEVCUT YAPISIYLA BU İŞİ BAŞARMAK ŞU ANDA ÇOK ZOR, AMA YAPIYOR GÖZÜKÜYORSANIZ DA OLDUKÇA KOLAY(!), ALLAH BİLAL EKŞİ’YE VE EKİBİNE YARDIMCI OLSUN. SEKTÖRÜMÜZE DE KAZA, BELA VERMESİN. ÜMİT ÇENDEK (ESKİ SHGM YARDIMCISI)
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nde Bilal Ekşi dönemi, fiilen de başladı. Cumartesi günü Resmi Gazete’de yayınlanarak gerçekleşen atama sonrası SHGM Genel Müdürü Bilal Ekşi, bugün ilk mesaisine geldi.

Bilal Ekşi, milletvekili aday adaylığı için istifa eden Ali Arıduru’nun yerine vekaleten atanan Haydar Yalçın’dan bugün koltuğu devraldı.

Bilal Ekşi’nin göreve başlamasıyla ilk değişiklik de kuruma ait internet sitesinde yaşandı. Dr. Ali Arıduru’nun anasayfada bulunan fotoğraflı veda mesajı, bugün öğlen saatlerinde siteden kaldırıldı.



BİLAL EKŞİ’NİN İLK HAMLESİ NE OLDU?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye de artık SHGM olarak bir yönetmelik çıkarın da Türkiye'de Türklerin pilot olarak uçmasını artık yasaklayın.Hiç olmazsa insanlar ellerindeki parayı daha akıllıca kullanırlar.Bekliyoruz sizden bu girişimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
PGS un yabancı pilot alımına onay vermek.Millet boşuna pilot lisansı alıp SHGM yi harçlarla zengin etmeyin , yeni SHGM MD de yabancı pilotlara olumlu bakıyor.Milletimize hayırlı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TÜRK SİVİL HAVACILIK SEKTÖRÜ EN KÖTÜ GÜNLERİNE BAŞLAMIŞTIR. ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilal beyefendiyi tanımıyorum, ön yargılıda değilim, kendisine görevinde başarılar diliyorum, fakat önceki müdürün izinden gitmesin, çünkü önceki müdür yabancı pilot cennetine çevirdi sektörü özel havayollarının hemen hemen hepsinde yabancı pilot sayısı %50 yi geçmiş durumda ,yerli pilotlar işsiz, ihtiyaç fazlası yabancı pilotların gönderilmesini ve daha fazla yerli istihdama yönelinmesini sivil havacılığımızın geleceği açısından çok önenli buluyorum. İnşallah ilk icraatlarından birisi bu olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaslar, Bilal Bey dirayetli bir yoneticidir. Ilk hamle son hamle yorumlari bostur, icraata baslamasi en az 1 yilini alacaktir. Sektor bu vakti kendisidine tanimalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İŞTE BAŞARININ YOLU İETTDEN GEÇER... SÖZÜN ÖZÜ BUDUR ÇÜNKÜ ULAŞIM OTOBÜSTEN BAŞLAR:) TCDD GENEL MÜDÜRÜDE İETTDEN Dİ DEĞİL Mİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hamle böyle olmaz daha sayfaya sıra gelmemiştir. Organizasyon şeması ve diğer bilgiler güncellenmemiş eski isimler duruyor. Bunu web admin kendi insiyatifiyle nasılsa yeni Gen Müd geldi eskisini ön plana çıkarmaya yok anlayışıyla kaldırmıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TÜM DÜNYADA SİVİL HAVACILIK OTORİTELERİNİN GÖREVİ EN BAŞTA ULUSLARARASI REGÜLASYONLARA GÖRE KENDİ ORGANİZASYONUNU VE SİSTEMİNİ KURMAK, İDAME ETTİRMEK, MİLLİ MEVZUATLARINI HAZIRLAMAK, ONLARI SÜREKLİ GÜNCELLEŞTİRMEK VE MEVZUATLARA GÖRE DE SEKTÖRÜ DENETLEMEK, KONTROL ALTINDA TUTMAKTIR. SHGM’DE YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞMAK HER BABA YİĞİDİN HARCI DEĞİL, SHGM’NİN MEVCUT YAPISIYLA BU İŞİ BAŞARMAK ŞU ANDA ÇOK ZOR, AMA YAPIYOR GÖZÜKÜYORSANIZ DA OLDUKÇA KOLAY(!), ALLAH BİLAL EKŞİ’YE VE EKİBİNE YARDIMCI OLSUN. SEKTÖRÜMÜZE DE KAZA, BELA VERMESİN. ÜMİT ÇENDEK (ESKİ SHGM YARDIMCISI)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000