17 Kasım 2010, Çarşamba 11:49:08

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN- VEFAYA BİR İKİ

AirportHaber köşe yazarı Oktay Erdağı, yıllarca birlikte çalıştığı iş arkadaşlarının ve şu anda hayatta olmayan dostlarını bayram nedeniyle köşesinde andı. İşte Erdağı'nın "Bayramınız Kutlu Olsun- Vefaya Bir İki" isimli köşe yazısı...
  • Sn Oktay bey, yazınız çok anlamlı ve çok güzel. Havacılığa emeği geçmiş kişileri anmak ne güzel. Sizinde bayramınız mübarek olsun. Nice sağlıklı ve huzur dolu bayramlara, dileklerimle. Çağatay UYSAL
  • BUGÜNLERE ULAŞILMADA YADSINILMAYACAK EMEKLERİ GEÇEN VE HEP HATIRLANACAK OLAN, ÖZELLİKLE RAHMETLİ SN. İSMET ERÜSTÜN BEYEFENDİYİ VE AHİRETE İNTİKAL EDEN DİĞER BÜYÜKLERİMİZİ RAHMETLE ANIYOR, YAŞAYAN BÜYÜKLERİMİZE DE SAĞLIK VE HUZUR DOLU YARINLAR DİLİYORUZ. SN. OKTAY ERDAĞI BEYEFENDİ' YE DE TEŞEKKÜR EDER, MUTLU BAYRAMLAR DİLERİZ.
  • Tüm eski havacı arkadaşlarımızın ve tanımadığımız nice yeni dostların kurban bayramını kutlar hepsine sağlıklı,mutlu nice uzun ömürler dilerim.Çelen Tarkan'ı soran arkadaş kendisi Ayvalığa yerleşdi Vahit ağbi'yi hiç bilmiyorum.Oktay beyciğim Air Anka dan önce BHY uçaklarının denetlemesinde cillop muhabbetide iyiydi sevgiler.Herkese selam,sevgi ve saygılarımla Gürkan Okyar.
  • Uzun zamandır haber alamadığımız, havacılığın duayenlerinden sayın Vahit YOLCU ve Çelen TARKAN abilerimiz , nerelerde iseniz lütfen ACDA ile temasa geçin. Bayramınızı kutlar, sağlık ve huzur dolu nice yıllar dileriz.
Sıfır kaza, sıfır hata, sıfır kuralsızlıktan daha çok, gerek kendi çalışanları gerekse de paydaşları ve hizmet aldığı kurumlarda çalışanlara karşı aynen devlette de olduğu gibi sıfır ahde vefa duygusunun ön planda tutulduğu havacılık sektörüne hizmet eden herkesin bayramını en içten duygularımla kutlarım. Geçmişte bu hizmete katkısı olup da şu anda hayatta olmayanlara da Tanrıdan rahmet dilerim.

Bu çerçevede; SHGM eski Genel Müdürü, dünya beyefendisi tam bir bürokrat Sayın İsmet Erüstün’e, Genel Müdür Yardımcısı hocaların hocası Erol Cengiz ve Cavit Fırat’a, çok değerli hemşehrim, önce yanında memur olarak çalışıp daha sonra halef selef olduğumuz, Daire Başkanı Uğur Aydın’a, adam gibi adam, en sıkıntılı günlerimizde bile yaptığı espriler ile bize hayat veren Şube Müdürü Ener Canpınar’a tanrıdan rahmet diliyorum.

AirportHaber köşe yazarı Oktay Erdağı'nın yazısını okumak için TIKLAYINIZ
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN- VEFAYA BİR İKİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Sn Oktay bey, yazınız çok anlamlı ve çok güzel. Havacılığa emeği geçmiş kişileri anmak ne güzel. Sizinde bayramınız mübarek olsun. Nice sağlıklı ve huzur dolu bayramlara, dileklerimle. Çağatay UYSAL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BUGÜNLERE ULAŞILMADA YADSINILMAYACAK EMEKLERİ GEÇEN VE HEP HATIRLANACAK OLAN, ÖZELLİKLE RAHMETLİ SN. İSMET ERÜSTÜN BEYEFENDİYİ VE AHİRETE İNTİKAL EDEN DİĞER BÜYÜKLERİMİZİ RAHMETLE ANIYOR, YAŞAYAN BÜYÜKLERİMİZE DE SAĞLIK VE HUZUR DOLU YARINLAR DİLİYORUZ. SN. OKTAY ERDAĞI BEYEFENDİ' YE DE TEŞEKKÜR EDER, MUTLU BAYRAMLAR DİLERİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tüm eski havacı arkadaşlarımızın ve tanımadığımız nice yeni dostların kurban bayramını kutlar hepsine sağlıklı,mutlu nice uzun ömürler dilerim.Çelen Tarkan'ı soran arkadaş kendisi Ayvalığa yerleşdi Vahit ağbi'yi hiç bilmiyorum.Oktay beyciğim Air Anka dan önce BHY uçaklarının denetlemesinde cillop muhabbetide iyiydi sevgiler.Herkese selam,sevgi ve saygılarımla Gürkan Okyar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uzun zamandır haber alamadığımız, havacılığın duayenlerinden sayın Vahit YOLCU ve Çelen TARKAN abilerimiz , nerelerde iseniz lütfen ACDA ile temasa geçin. Bayramınızı kutlar, sağlık ve huzur dolu nice yıllar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000