22 Ekim 2008, Çarşamba 10:44:15

BAKAN YILDIRIM'DAN GÜZEL HABERLER

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Yönetim Kurulu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.
  • Gönderdiği m yorumu lütfen tam olarak yayınlayınız...
  • Teşekkürler Aırport...BAkalım ne kadar güncelde kalacak! bu olayların üzerine layiki ıle gidebilirseniz
  • SHGM ilgili haberler niçin gündemde tutulmuyor?Evet Airpot haberde!Bazılarını yayınlayıp hemen siliyorsunuz bazılarını hiç yayınlamıyorsunuz! açıklarmısınız lütfen
  • Bir kaç gündür Isparta kazası ile ilgili olarak Focus hv yol. nın İran'daki olayı diye haber çıkmakta şidiye kadar buhaberle ilgil ne soru ne yorum görmedik nedir bu olay?
  • Büyüklerin işlerini düzelteceğinize inanıyorum. Biz küçük dayak yemekten bıkmış insanlar ne olacak? Acaba büyük bir yerde bu canı yanan birtürlü size ulaştırılmayan bu inanlarla bir tebligat yayınlayarak gerçekleri öğrenmek için dert dinleme toplantısı yapamazmısınız . bakın karşınıza ne gerçekler çıkacak Buz dağının altı çok büyük SAYIN BAKAN ?
  • Biz sadece bakan yardım ve dürüstlük bekliyoruz .Yazıları okurken lütfen doğru değerlendirin.O zaman YALAKA nın kim olduğunu ÇOK iyi anlarsınız
  • Benim anlamadığım Töshid bakanı mı ziyarete gitti, SHGM'ye mi? Bırakın kardeşim yalakalığı. Bakandan önemli mi genel müdür? Zaten gerekli yorum öneri rumuzlu arkadaş yapmış.
  • İşe Ali Arıduruyu görevden alarak başlayabilir mesela,
  • SN BİNALİ YILDIRIM SHGM de yapılan büyük hataları düzelterek bazıları daha ölmeden bizimde yüzümüzü güldürse !!? ACABA

TÖSHİD Yönetim Kurulu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ı ziyaret ederek global krizin havacılık sektörü üzerindeki olası etkilerini ele alarak çözüm yollarını aradı.

Bakan Yıldırım, Başkan Yavuz Çizmeci başkanlığındaki dernek yöneticilerinin önemli sorunlarla ilgili getirdiği önerilerin bir çoğuna olumlu yanıtlar vererek sektörün yüzünü güldürdü.

TÖSHİD yönetimi ilk olarak Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru'ya bir nezaket ziyareti yaptı. Çok sıcak geçen ve SHGM üst yönetiminin de katıldığı ziyaret sırasında sektörle ilgili sorunlar karşılıklı olarak görüşüldü ve bundan sonra her ay TÖSHİD Yönetimi Kurulu ile SHGM üst yönetiminin ortak olarak toplanması kararlaştırıldı.

Ardından Bakan Yıldırım'la bir araya gelen TÖSHİD yöneticileri burada sektörün bugünkü durumunu masaya yatırdılar. Bu toplantıya, SHGM Genel Müdürü Ali Arıduru, DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal , Bakanlık Müşaviri Barış Tozar ve  Bakan Danışmanı Şebnem Çıldır katıldı.

Toplantıda ilk sözü alan TÖSHİD Başkanı Yavuz Çizmeci, dünyada yaşanan finansal krizin bir değerlendirmesini yaptıktan sonra, konuyu havacılık sektörüne getirdi. Çeşitli ülkelerde bir çok havayolu şirketinin battığını veya zor durumda olduğunu belirten Çizmeci, Türk sivil havacılık sektörünün de acil çözüm bekleyen sorunlarını dile getirdi. Bu sorunların bakanlık SHGM ve DHMİ Genel Müdürlükleri ve sektör işbirliği ile çözümlenmesi halinde krizi çok az zararla atlatabileceklerini belirten Çizmeci bu konuda destek ve ilgi beklediklerini söyledi.

Adeta bir beyin fırtınası şeklinde geçen toplantıda Başkan Çizmeci ilk olarak acil ve önemli konuları masaya getirdi. Bu konuları teker teker dinleyen ve not alan Bakan Yıldırım, makul taleplerin çözülmesini istedi. Diğer bakanlıkları ilgilendiren konularla ilgili olarak da yardımcı olacağını belirten Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sektörün ayakta durması için ellerinden gelen tüm kolaylık ve yardımı göstereceklerini belirterek "Havacılık, dünya ille çok entegre bir sektör. Bu nedenle krizlerden hemen etkilenebilir. Bu durumu önlemek için öneri olarak getirilen konuların bir çoğunu kabul edilebilir olarak gördük. Gerekli yasal düzenlemeleri ve değişiklikleri en kısa sürede yapacağız." dedi.

 

BAKAN YILDIRIM'DAN GÜZEL HABERLER

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Acı ~ 15 yıl önce
Gönderdiği m yorumu lütfen tam olarak yayınlayınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ~ 15 yıl önce
Teşekkürler Aırport...BAkalım ne kadar güncelde kalacak! bu olayların üzerine layiki ıle gidebilirseniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ~ 15 yıl önce
SHGM ilgili haberler niçin gündemde tutulmuyor?Evet Airpot haberde!Bazılarını yayınlayıp hemen siliyorsunuz bazılarını hiç yayınlamıyorsunuz! açıklarmısınız lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısp ~ 15 yıl önce
Bir kaç gündür Isparta kazası ile ilgili olarak Focus hv yol. nın İran'daki olayı diye haber çıkmakta şidiye kadar buhaberle ilgil ne soru ne yorum görmedik nedir bu olay?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ae ~ 15 yıl önce
Büyüklerin işlerini düzelteceğinize inanıyorum. Biz küçük dayak yemekten bıkmış insanlar ne olacak? Acaba büyük bir yerde bu canı yanan birtürlü size ulaştırılmayan bu inanlarla bir tebligat yayınlayarak gerçekleri öğrenmek için dert dinleme toplantısı yapamazmısınız . bakın karşınıza ne gerçekler çıkacak Buz dağının altı çok büyük SAYIN BAKAN ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ~ 15 yıl önce
Biz sadece bakan yardım ve dürüstlük bekliyoruz .Yazıları okurken lütfen doğru değerlendirin.O zaman YALAKA nın kim olduğunu ÇOK iyi anlarsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
töshid ~ 15 yıl önce
Benim anlamadığım Töshid bakanı mı ziyarete gitti, SHGM'ye mi? Bırakın kardeşim yalakalığı. Bakandan önemli mi genel müdür? Zaten gerekli yorum öneri rumuzlu arkadaş yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öneri ~ 15 yıl önce
İşe Ali Arıduruyu görevden alarak başlayabilir mesela,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeter ~ 15 yıl önce
SN BİNALİ YILDIRIM SHGM de yapılan büyük hataları düzelterek bazıları daha ölmeden bizimde yüzümüzü güldürse !!? ACABA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000