13 Kasım 2008, Perşembe 07:58:22

Bahtışen Best Air için direniyor…

Büyük umutlarla kurulan Best Havayolları da ekonomik krize direnmeye çalışıyor. İnter Havayolları’nın uçuşlarının askıya alınması için SHGM’ye başvurmasından sonra şimdi de Best Havayolları Ankara’dan yardım istedi.
  • Best air'in yoneticileri hem islerini iyi biliyorlar,hem tecrubeli hemde namuslu serefli kisilige ve is kariyerine sahipler.dostlari sevinsinsin dusmanlari uzulsun BEST AIR batmaz daha guclu,daha saglam emin adimlarla geliserek yola devam.SaygilarYorumunuz...
  • best bu günleri atlaticaktir bizler buna sonuna kadar inanıyoruz kim ne derse desin sonuna kadar güveniyoruz...
  • yaklaşık iki yıldır bestair de çalışan biri olarak söylüyorum, bestair bunuda atlatacak, bu güne kadar kimsenin bir kuruş alacağı kalmamıştır bestair de ve kalmayacakta, buna yürekten inanıyorum, iki yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum.ve inanıyorumki bu krizdende daha da güçlenerek çıkacak,
  • öncelikle bu şirkette çalışıpta bu şirket hakkında kötü düşünüp yazanlara yazıklar olsun 2 ay maaş alamadın diye kötümü oldu ozaman git başka yerde senin mantığında işi iyi giden şirkette işe başla ne oldu orda iş vermedilermi sana bak best sana ne kadardır çalışıyorsun bilmiyorum ama çalıştığından beri maaşını verdi evet 2 aydır alamadık ama almayacağız anlamına gelmez veya vermeyecekleri anlamına gelmez.Bu işte ne kadar tecrüben var bilmiyorum ama bildiğim tek şey sanırım havacılığa burda başladın ki fazla tecrüben yok.Olabilir Yönetimde veya Cockpitte İşini tam Yapamayanlar Bunu zamanı geldiğinde değişeceğini Kişilerin bunu göreceğini bil senin yazmanla insanları aydınlattığınımı sanıyorsun.Ama bunu bilin emin olun bu şirket ayakta kalacak ve Parmak ısırtacak insanlar bu şirkete girmek için can atacakları bir hal alacak,sen şanslısın bu şirkettesin işine bak ve işinin hakkını ver bu şirket işini hakkını verecek insanlara ihtiyacı var sende bu işi biliyorum diyorsan ekmeğini yediğin yeri kötü bile olsa ordaysan halen asla kötüleme sende bir çelme takmaya çalışma dostum her kimsen.
  • kaptanı da tekniğide kabinide toplama olan şirketin yöneticilerinin elit olması beklenmez dimi? Best kalite çizgisini hiçbirzaman yakalayamamış hep deh çüş yürümüş bir şirket.Miray gitti iş bitti..Herşeyini bir tur şirketine ve düsseldorf uçuşlarına bağlamış, Afganistan denilen yerde hemde Kabil de para uğruna RİSK almayı göze almış bir şirketden ne beklenebilirki?
  • 1-kötü yönetim 2-bilgisiz kişler 3-şirket sahiplerinin işin başında olmayışı ve işten anlamayışı 4-herşeyi ben bilirim ben yaparım diyen müdürler 5-mirayla çalışmak 6- olmayan ticaret 7-var ama yok olan teknik 8-avrupada hangar aramak 9-işçi maaşları ödenmeyen harcıralar ve SON işte bu gerçekler peki suçlu kim şirketin gerçek sahipleri neden şirketin başına işten anlayan ve tecrübeli az çok ticareti bilen ve havacılıktan gerçekten anlayan bu işe aşık olan bir lazımdı malesef olmadı gerçekler ortada hata hata hata herkes yapar ama bu kadarda değil ilk baştan miray sahibi olan ali akbaş kşm neyci ne iş yapar bilen varmı he ben biliyom teoman tosun beyin yakın dosttu yane best dost kazığı yedi boşuna uğraşmayın bahtışen hanım lütfen kapatın yada başka birilerine devredin oturun amerikada biz ne yaptık bu paralar nereye gitti diye muhasabe yapın ama işçi hakkınıda vermeyi unutmayın biz işçiler maaşlı çalışan elemanlarız hakkımız olanı almak isteriz ama hakketmeyenler ise viçdan muasebesi yapsın oturup düşünsünler acaba aldığımız para harammı helalmi
  • waala bu şirketin başında bu kabin hizmetleri başkanı we genel müdür oldukça dahada kötü günlere hazırlıklı olsunlar daha kötüsü nasıl olursa artık .Sayın Bahtışen h.best tv ye para aktarcağınıza insanların alnının teriyle kazandığı maaşlarını yatırın !!!!!
  • gÜRKAN ABİ SEN SENELERCE BAHSETTİĞİN HATTA BAHSEDİLMEYEN BİR KAC KİŞİ İLE CALISTIN ONLARI HEPİMİZDEN DAHA ONCE VE İYİ TANIYORSUN.BANA SOYLEYEBİLİRMİSİN HANGİ BAŞARILI YERLİ ŞİRKETİN YADA YABANCI ŞİRKETİN İÇERİSİNDE YÖNETİCİ OLARAK BULUNMUŞLAR YADA HANGİ BATAN ŞİRKETTE.SANA SAYGIM VE SEVGİM COK TUR ABİ AMA GERCEK DE ORTADA BAZILARI SENİN BİLDİĞİNİN ONDA BİRİNİ BİLMEZ BEN AMA COĞU ZAMAN SENİN BAŞINA AMİR YAPILMIŞTIR.VE DE GEMİ SU ALDIĞINDA SENİ OYLECE ORTADA BIRAKIP GİTMİŞLERDİR.SAYGILARIMLA BU ARADA DİKKATLİ OL ABİM GENE DEPREM FİLAN DİYORLAR:)))
  • ewet kesinlikle kpt rumuzlu arkadas doğru söylüyo bu şirket daha ayağa kalkamaz helede basında bu kabin hizmetleri baskanı we genel müdür olduğu sürece çok zorrr önce insanların haketmiş olduğu maaslarını yatırın best tw yi para aktarcağınıza!!!
  • amaç üzüm yemek bağçıyı dövmek değil ama bağcı üzümü ilaçmazsa bağı budamaz bağa bakmazsa bağcının burda işi ne yane şirket sahipleri işin başına fazla tecrübesi olmayan birilerini getirmezse ve işim başında durmazsa olaçaklar olmuştur yane yapılaçak bir şey yok ticaret kötü yönetim kötü başı boşluk maaşlar ve harcıralar yatmazsa ne tecnik nede işçiden verim alamazsın ben bu şirket çalışanı olarak ekmeğimizden olduğumuz için çok üzgünüm şimdi ne olçak buyurun burdan yeyin suçlu yok ceza yok herkesin keyfi yerinde biz ise yemek parası kire parası elektrik su parası 2 aydan beri ödenmeyen maaşler için kredi kartı borçlerı işte halimiz sonrada mahkeme kapısı avukat masrafı işte sonumuz sonrada mezarlık yazık değilmi bize sorarım sizlere ?

Geçtiğimiz günlerde İnter Havayolları’nın uçuşlarını durduğunu açıklamasının ardından sektörde beklenen depremin ilk adımı diye düşünülürken yeni depremlerin yolda olup olmadığı şimdiden merak konusu haline geldi. İnter Havayolları uçuşlarını durduğunu dair bilgiyi önce pilotlarına açıklamış ve ardından da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne giderek uçuş ruhsatlarının askıya alınmasını talep etmişti.

 

Bu gelişmenin ardından bir başka Türk Şirketi olan Best Havayolları’nın da durumunun kritik olduğu ifade edilmeye başlandı. Best Havayolları’nın sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Bahtışen Tunca önceki gün Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne giderek yardım talebinde bulundu. Bahtışen Tunca’nın “Bana şirketi sat diye baskı yapılıyor. Ama ben asla şirketi satmayacağım ve sonuna kadar direneceğim” dediği ifade ediliyor.

 

Best Havayolları’nda da son dönemde maaş ödemelerinde sıkıntı yaşanıyor. Bir hafta önce de Best Havayolları’na Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün sıkı bir denetim yaptığı belirtiliyor. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ekonomik sıkıntıda bulunan şirketleri sıkı takibe aldığı ve çalışan personelin haklarını korumak için çalışma başlattığı da belirtiliyor.

 

Faaliyetlerini durdurmak isteyen firmaların da devletin hiçbir kademesine borcu olmaması için gerekirse her türlü mala el konulabileceği de gelen bilgiler arasında.

 

İnter Havayolları’nın uçuş faaliyetlerini geçici süre askıya almasından sonra Best Havayolları’nın ne yapacağı ise merak konusu oldu. Best Havayolları’nın iki uçağının wet-lease sistemi ile uçtuğu belirtildi.


AirportHaber Özel

Bahtışen Best Air için direniyor…

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

K.KARAumuz ~ 15 yıl önce
Best air'in yoneticileri hem islerini iyi biliyorlar,hem tecrubeli hemde namuslu serefli kisilige ve is kariyerine sahipler.dostlari sevinsinsin dusmanlari uzulsun BEST AIR batmaz daha guclu,daha saglam emin adimlarla geliserek yola devam.SaygilarYorumunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
best ~ 15 yıl önce
best bu günleri atlaticaktir bizler buna sonuna kadar inanıyoruz kim ne derse desin sonuna kadar güveniyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakikat ~ 15 yıl önce
yaklaşık iki yıldır bestair de çalışan biri olarak söylüyorum, bestair bunuda atlatacak, bu güne kadar kimsenin bir kuruş alacağı kalmamıştır bestair de ve kalmayacakta, buna yürekten inanıyorum, iki yıllık tecrübelerime dayanarak söylüyorum.ve inanıyorumki bu krizdende daha da güçlenerek çıkacak,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
it's me ~ 15 yıl önce
öncelikle bu şirkette çalışıpta bu şirket hakkında kötü düşünüp yazanlara yazıklar olsun 2 ay maaş alamadın diye kötümü oldu ozaman git başka yerde senin mantığında işi iyi giden şirkette işe başla ne oldu orda iş vermedilermi sana bak best sana ne kadardır çalışıyorsun bilmiyorum ama çalıştığından beri maaşını verdi evet 2 aydır alamadık ama almayacağız anlamına gelmez veya vermeyecekleri anlamına gelmez.Bu işte ne kadar tecrüben var bilmiyorum ama bildiğim tek şey sanırım havacılığa burda başladın ki fazla tecrüben yok.Olabilir Yönetimde veya Cockpitte İşini tam Yapamayanlar Bunu zamanı geldiğinde değişeceğini Kişilerin bunu göreceğini bil senin yazmanla insanları aydınlattığınımı sanıyorsun.Ama bunu bilin emin olun bu şirket ayakta kalacak ve Parmak ısırtacak insanlar bu şirkete girmek için can atacakları bir hal alacak,sen şanslısın bu şirkettesin işine bak ve işinin hakkını ver bu şirket işini hakkını verecek insanlara ihtiyacı var sende bu işi biliyorum diyorsan ekmeğini yediğin yeri kötü bile olsa ordaysan halen asla kötüleme sende bir çelme takmaya çalışma dostum her kimsen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sektör ~ 15 yıl önce
kaptanı da tekniğide kabinide toplama olan şirketin yöneticilerinin elit olması beklenmez dimi? Best kalite çizgisini hiçbirzaman yakalayamamış hep deh çüş yürümüş bir şirket.Miray gitti iş bitti..Herşeyini bir tur şirketine ve düsseldorf uçuşlarına bağlamış, Afganistan denilen yerde hemde Kabil de para uğruna RİSK almayı göze almış bir şirketden ne beklenebilirki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 15 yıl önce
1-kötü yönetim 2-bilgisiz kişler 3-şirket sahiplerinin işin başında olmayışı ve işten anlamayışı 4-herşeyi ben bilirim ben yaparım diyen müdürler 5-mirayla çalışmak 6- olmayan ticaret 7-var ama yok olan teknik 8-avrupada hangar aramak 9-işçi maaşları ödenmeyen harcıralar ve SON işte bu gerçekler peki suçlu kim şirketin gerçek sahipleri neden şirketin başına işten anlayan ve tecrübeli az çok ticareti bilen ve havacılıktan gerçekten anlayan bu işe aşık olan bir lazımdı malesef olmadı gerçekler ortada hata hata hata herkes yapar ama bu kadarda değil ilk baştan miray sahibi olan ali akbaş kşm neyci ne iş yapar bilen varmı he ben biliyom teoman tosun beyin yakın dosttu yane best dost kazığı yedi boşuna uğraşmayın bahtışen hanım lütfen kapatın yada başka birilerine devredin oturun amerikada biz ne yaptık bu paralar nereye gitti diye muhasabe yapın ama işçi hakkınıda vermeyi unutmayın biz işçiler maaşlı çalışan elemanlarız hakkımız olanı almak isteriz ama hakketmeyenler ise viçdan muasebesi yapsın oturup düşünsünler acaba aldığımız para harammı helalmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
blue ~ 15 yıl önce
waala bu şirketin başında bu kabin hizmetleri başkanı we genel müdür oldukça dahada kötü günlere hazırlıklı olsunlar daha kötüsü nasıl olursa artık .Sayın Bahtışen h.best tv ye para aktarcağınıza insanların alnının teriyle kazandığı maaşlarını yatırın !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HV.ORD.PROF.DOC.DR ~ 15 yıl önce
gÜRKAN ABİ SEN SENELERCE BAHSETTİĞİN HATTA BAHSEDİLMEYEN BİR KAC KİŞİ İLE CALISTIN ONLARI HEPİMİZDEN DAHA ONCE VE İYİ TANIYORSUN.BANA SOYLEYEBİLİRMİSİN HANGİ BAŞARILI YERLİ ŞİRKETİN YADA YABANCI ŞİRKETİN İÇERİSİNDE YÖNETİCİ OLARAK BULUNMUŞLAR YADA HANGİ BATAN ŞİRKETTE.SANA SAYGIM VE SEVGİM COK TUR ABİ AMA GERCEK DE ORTADA BAZILARI SENİN BİLDİĞİNİN ONDA BİRİNİ BİLMEZ BEN AMA COĞU ZAMAN SENİN BAŞINA AMİR YAPILMIŞTIR.VE DE GEMİ SU ALDIĞINDA SENİ OYLECE ORTADA BIRAKIP GİTMİŞLERDİR.SAYGILARIMLA BU ARADA DİKKATLİ OL ABİM GENE DEPREM FİLAN DİYORLAR:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
ewet kesinlikle kpt rumuzlu arkadas doğru söylüyo bu şirket daha ayağa kalkamaz helede basında bu kabin hizmetleri baskanı we genel müdür olduğu sürece çok zorrr önce insanların haketmiş olduğu maaslarını yatırın best tw yi para aktarcağınıza!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 15 yıl önce
amaç üzüm yemek bağçıyı dövmek değil ama bağcı üzümü ilaçmazsa bağı budamaz bağa bakmazsa bağcının burda işi ne yane şirket sahipleri işin başına fazla tecrübesi olmayan birilerini getirmezse ve işim başında durmazsa olaçaklar olmuştur yane yapılaçak bir şey yok ticaret kötü yönetim kötü başı boşluk maaşlar ve harcıralar yatmazsa ne tecnik nede işçiden verim alamazsın ben bu şirket çalışanı olarak ekmeğimizden olduğumuz için çok üzgünüm şimdi ne olçak buyurun burdan yeyin suçlu yok ceza yok herkesin keyfi yerinde biz ise yemek parası kire parası elektrik su parası 2 aydan beri ödenmeyen maaşler için kredi kartı borçlerı işte halimiz sonrada mahkeme kapısı avukat masrafı işte sonumuz sonrada mezarlık yazık değilmi bize sorarım sizlere ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000