16 Temmuz 2010, Cuma 11:57:26

AYJET'E SHGM'DEN BELGE

Ayjet, "Yeşil Kuruluş - Green Company" belgesi almaya hak kazandı.
  • Arkadaşım neden bahsettiğini keşke bir bilsen,, Bu eğitimin yurt dışındaki durumunu biliyormusun ki ülken için böyle konuşuyorsun??? Sen yine soru ezberliyorsun onların ezberlediği soru sayısı bizimkinin yarısı ve ezberlemiyorlar bile.. Aynı zamanda senin ülkendeki gibi sıkı bir eğitimleri de yok,, çünkü onlar bu durumu çoktan aşmışlar, adamlar fabrika gibi pilot üretiyor,, birazcık araştırısan F/O kasiyer bile olduğunu amerikada görebilirsin,,, önce araştır sonra konuş... Ülkende bu iş mükemmel yapılıyor okul ayırt etmiyorum farkettiysen (bazı okulları da sen bulacaksın )
  • birkaç gün içinde ,kendini ayjet le aynı kefede sayan cafe tarkim birkaç gün içinde yeşil olmasa da bir başka renk " kuruluş belgesi"alır .
  • bugün cuma iyi tatiller:)))
  • Güzel kardeşim , benim anlatmak istediğim zaten senin yazdığın. ilk önce sen okumasını öğren. baştan bir daha oku bakayım ben ne yazmışım. insan byninin azıcık kısmı çalışıyormuş normal insanlarda sende oda yokki anlama zaafın var. iyi oku bak Ben diyorumki, Öyle ezber işiyle DA 20 yi uçurmakla olmamalı bence bu iş diyorum. Ben diyorumki arkanda yüzlerce insanın vebali olucak , pilot olan adam seçilmeli diyorum. her önüne gelen , hele heleki baba parasıyla basıpta sırf artislik olsun diye olmamalı bu iş diyorum. . Sen yoksa o baba parasıyla ezber yapıp o atpl kitaplarını çalışmadan ezberle geçenlerdenmisin haaa?
  • Turgut Abiyi Yürekten Kutlar Başarılarının Devamını dileriz..Büyüksün Turgut Baba Ayjetimizi Yeşil Kuruluş Yptın..
  • 20. dönem mangal yapmış:))
  • Green Company sertifikası için Turgut abiyi tebrik ediyoruz :) (gazinoyu iyi toparlıyor)
  • arkadaşım bu kafayla gelme zaten ayjete, biraz daha düşün! çünkü bu havalarla çok ağlarsın ezber yapayım, DA20 yi uçurayım derken.. parada varmış,boşver heba etme, zaten düşünceli adamsın, pilot olmak seni yorar, git kpss ye gir, mal müdürü ol! sen garanticisin, en zekisin ya!! cefa çekmeden sefa sürülmez.. emeğini, zamanını, en önemlisi hayatını bu işe adamadıktan sonra daha 100 ayjet parası biriktirsen senden yine pilot olmaz..
  • Dalga mı geçiyorsun arkadaşım ne indirimi. Bak ben şu anda ücreti tamamladım fakat ortalıktaki söylentiler için start veremiyorum ayjette eğitime. type parasıda hazır. Fakat gel gelelim herşey para değil. olmazınıda düşüneceksin bu işin. Şimdi elini kolunu sallayan uçuş okullarına başvururken indirim yapılsında her evden bir atpl sertifikalı mı çıksın. Eğer zaten bu olursa havayolu şirketleri iyice sıkı tutucak iş alımlarını . Kim nerden bilicek bu adamın ne kadar iyi olduğunu . DA 20 yi uçurmak atpl sorularını ezberleyip sınavı vermeyi herkez yapıyor artık ... bunun bir farkı olmalı bence..
  • SHGM böyle firma ve kuruluşlara bazı kalemlerde %50'ye varan indirim uygulayacakmış. Sizce bu eğitim ücretlerine de yansır mı?

Konu ile ilgili AYJET'ten yapılan yazılı açıklama da;

AYJET Anadolu Yıldızları Uçuş Okulu uçuş eğitimindeki kalite anlayışını tüm faaliyetlerinde uygulamaktadır.

AYJET’ in çevre politikası; sürdürülebilir ve gelişmeye açık bir gelecek için faaliyetlerimiz sırasında çevreye olan olumsuz etkilerimizi en aza indirmek, doğal kaynakların korunması için hammadde ve enerji kullanımını azaltmak, atıkların en düşük seviyeye indirilmesini ve geri dönüşümünü desteklemek ve bu hususta her türlü önlemleri almaktır.

Bu çevre politikasına göre faaliyetlerini yürüten AYJET, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün (SHGM) başlattığı “Yeşil Havaalanı” projesi kapsamında Yeşil Havaalanı belgesi alan Hezarfen Havaalanında yürüttüğü uçuş eğitiminde çevre açısından tüm gerekleri yerine getirdiğinden Yeşil Kuruluş (Green Company) belgesi almaya hak kazanmıştır.

AYJET'E SHGM'DEN BELGE

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım neden bahsettiğini keşke bir bilsen,, Bu eğitimin yurt dışındaki durumunu biliyormusun ki ülken için böyle konuşuyorsun??? Sen yine soru ezberliyorsun onların ezberlediği soru sayısı bizimkinin yarısı ve ezberlemiyorlar bile.. Aynı zamanda senin ülkendeki gibi sıkı bir eğitimleri de yok,, çünkü onlar bu durumu çoktan aşmışlar, adamlar fabrika gibi pilot üretiyor,, birazcık araştırısan F/O kasiyer bile olduğunu amerikada görebilirsin,,, önce araştır sonra konuş... Ülkende bu iş mükemmel yapılıyor okul ayırt etmiyorum farkettiysen (bazı okulları da sen bulacaksın )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birkaç gün içinde ,kendini ayjet le aynı kefede sayan cafe tarkim birkaç gün içinde yeşil olmasa da bir başka renk " kuruluş belgesi"alır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bugün cuma iyi tatiller:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel kardeşim , benim anlatmak istediğim zaten senin yazdığın. ilk önce sen okumasını öğren. baştan bir daha oku bakayım ben ne yazmışım. insan byninin azıcık kısmı çalışıyormuş normal insanlarda sende oda yokki anlama zaafın var. iyi oku bak Ben diyorumki, Öyle ezber işiyle DA 20 yi uçurmakla olmamalı bence bu iş diyorum. Ben diyorumki arkanda yüzlerce insanın vebali olucak , pilot olan adam seçilmeli diyorum. her önüne gelen , hele heleki baba parasıyla basıpta sırf artislik olsun diye olmamalı bu iş diyorum. . Sen yoksa o baba parasıyla ezber yapıp o atpl kitaplarını çalışmadan ezberle geçenlerdenmisin haaa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turgut Abiyi Yürekten Kutlar Başarılarının Devamını dileriz..Büyüksün Turgut Baba Ayjetimizi Yeşil Kuruluş Yptın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
20. dönem mangal yapmış:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Green Company sertifikası için Turgut abiyi tebrik ediyoruz :) (gazinoyu iyi toparlıyor)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım bu kafayla gelme zaten ayjete, biraz daha düşün! çünkü bu havalarla çok ağlarsın ezber yapayım, DA20 yi uçurayım derken.. parada varmış,boşver heba etme, zaten düşünceli adamsın, pilot olmak seni yorar, git kpss ye gir, mal müdürü ol! sen garanticisin, en zekisin ya!! cefa çekmeden sefa sürülmez.. emeğini, zamanını, en önemlisi hayatını bu işe adamadıktan sonra daha 100 ayjet parası biriktirsen senden yine pilot olmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Dalga mı geçiyorsun arkadaşım ne indirimi. Bak ben şu anda ücreti tamamladım fakat ortalıktaki söylentiler için start veremiyorum ayjette eğitime. type parasıda hazır. Fakat gel gelelim herşey para değil. olmazınıda düşüneceksin bu işin. Şimdi elini kolunu sallayan uçuş okullarına başvururken indirim yapılsında her evden bir atpl sertifikalı mı çıksın. Eğer zaten bu olursa havayolu şirketleri iyice sıkı tutucak iş alımlarını . Kim nerden bilicek bu adamın ne kadar iyi olduğunu . DA 20 yi uçurmak atpl sorularını ezberleyip sınavı vermeyi herkez yapıyor artık ... bunun bir farkı olmalı bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM böyle firma ve kuruluşlara bazı kalemlerde %50'ye varan indirim uygulayacakmış. Sizce bu eğitim ücretlerine de yansır mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000