27 Şubat 2012, Pazartesi 10:30:06

ATATÜRK HAVALİMANI’NDA BİR HANGAR DAHA

Atatürk Havalimanı’nda bir hangar daha hizmete girdi. Skyline şirketine ait hangarda hem uçak bakımları yapılacak hem de hangarlama hizmeti verilecek...
  • Candaş bey ve ekibi hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileklerimle. N.KANDORA
  • Uçaklara parkyeri bulunamazken,trafiği azaltmak için tedbirler düşünülürken anlaşılır gibi değil...
  • Sektöre, çalışanlarına ve kullanıcılarına hayırlı olsun diyorum. İsabetli bir karar verilip, bu alanda mevcut talebe önemli bir arz oluşturmuştur.
  • Ne alakasi var pist basina yakin olmayla, sabit pist mi kullaniliyor sanki, ozel jetlerin kalkis icin 17R pist basinda bile takside ne kadar bekledigini biliyor musunuz?
Atatürk Havalimanı, A-14 apronundaki özel hangarlar bölgesinde bulunan 5 nolu hangar hizmete girdi. 15 Ekim 2010 tarihinde yapılan ihale sonucunda SKYLINE Ulaşım ve Ticaret A.Ş. tarafından kiralanan hangar için yaklaşık 3 milyon dolar harcandı.  DHMİ ile şirket arasında Kira Sözleşmesi imzalanmıştı.

20 Ocak 2011 tarihinde yapımına başlanan hangar, 21 Subat’ta SHGM tarafindan ruhsatlandırıldı. Kocoğlu-Sky Line hangarında, 1500 metrekare net ucak park alanı, 350 metrekarelik  asma kat, wi-fi ve klima ile donatılmıs 15 adet calışma ofisi, murettebat dinlenme odası da yer alıyor.
 
Koçoğlu Sky Line Hangarı,  17R pistine çıkan taxi yoluna yakın olması nedeniyle de uçakların yakıt sarfiyatını önemli oranda azaltıyor.  
 
Skyline hangarda uçak bakım hizmeti de verecek. Bir süre önce iş dünyasının en çok tercih ettiği uçak üretisi Hawker Beechcraft Corporation şirketinin Beechcraft serisinin Türkiye temsilciliğini alan şirket, Hawker Beechcraft ailesinden Beechcraft serisinde piston motorlu Bonanza ve Baron uçakları, turboprop King Air C90GTx, King Air B250, King Air 350i, King Air 350iER ve jet serisinde 200, 400XP, 750, 900XP, 4000 tipi uçaklara bakım hizmeti sunacak.
 
Son yıllarda havacılık alanında önemli atılımlar içinde bulunan Koçoğlu grubu, Sağlık Bakanlığı’na 17+ 2(yedek) toplamda 19 helikopterle verdiği hava sağlık hizmeti veriyor. 






 
ATATÜRK HAVALİMANI’NDA BİR HANGAR DAHA

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Candaş bey ve ekibi hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileklerimle. N.KANDORA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçaklara parkyeri bulunamazken,trafiği azaltmak için tedbirler düşünülürken anlaşılır gibi değil...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sektöre, çalışanlarına ve kullanıcılarına hayırlı olsun diyorum. İsabetli bir karar verilip, bu alanda mevcut talebe önemli bir arz oluşturmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ne alakasi var pist basina yakin olmayla, sabit pist mi kullaniliyor sanki, ozel jetlerin kalkis icin 17R pist basinda bile takside ne kadar bekledigini biliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000