14 Ekim 2008, Salı 10:50:01

Anadolu Üniversitesi uçak bakım personeli yetiştirecek

Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu, Havaaracı Bakım Personeli Lisans sınavlarını yapma konusunda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirildi.
  • anadolu üniversiresi meslek yüksek okulu olarak ilk öğrenci alımını 1986 yılında öys ile almış ve bu öğrenciler 1988 yılında mezun olmuştur.
  • Sayın Airport Haber yöneticileri. Daha önceki arkadaşlarımızında belirttiği gibi okulumuz 1989'dan beri öğrenci almakta, sektörün birçok şirketinde ve kademelerinde okulumuzun mezunları çalışmaktadır. Maalesef gerek okulumuzun ve yöneticilerinin basiretsizliği, gerek siz sektör haberi sunanların bizler hakkındaki bilgisizliği yüzünden diğer departmanlara ( pilotaj,hava trafik,v.s) gösterilen hassasiyet, biz bakım personeli çalışanlarına gösterilmemektedir. Ayrıca üzülerek söylemeliyimki haber kaynaklarınız ve/veya bazı yazarlarınızın havacılık haberleri, gerçekleri yansıtmamakta, okurlar yanlış ve yetersiz bilgilere ulaşmaktadır. Umarım Tv kanalınızda bu konulara daha dikkat edersiniz. Saygılarımla...
  • Yorumunuz... ne olur olaylara konulara hakim insanlar yapsın şu başlıkları.Okurlarınızın işi sizi düzeltmek diilki.
  • Anadolu Üniversitesi zaten bakım personeli yetiştiriyor. Burada farklı olan Anadolu üniversitesine yeniden lisanslandırma yetisi vermesidir.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu'na, Hava Aracı Bakım Personeli Lisans sınavlarını yapması için yetki verdi.
SHGM tarafından yapılan açıklamada, SHY/JAR 66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisansı almak için başvuru belgesinde belirtilen tecrübeye sahip olunması ve modül sınavlarında başarılı olma şartı arandığı anımsatılarak, Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksek Okulu'nun 13 Ekim tarihi itibari ile SHGM adına sınav yapma yetkisi aldığı belirtildi.

Açıklamaya şöyle devam edildi:

"Bu yetki ile Anadolu Üniversitesi SHYO, SHY/JAR 66 Hava Aracı Bakım Personeli Lisansı sınavlarını Türkiye genelinde gerçekleştirebilecek. Sınavlardan başarılı olan adaylar adına tecrübe şartlarını da yerine getirmiş olmaları durumunda SHGM tarafından Hava Aracı Bakım Personeli Lisansı düzenleyebilecek."

Anadolu Üniversitesi uçak bakım personeli yetiştirecek

Yorumlar

lami ~ 16 yıl önce
anadolu üniversiresi meslek yüksek okulu olarak ilk öğrenci alımını 1986 yılında öys ile almış ve bu öğrenciler 1988 yılında mezun olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çağdaş ~ 16 yıl önce
Sayın Airport Haber yöneticileri. Daha önceki arkadaşlarımızında belirttiği gibi okulumuz 1989'dan beri öğrenci almakta, sektörün birçok şirketinde ve kademelerinde okulumuzun mezunları çalışmaktadır. Maalesef gerek okulumuzun ve yöneticilerinin basiretsizliği, gerek siz sektör haberi sunanların bizler hakkındaki bilgisizliği yüzünden diğer departmanlara ( pilotaj,hava trafik,v.s) gösterilen hassasiyet, biz bakım personeli çalışanlarına gösterilmemektedir. Ayrıca üzülerek söylemeliyimki haber kaynaklarınız ve/veya bazı yazarlarınızın havacılık haberleri, gerçekleri yansıtmamakta, okurlar yanlış ve yetersiz bilgilere ulaşmaktadır. Umarım Tv kanalınızda bu konulara daha dikkat edersiniz. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... ne olur olaylara konulara hakim insanlar yapsın şu başlıkları.Okurlarınızın işi sizi düzeltmek diilki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
Anadolu Üniversitesi zaten bakım personeli yetiştiriyor. Burada farklı olan Anadolu üniversitesine yeniden lisanslandırma yetisi vermesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000