30 Haziran 2009, Salı 09:30:25

AFCAC'dan SHGM'ye teşekkür

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde 15-17 Haziran 2009 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen Afrika Sivil Havacılık Örgütü (AFCAC) konferansının ardından AFCAC Sekreterliğinden Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali ARIDURU'ya teşekkür mesajı gönderildi.
  • AFCAC ancak bizle muhatap olur.Onlar için bizim shgm miz bile mükemmel:) Aslında SHGM nin yerinde olsam hep onlarla muhatap olurum. Adamların 200 şirketi AB de karalistede ya...Bunlar teşekkür etse ne yazar allasen.

AFCAC Genel Sekreteri Boubacar DJIBO tarafından gönderilen mesajda; 15-17 Haziran 2009 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilen toplantı süresince AFCAC heyetine gösterilen destek ve misafirperverlik için AFCAC Başkanı Vekili Sn. Jean Kouassi BAONOUAN adına yürekten teşekkür ettiklerini belirtti.

Genel Sekreter DJIBO mesajında, gerçekleştirilen sıkı işbirliğinin özellikle hava ulaşım endüstrisinin ve genel olarak diğer ikili ilişkilerin gelişimini güçlendireceğini vurgularken, AFCAC Sekreteryası adına Türkiye Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde yaptığı İkili Hava Ulaşım Konferansı'nda gösterilen çaba ve işbirliği için tebriklerini iletmekten onur duyduğunu söyledi.

Son olarak mesajında, konferansta ortaya çıkan başarının Genel Müdür Dr. Ali ARIDURU ve SHGM'nin aktif katılımı sonucu olduğunun altını çizen Genel Sekreter DJIBO, katkıların ve konferansın getirdiği mevcut olumlu çıktıların artarak devam edeceğinden emin olduklarını, bütün konferans katılımcılarına takdir ve tebriklerini sunduklarını kaydetti.

AFCAC'dan SHGM'ye teşekkür

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
AFCAC ancak bizle muhatap olur.Onlar için bizim shgm miz bile mükemmel:) Aslında SHGM nin yerinde olsam hep onlarla muhatap olurum. Adamların 200 şirketi AB de karalistede ya...Bunlar teşekkür etse ne yazar allasen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000