12 Haziran 2014, Perşembe 09:07:21

SEABIRD HALİÇ-AYVALIK SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 20 Haziran Cuma gününden itibaren haftada dört gün deniz uçağı seferlerinin başlayacağı bildirildi.
  • La yaz sezonu bitti nerdeyse 12 hazirandı şimdi 20 haziran oldu,haliç merkez neler dönüyor gene :Dddd işiniz gücünüz yalan dolan.
  • gayet iyi olmuş

Deniz uçaklarıyla havacılık operasyonlarını yürüten Seabird Havayolları, Haliç-Ayvalık seferleri için geri sayıma başladı.

Seabird Havayolları’nın Marmara, Eğe ve Akdeniz’deki kıyı kentlerine yönelik uçak seferlerine Ayvalık’ın da eklendiği öğrenilirken, uçuşların Pazartesi, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşeceği kaydedildi. Seabird Havayolları, bu yıl ilk kez hayata geçireceği deniz uçak seferlerine Ayvalık’ı da ekledi. Haftanın dört günü Haliç’ten Ayvalık’a sefer yapacak Seabird Havayolları'nın ilk seferi 20 Haziran Cuma günü başlayacak. İlk sefer kapsamında Ayvalık’tan 12.30’da kalkacak 19 kişilik deniz uçağı, saat 15.15’de de Haliç’e sefer yapacak.

Pazartesi, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek deniz uçağı seferlerinin Ayvalık turizmine katkı sağlaması beklenirken, ilk seferin 20 Haziran’da gerçekleşecek deniz uçakları seferiyle ilgili web sitesinde açıklama yapan Seabird Havayolları yetkilileri, “Deniz-kara entegre havayolu taşımacılığını Türkiye’de ilk kez hayata geçiren Seabird Havayolları olarak amacımız, üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, İstanbul, Marmara, Ege ve Akdeniz’in birbirleri arasında hava ulaşımı yapılmayan kıyı kentlerini güvenli bir şekilde buluşturmak. Kış turizmine yönelik olarak da hedefimiz, bölgesel havacılık çatısı altında en kısa zamanda karadan ve denizden uçulmayan noktaları güvenli bir şekilde bir araya getirmek. Dünyanın hemen hemen her yerinde sayısız yolcuya, keşfetmenin heyecanını hissettiren, güzelliği, zarafeti, sağlamlığı ve çok yönlülüğü ile uçmanın keyfini yaşatan Twin Otter uçakları ile iş ve tatil amaçlı seyahat eden yolcularımıza rahat, ekonomik ve ekolojik bir alternatif sunuyoruz. Türkiye semalarında nefes kesen güzelliklerle dolu denizler üzerinde bu benzersiz seyahat konforunun aileniz ve dostlarınızla paylaşmak sizin de hakkınız. İşte bu yüzden, güven ve kalite ile birlikte bu farklı hizmeti sizlere uygun fiyatlara sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

SEABIRD HALİÇ-AYVALIK SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Yorumlar

** ~ 10 yıl önce
La yaz sezonu bitti nerdeyse 12 hazirandı şimdi 20 haziran oldu,haliç merkez neler dönüyor gene :Dddd işiniz gücünüz yalan dolan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
gayet iyi olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000