13 Haziran 2010, Pazar 08:48:40

Yine Sabiha Gökçen...

Milliyet gazetesi yazarlarından Mehmet Tezkan, bugünkü yazısında, Sabiha GÖkçen Havalimanı'na iki ay aradan sonra gidişinden bahsetmiş. İşte o yazı...
  • 1 ay önce geliyorsun kaos, bir ay sonra sorun kalmamış. fark yaratmış ısg. ister antalyadan gelen ister yurt dışından herkez ısg için çalışmış, çalışıyor, çalışacak bu güzel terminalde. antalyadan gelenler baya yol almış anlaşılan, yolcular memnun gerisi teferruat.birileri alır belli yere getirir yürürtür, birileri gelir koşturur, yorulanlar ise avazı cıkana kadar bağırır :).tıkanır kalır. tüm ısg personeline tebrikler.
  • ADAM NE YAZIYOR SİZLER NE YORUMLAR YAPIYORSUNUZ!!! NE ALAKAYSA SAÇMA SAPAN KONUNUN DIŞINDA OLMADIK YORUMLAR YAPIYORSUNUZ!!!! DELİKANLI OLAN ÇIKAR BEN BU ŞARTLARDA ÇALIŞMIYORUM DER ÇIKAR GİDER!! ÖYLE İKİ YÜZLÜLÜK YAPIP ARKADAN VURUP BU GÜZELİM ESERE ZARAR VERMEZ !! AZICIK DELİKANLI OLUN!!
  • ANTALYADAN GELENLERİ ELEŞTİRENLER KİME HİZMET EDİYORSUNUZ YA? BAŞINIZDAKİ ADAMLAR NEREDEN GELDİ? NERENİN ADAMI? DAHA HALEN GELDİKLERİ YERİN DÜDÜĞÜNÜ ÇALMIYORLARMI? ÖNCE BAŞINIZDAKİLERİ ELEŞTİRİN SONRA GELENLERİ? AZICIK ONURUNUZ VARSA BAŞINIZDAKİLERİN YÜZÜNE SÖYLEYİN BUNLARI!!!
  • hep antalya'dan geliyorlar çünkü yukarılarda birnin düğmesi antalyada basılı kaldı ondandır....toplama kampı mübarek isg
  • bu başlığı görünce " acaba yine sabiha gökçende ne olay oldu" diye düşündüm. böyle başlığa böyle düşünüyor insan. bence başlık hatalı. bu s. gökçen eleştirilerini ve yüklenmeyi bir yolcu olarak anlayamıyorum. bunca zamandır s. gökçenden uçarım ama hiç şikayetim olmadı. teşekkürler.
  • fraport,un istemediklerini biz alıyoruz,sanki burda personel yokmuş gibi,burda yöneticilik yapabilecek o kadar kişi varken fraport,un eledikleri ve konumlarını düşürdüklerini biz alıyor birde ordaki konumunun üstünde konum yetki veriyoruz.çok iyi personel ve yönetici olsalardı fraporta kalırlar ve yetki alırlardı.içimizden birilerini neden yükseltip konum vermiyorsunuz sağdan soldan ıskarta adamları getiriyorsunuz.bizden içimizden birilerini yükseltinki bizler motive olalım.
  • gözlerim yaşardı ne büyü hikmet sabihaya zamanında girmek:))) o kadar ilkel bir yer hizmetki millet duygulanıyor 30 dakkada içeriye giriyor:)
  • Erzurumlu bak İSG de işler tıkırında sırf senin icin kac tane guvenlik ogrevlisi yeni terminal yaptılar . tuhh ama dogru Erzuruma sefer yok degil mi . kısmet değilmis sende baska turlu gelirsin bak uzme kendini :)
  • Gittiğimiz yere bahar geliyor demek ki...
İki ay oluyor.. Sabiha Gökçen’den uçmuştum.. Güvenliği geçip içeri girmek, uçağa ulaşmak bir dertti.. Tek kapı açıktı, güvenlik elemanı yok denecek kadar azdı..
Haliyle yolcuya beklemek düşüyordu..
O gün yazdım!..
Bugün de yazmam gerek..
Cuma sabahı yedi uçağına bineceğim.. Yine aynı sıkıntı olur diyerek zamanından çok önce gittim.. Alana geldim, binanın dışı araçtan geçilmiyor, inen, binen.. Belli ki o saatte çok sayıda uçak kalkacak..
Eyvah dedim yine ayvayı yedik.. Sinir harbi başlıyor..
İlk güvenlikten nasıl geçtim bilmiyorum, pat diye içerdeyim; Allah Allah nasıl oldu!..
Uçuş kartımı aldım ikinci güvenlik noktasına geldim, kalabalık aynı kalabalık, ama 30 saniyede içerdeyim..
Durdum, bir süre izledim..
Sabahın altısında geçiş noktalarının tümü açıktı.. Göz ucuyla saydım 30 güvenlikçi çalışıyordu.. (Sekiz geçiş kapısı var)
Kutlamak gerek..
Sıfır eziyet..
İki ay önce o eleştiriyi yazdıysam, bugün bu kutlamayı da yazmam gerek..
Not: Sabiha Gökçen sadece bu hizmetiyle değil, yeme-içme merkezleriyle de dört dörtlük olmuş..

Mehmet Tezkan
Milliyet
Yine Sabiha Gökçen...

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
1 ay önce geliyorsun kaos, bir ay sonra sorun kalmamış. fark yaratmış ısg. ister antalyadan gelen ister yurt dışından herkez ısg için çalışmış, çalışıyor, çalışacak bu güzel terminalde. antalyadan gelenler baya yol almış anlaşılan, yolcular memnun gerisi teferruat.birileri alır belli yere getirir yürürtür, birileri gelir koşturur, yorulanlar ise avazı cıkana kadar bağırır :).tıkanır kalır. tüm ısg personeline tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ADAM NE YAZIYOR SİZLER NE YORUMLAR YAPIYORSUNUZ!!! NE ALAKAYSA SAÇMA SAPAN KONUNUN DIŞINDA OLMADIK YORUMLAR YAPIYORSUNUZ!!!! DELİKANLI OLAN ÇIKAR BEN BU ŞARTLARDA ÇALIŞMIYORUM DER ÇIKAR GİDER!! ÖYLE İKİ YÜZLÜLÜK YAPIP ARKADAN VURUP BU GÜZELİM ESERE ZARAR VERMEZ !! AZICIK DELİKANLI OLUN!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ANTALYADAN GELENLERİ ELEŞTİRENLER KİME HİZMET EDİYORSUNUZ YA? BAŞINIZDAKİ ADAMLAR NEREDEN GELDİ? NERENİN ADAMI? DAHA HALEN GELDİKLERİ YERİN DÜDÜĞÜNÜ ÇALMIYORLARMI? ÖNCE BAŞINIZDAKİLERİ ELEŞTİRİN SONRA GELENLERİ? AZICIK ONURUNUZ VARSA BAŞINIZDAKİLERİN YÜZÜNE SÖYLEYİN BUNLARI!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hep antalya'dan geliyorlar çünkü yukarılarda birnin düğmesi antalyada basılı kaldı ondandır....toplama kampı mübarek isg

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu başlığı görünce " acaba yine sabiha gökçende ne olay oldu" diye düşündüm. böyle başlığa böyle düşünüyor insan. bence başlık hatalı. bu s. gökçen eleştirilerini ve yüklenmeyi bir yolcu olarak anlayamıyorum. bunca zamandır s. gökçenden uçarım ama hiç şikayetim olmadı. teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fraport,un istemediklerini biz alıyoruz,sanki burda personel yokmuş gibi,burda yöneticilik yapabilecek o kadar kişi varken fraport,un eledikleri ve konumlarını düşürdüklerini biz alıyor birde ordaki konumunun üstünde konum yetki veriyoruz.çok iyi personel ve yönetici olsalardı fraporta kalırlar ve yetki alırlardı.içimizden birilerini neden yükseltip konum vermiyorsunuz sağdan soldan ıskarta adamları getiriyorsunuz.bizden içimizden birilerini yükseltinki bizler motive olalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gözlerim yaşardı ne büyü hikmet sabihaya zamanında girmek:))) o kadar ilkel bir yer hizmetki millet duygulanıyor 30 dakkada içeriye giriyor:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Erzurumlu bak İSG de işler tıkırında sırf senin icin kac tane guvenlik ogrevlisi yeni terminal yaptılar . tuhh ama dogru Erzuruma sefer yok degil mi . kısmet değilmis sende baska turlu gelirsin bak uzme kendini :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gittiğimiz yere bahar geliyor demek ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000