13 Ağustos 2013, Salı 15:43:26

WIZZ AIR BUDAPEŞTE-İSTANBUL SEFERLERİNE BAŞLADI

Orta ve Doğu Avrupa’nın en büyük düşük maliyetli, uygun fiyatlı havayolu şirketi olan Wizz Air; 2 Ağustos tarihinden itibaren Budapeşte’den İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na uçuşlara başladı...
  • hayırlı uğurlu olsun gelsin paralar..

Macaristan merkezli, Doğu Avrupa'nın en ucuz maliyetli havayolu şirketi olan Wizz Air; İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Budapeşte’ye uçmaya başladı. Budapeşte ile Sabiha Gökçen Havalimanı arasında 2 Ağustos 2013 tarihinde başlayan seferler haftanın 4 günü yapılacak. Uçuşlar ilk olarak haftada 4 gün olarak başlayacak, ilerleyen aylarda frekans artarak Mart 2014’te operasyonlar günlük gerçekleşecek.

Wizz Air’ın Budapeşte’den başlattığı doğu hatlarının en yenisi olan İstanbul; Tel Aviv, Kiev, Bakü ve Dubai rotalarından sonra açıldı ve uçuş ağı genişletilmesinde büyük katkı sağladı. Macaristan Türkiye arasındaki turizm ve iş trafiğine hareketlilik getirecek olan bu hat, ilk uçuş yılında 70,000 yolcu hedefliyor. Wizz Air’ın İstanbul Sabiha Gökçen uçuşları için biletler wizzair.com’da, tek yön herşey dahil 29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Uçuşların başlaması nedeniyle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda bir basın toplantısı düzenlendi. Macaristan büyükelçiliğinden yetkililerin de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Wizz Air Kurumsal İletişim yetkilisi Daniel de Carvalho, düşük maliyetli havayolları arasında Avrupa’da önemli bir yere sahip olan Wizz Air’in, son yıllarda gösterdiği başarılarla havacılıkta Avrupa’nın yıldızı olan Türkiye ile işbirliği yaptığının altını çizdi. Bu sebeple kendi kategorisinde Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı’ını tercih ettiklerini söyleyen Carvalho, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her bütçeden yolcuya hitap edecek olan Wizz Air, kaliteli uçuşu tecrübe etmek isteyen yolcu potansiyeline ulaşmak amacıyla, son aylarda üst üste rekorlar kıran İstanbul Sabiha Gökçen’i seçerek, gerek İstanbul’daki yolculara gerekse çevre şehirlerdeki seyahatseverlere ulaşmayı hedefliyor. İstanbul’dan Budapeşte’ye ulaşacak misafirlerimize ordan da 36 ayrı noktaya ulaşım imkanı sunuyoruz” dedi.





Uçuş Günleri:

Başlangıç Operasyon Günleri

Ağustos 2013 Pzt, Çrş, Cum, Pzr

Eylül 2013 Pzt, Çrş, Prş, Cum, Pzr

Mart 2014 Günlük
 

WIZZ AIR BUDAPEŞTE-İSTANBUL SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar

buda ~ 11 yıl önce
hayırlı uğurlu olsun gelsin paralar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000