28 Mart 2010, Pazar 14:25:35

Vueling Airlines da SAW'a uçacak

İspanya'nın Barcelona merkezli low cost şirketi Vueling Airlines Sabiha Gökçen uçuşlarına başlıyor.
  • Büyük şehirlerde hava alanının şehrin dışında olması zaten kaçınılmaz bir gerçek.Aslında Atatürk bile şehrin tam göbeğinde sayılmazdı ilk açıldığı yıllarda.aynı şey SAW içinde geçerli.Önemli olan insanlara bunu hissttirmemek.Örneğin Metro ile bu konu çözüme ulaşabilir.JFK'da olduğu gibi.
  • Siz nerede yaşıyorsunuz ? Elma ile armut kıyaslanır mı ? AHL ile SAW kıyasını ne hakla yapabiliyorsunuz ? AHL uluslararası bir meydan SAW gibi charter ve kargo meydanı değil. SAW yarın öbürgün kapanır veya kargo terminali olur ama AHL ilelebet orada olacak.
  • Komik bir yazı olmuş. AHL ye hiç gelmediniz herhalde. SAW kargo terminali olacak demişler aşağıda siz de hemen AHL olsun diye cevap vermişsiniz. Bence havacılıkla ilgili olmayanlar yazı yazarken daha dikkatli olmalı
  • Sabiha'nın seçilmesi isabetli olmuş. Nasılolsa yakında Atatürk'e ek barakalar yapılacak. Zaten Atatürk kargo limanı olursa daha iyi iş yapar. 3-5 seneye kargo merkezi olabilir Atatürk.
  • Bu ucuz havayollarının yerine burası kargo terminali olsa daha iyi olmaz mı ? Avrupadan gelenlerin en büyük şikayeti IST diye geldikleri meydanın İzmitte olduklarını görmeleri. Böyle kandırmaya devam edersek turist kaybına da sebebiyet vereceğiz. Umarım AHL biraz büyür ve slot problemi ortadan kalkar da tüm havayolları AHLye uçar.
  • yılında devir olunca soylemiştik Güneş Balcıkla Sıvanmaz diye ama o gunden beri İSG yi cekemiyenler, yakıstıramayanlar cok attı tuttu bunu sirket icinden müdürler ve kendi personeli bile yaptı!!! ancak burada çark dönmeye basladı ve artık durduralamaz bir sekilde hızlanıyor...cok guzel haberler bunlar...herkese hayırlı ugurlu olsun...
  • Arkadasin yazdigi Ryanair ve AB ile imzalanan yatay anlasmadan sonra bu olabilirmi? Ryanir mesela Alamanyadan ucabilirmi?
  • gerçekten vueling\'in sabiha gökçen havalimanına gelmesi güzel bir haber çünkü onlar avupanın her yerine uçan düşük maliyetli bir şirket hayırlısı olsun diyorum darısı ryanair\'ın başına :)
  • Vueling airlines CEOsu, aziz dostum Carlos Munoz'u bu kararlarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamın diliyorum. SAW'a hoşgeldiniz. Aziz Karakaya
  • Sabiha Gökçen Havalimanındaki yeni terminalin yapılmasıyla dış hat seferlerinde ani bir çoğalma oldu. Her gün bir havayolu Sabiha Gökçen Havalimanına sefer başlatiyor. Bu hızla giderse ileriki yıllarda Atatürk Havalimanını gecer.

Vueling Havayolları düzensiz olarak başlayan Valencia – Münih seferlerinin ardından, Spainair’e rakip olmak amacıyla 2 yeni rotaya daha girmeyi planlıyor.

Barcelona’dan haftanın 3 günü İstanbul Sabiha Gökçen, haftanın üç günü Edinburgh’a uçmayı planlayan şirket, Barcelona’nın düşük maliyetli ve tercih edilen şirketi olmak için 24 Haziran’da düzenli olarak bu bölgelerden uçuşlara başlayacak.

Vueling Airlines da SAW'a uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
Büyük şehirlerde hava alanının şehrin dışında olması zaten kaçınılmaz bir gerçek.Aslında Atatürk bile şehrin tam göbeğinde sayılmazdı ilk açıldığı yıllarda.aynı şey SAW içinde geçerli.Önemli olan insanlara bunu hissttirmemek.Örneğin Metro ile bu konu çözüme ulaşabilir.JFK'da olduğu gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Siz nerede yaşıyorsunuz ? Elma ile armut kıyaslanır mı ? AHL ile SAW kıyasını ne hakla yapabiliyorsunuz ? AHL uluslararası bir meydan SAW gibi charter ve kargo meydanı değil. SAW yarın öbürgün kapanır veya kargo terminali olur ama AHL ilelebet orada olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Komik bir yazı olmuş. AHL ye hiç gelmediniz herhalde. SAW kargo terminali olacak demişler aşağıda siz de hemen AHL olsun diye cevap vermişsiniz. Bence havacılıkla ilgili olmayanlar yazı yazarken daha dikkatli olmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha'nın seçilmesi isabetli olmuş. Nasılolsa yakında Atatürk'e ek barakalar yapılacak. Zaten Atatürk kargo limanı olursa daha iyi iş yapar. 3-5 seneye kargo merkezi olabilir Atatürk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ucuz havayollarının yerine burası kargo terminali olsa daha iyi olmaz mı ? Avrupadan gelenlerin en büyük şikayeti IST diye geldikleri meydanın İzmitte olduklarını görmeleri. Böyle kandırmaya devam edersek turist kaybına da sebebiyet vereceğiz. Umarım AHL biraz büyür ve slot problemi ortadan kalkar da tüm havayolları AHLye uçar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yılında devir olunca soylemiştik Güneş Balcıkla Sıvanmaz diye ama o gunden beri İSG yi cekemiyenler, yakıstıramayanlar cok attı tuttu bunu sirket icinden müdürler ve kendi personeli bile yaptı!!! ancak burada çark dönmeye basladı ve artık durduralamaz bir sekilde hızlanıyor...cok guzel haberler bunlar...herkese hayırlı ugurlu olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadasin yazdigi Ryanair ve AB ile imzalanan yatay anlasmadan sonra bu olabilirmi? Ryanir mesela Alamanyadan ucabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gerçekten vueling\'in sabiha gökçen havalimanına gelmesi güzel bir haber çünkü onlar avupanın her yerine uçan düşük maliyetli bir şirket hayırlısı olsun diyorum darısı ryanair\'ın başına :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Vueling airlines CEOsu, aziz dostum Carlos Munoz'u bu kararlarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamın diliyorum. SAW'a hoşgeldiniz. Aziz Karakaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanındaki yeni terminalin yapılmasıyla dış hat seferlerinde ani bir çoğalma oldu. Her gün bir havayolu Sabiha Gökçen Havalimanına sefer başlatiyor. Bu hızla giderse ileriki yıllarda Atatürk Havalimanını gecer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000