20 Eylül 2010, Pazartesi 12:40:49

VANCOUVER'A İSG DAMGASI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektörünün en büyük etkinliği olarak kabul edilen Dünya Güzergah Geliştirme Forumu’na (Routes) ‘Türk Gecesi’ ile damgasını vurdu.
  • işde emekcicin çalışanın paraları buralara gidiyor bir ikrmiye vermeye çalışıyorlar onunda herkeze veremiyorlar neden böyle yerderde para yiyecekya bizim üsk yönetim insanlara ünvan verirler ama verdikleri ünvanın arkasında durmazlar verdikleri ünvanın parasını vermezler böyle bir zihniyet var bu isg de

Kanada’nın Vancouver kentinde bu yıl 16. kez düzenlenen ve 19-21 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen, dünya çapında havalimanlarının ve havayollarının önde gelen temsilcilerinin katıldığı Routes Forumu, ana sponsor olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın verdiği açılış resepsiyonu ile çok renkli başladı. Sektörün önemli aktörlerinin buluştuğu Routes ‘Türk Gecesi’ etkinliğinde; 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanına sahip, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı ilgi odağı oldu.

Yaklaşık 750 delegenin katıldığı resepsiyon, çeşitli danslarla ve yöresel Türk mutfağından örneklerle tam bir şenlik havasına dönüştü. Haftalardır merakla beklenen gecede konuklara Türk lokumundan baklavaya, Türk kahvesinden çeşitli mezelere kadar sayısız ikramda bulunuldu. Vancouver’da bulunan Türk-Kanada Derneği’nin de desteği ile profesyonel dans ekipleri, yöresel danslar ve oryantal dans grubu ile konukları coşturdu.

Gecenin açılış konuşmasında söz alan İSG Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, Sabiha Gökçen’in, bu organizasyonun ana sponsoru olmasından dolayı büyük onur duyduğunu vurgulayarak, ‘‘2008 ve 2009 yıllarında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı olarak tescillenen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın, 2010 yılındaki üstün performansı ile aynı sıfatı tekrar alacağından hiç şüphem yok. Bölgenin lider havalimanı olma yolunda hızla ilerleyen Sabiha Gökçen Havalimanı’nın, bu hızlı yükselişinde büyük pay sahibi olan, bizi tercih eden havayollarına çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Sözlerinde her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Routes’nun; havacılık sektörü açısından önemine de değinen Aydın, ‘‘Bu platformda buluşan havalimanı ve havayolları yeni destinasyonları tanıtma ve tanıma imkanı buluyorlar. Sabiha Gökçen Havalimanı’nın her türlü avantajından faydalanmak isteyen havayollarına gerekli tüm desteği her zaman vermeye hazırız. ‘İstanbul sizi çağırıyor’ herkesi dünyanın bu en güzel kentine davet ediyoruz’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Ayrıca, gecenin sonunda düzenlenen dans yarışmasında, seyircilerin alkışlarıyla seçilen bir delegeye ve kartvizit çekilişiyle de başka bir delegeye iki kişilik kapsamlı bir İstanbul seyahati hediye edildi. Sabiha Gökçen’in ve Türkiye’nin renkli görseller ile de anlatıldığı resepsiyon, delegelere toplantılar öncesinde büyük moral ve keyif verdi. Bugün ve yarın yapılacak karşılıklı toplantılardan sonra 16. World Routes tamamlanacak ve hazırlıklar 17. World Routes Berlin için başlayacak.





VANCOUVER'A İSG DAMGASI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
işde emekcicin çalışanın paraları buralara gidiyor bir ikrmiye vermeye çalışıyorlar onunda herkeze veremiyorlar neden böyle yerderde para yiyecekya bizim üsk yönetim insanlara ünvan verirler ama verdikleri ünvanın arkasında durmazlar verdikleri ünvanın parasını vermezler böyle bir zihniyet var bu isg de

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000