21 Kasım 2012, Çarşamba 08:22:12

UÇAKLAR KRASNODAR'A ULAŞAMIYOR!

Galatasaray Medical Park, ULEB Avrupa Kupası E Grubu'nda Lokomotiv Kuban ekibi ile oynayacağı maç İstanbul'dan hareket etmesine karşın, olumsuz hava şartları nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı..
  • Herkes Rus pilotlar kadar deli degil tabi siste yogun yagmurda buzda karda inemez.
  • Bir tane Krosnodor dan yazan bir klavye efesi vardi hani nerdesin be bir el at sis mahvetti ucak agizlar inemez be saka bi yana Krosnodorlu mafya ulkesinin guzeli ara su putini yoksa senin gibi klavye efesine yakismaz bu durum
  • Şu pilotlar da pisti bir türlü göremiyor vallahi... :)

Avrupa Kupası'nda bugün 18.30'da Lokomotiv Kuban takımına konuk olacak Galatasaray Medical Park, Krasnodar kentine hava koşulları nedeniyle yine gidemedi.

Krasnodar'a önceki gitmek üzere yola çıkan Galatasaray kafilesi sis nedeniyle uçak seferi iptal edilince İstanbul'da kalmıştı. Sarı-kırmızılılar, dün 3.5 saat rötarlı Rusya'ya hareket etti ancak uçak yoğun sis Krasnodar Havaalanı'na iniş şansı tanımadı ve İstanbul'a geri dönüldü. Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın bir otelde kampa giren Galatasaray, bugün sis izin verdiği takdirde Krasnodar'a hareket edecek. 

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer yaptığı açıklamada, Krasnodar kentine inmek üzereyken, pilotların pisti görememesi nedeniyle geri döndüklerini söyledi.

Krasnodar şehrinde süren yoğun sise dikkati çeken Özyer, pilotların son anda geri dönme kararı aldıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Biraz sıkıntılı bir şekilde, tam inerken geri döndük. Şimdi tekrar İstanbul'a geldik. ULEB yetkilileriyle görüşmeler yapacağız. Ardından yolculuk stratejimizi belirleyeceğiz. Maçın hakemleri de Moskova'ya kadar gidebilmişler ve Krasnodar'a geçememişler. Müsabakanın ertelenmesini bekliyoruz ama geçen sezon Banvit takımının yaşadığı şeyler de var. Onlar maça 6 saat kala Almanya'ya varıp, oynamak zorunda kalmışlardı.''

HAKEMLER DE ULAŞAMADI!

Özyer, hakemlerin de Krasnodar'a gidememesinin ellerini kuvvetlendirdiğini belirterek, ''ULEB'den gelecek karara göre yolculuk stratejimizi çizmeye çalışacağız. Zor şartlar yaşıyoruz. Umut ediyorum sonu güzel olur. ULEB'in tavrı genelde maçları saatinde oynatmaktan yana. Düzgün bir şekilde savaşını veriyoruz. Neler olacağını göreceğiz. Çarşamba da ulaşamayacağız gibi gözüküyor. Maçın erteleneceğini tahmin ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray Medical Park, pazartesi planlanan yolculuğunu da yine Krasnodar kentindeki yoğun sis nedeniyle gerçekleştirememişti.

UÇAKLAR KRASNODAR'A ULAŞAMIYOR!

Yorumlar

OPS ~ 11 yıl önce
Herkes Rus pilotlar kadar deli degil tabi siste yogun yagmurda buzda karda inemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cf ~ 11 yıl önce
Bir tane Krosnodor dan yazan bir klavye efesi vardi hani nerdesin be bir el at sis mahvetti ucak agizlar inemez be saka bi yana Krosnodorlu mafya ulkesinin guzeli ara su putini yoksa senin gibi klavye efesine yakismaz bu durum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LVO ~ 11 yıl önce
Şu pilotlar da pisti bir türlü göremiyor vallahi... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000