14 Temmuz 2010, Çarşamba 15:13:48

TNT, B757 ile SAW uçuşlarına başladı

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8 Milyon Euro’luk yatırım yapan TNT Ekspres’in Boeing 757 uçakları Türkiye’den seferlerine başladı.
  • ISG nin kargo terminali olması güzel fikir. Neden olmasın ?
  • isg'nin neler verdiğini biliyorsan sen yazsana. çamur yorumcular ortalığa saçılmış yine, birilerinin temizlemesi lazım. kıskanmayın datlım!
  • Arkadaşım sen Avrupa yakasındasın galiba Anadolu yakasında da 5 milyon insan yaşıyor ayrıca Adapazarı İzmit Bilecik gibi şehirleri de dahil edersen 6-7 milyon kişi içinde Atatürk çok uzak o zaman bizim içinde Atatürk kargo meydanı olsun demek düşer
  • SAW uzakta değil. Bir zamanlar Yeşilköy de dünyanın öbür ucu gibiydi, git git bitmezdi, ne oldu? şehrin içi haline geldi. Tabi yanlış yapılaşma vs. konuları var oralara girmeyelim. SAW de şimdi aynı duruma geliyor. o civar yapılaşıyor hızla. Yakında şehir içi olacak. Bence kargo için ideal yer Çorlu.
  • SG Uzaklığı ve konumu sebebiyle tamamen kargo terminali olmalı. Veya kargo ve bakım terminali olması hem diğer havalimanını rahatlatır, hem de yolcu açısından büyük rahatlık olur. TNT başlatmış işte aynen devam edin.
  • TNT 8 MİLYON EUROLUK YATIRMI BABASININ HAYRINA YAPMADI SANIRIM!! İSG NELER VERDİ BUNU KARŞILIĞINDA ACABA ?? MADEM ÖYLE ONUDA YAZALIM!!!
  • iide bu uçak ayın 5 inden beri orda ve neredeyse bu yıl başından beri AHL den uçtu.. ilk kez gelmiş gibi anladım da ben neyse....
  • şu SAW o kadar uzakta olmasa ne güzel olurdu...
Ekspres dağıtım sektörünün lider şirketi TNT Ekspres, Türkiye’nin lojistik üs olması yolunda gerçekleştirdiği atılımlarına devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 3 bin 767 metrekarelik operasyon merkezi açan TNT, bunun için yaklaşık 8 milyon Euro yatırım yaptı. Mayıs ayında hizmet vermeye başlayan merkezden, Temmuz ayı itibariyle de Boeing 757 uçakları seferlerine başladı. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda operasyon merkezi olan ilk uluslararası ekspres kurye şirketi olma özelliği kazanan TNT Ekspres Türkiye, 107 kişiye de iş imkanı sağlıyor.

TNT Ekspres Genel Müdürü Turgut Yıldız, TNT Ekspres’in Sabiha Gökçen Havalimanı operasyon merkezinin TNT’nin dünyaya açılan kapısı olduğunu belirterek, “TNT Ekspres’in Liege’de bulunan ana merkezinden Türkiye’ye gelen ve Türkiye’den Liege’ye giden TNT uçakları Sabiha Gökçen Havalimanı’na inip buradan kalkacak. 14 ton daha yüksek kapasiteli Boeing 757 uçaklarımız da artık Türkiye’den seferlere başladı. Havayoluyla gelen gönderiler ve Avrupa Karayolu Hizmet ağı dahilindeki TIR’lardaki gönderiler burada bulunan operasyon merkezinde işlem görüyor. TNT uçakları ile gelerek işlem görecek günlük gönderi hacmi 60, karayolundan gelerek işlem görecek gönderi hacminin ise 30 ton olması hedefleniyor” dedi.

Günlük toplam işlem görecek gönderi adedinin 8 bin civarında olmasının öngörüldüğünü ifade eden Yıldız, “ İstanbul’un en büyük organize sanayi ve üretim bölgeleri olan Gebze ve Tuzla Organize Sanayi içinde yer alan TNT’nin yeni operasyon merkezi, Atatürk Havalimanı’nda yaşanan yoğunluk ve artan trafiğin olumsuz etkilerini ortadan kaldırarak hem müşterilere hem de TNT’ye ekstra hız kazandıracak” dedi.
TNT, B757 ile SAW uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
ISG nin kargo terminali olması güzel fikir. Neden olmasın ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
isg'nin neler verdiğini biliyorsan sen yazsana. çamur yorumcular ortalığa saçılmış yine, birilerinin temizlemesi lazım. kıskanmayın datlım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşım sen Avrupa yakasındasın galiba Anadolu yakasında da 5 milyon insan yaşıyor ayrıca Adapazarı İzmit Bilecik gibi şehirleri de dahil edersen 6-7 milyon kişi içinde Atatürk çok uzak o zaman bizim içinde Atatürk kargo meydanı olsun demek düşer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW uzakta değil. Bir zamanlar Yeşilköy de dünyanın öbür ucu gibiydi, git git bitmezdi, ne oldu? şehrin içi haline geldi. Tabi yanlış yapılaşma vs. konuları var oralara girmeyelim. SAW de şimdi aynı duruma geliyor. o civar yapılaşıyor hızla. Yakında şehir içi olacak. Bence kargo için ideal yer Çorlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SG Uzaklığı ve konumu sebebiyle tamamen kargo terminali olmalı. Veya kargo ve bakım terminali olması hem diğer havalimanını rahatlatır, hem de yolcu açısından büyük rahatlık olur. TNT başlatmış işte aynen devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TNT 8 MİLYON EUROLUK YATIRMI BABASININ HAYRINA YAPMADI SANIRIM!! İSG NELER VERDİ BUNU KARŞILIĞINDA ACABA ?? MADEM ÖYLE ONUDA YAZALIM!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
iide bu uçak ayın 5 inden beri orda ve neredeyse bu yıl başından beri AHL den uçtu.. ilk kez gelmiş gibi anladım da ben neyse....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
şu SAW o kadar uzakta olmasa ne güzel olurdu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000