12 Ocak 2009, Pazartesi 08:18:30

TAILWIND İLK UÇAĞINI GETİRDİ

Uzun süredir kuruluş çalışmalarını sürdüren Tailwind Havayolları ilk uçağını getirmeyi başardı.
  • Golden,Tarhan, vs. gibi Almanya hattına uçak getiren şirketlere ne olduysa bu arkadaşlara o olur gibi. Türkiye'de havacılığın çehresinin bir şekilde değişmesi lazım artık.
  • bayragın yeri gibi olacaksa hersey yine yandı caanım havacılık emekcileri :))
  • ucakların yası ve kiralayıcısı gibi çok detay verilmediğine göre sanki ercanda yatan istanbul hava yollarının uçakları olabilir mi diye bir his uyandırıyor :))
  • aldığım duyumlara göre yurtdışı tarifeli seferler yapacak istanbul-münih, antalya-berlin-münih
  • Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız uçuşlar... da, nasıl bi hava yolu olucak bilen varmı... dışarı mı kiralanacak, charter mı uçacak yoksa tarifeli seferlermi yapacak bilen arkadaş bilgi verirse iyi olur.
  • SAFI BEY ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN ISTANBUL HAVAYOLLARINDAKI BASARINIZIN DEVAMINI TAILWIND TE GORMEK ISTIYORUZ HERSEY GONLUNUZCE OLSUN

14 Kasım 2008’de ön iznini alan Tailwind Havayolları’nın uçağı dün akşam saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na indi. Safi Ergin ve ekibi dün mutlu bir gün yaşadı. Uzun süredir Dünya Ticaret Merkezi’ndeki genel merkezinde çalışmaları yürütülen Tailwind Havayolları ilk uçağını getirmeyi başardı.

Tailwind Havayolları iki uçak daha getirecek. Bu uçakların da kısa bir süre sonra Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Tailwind Havayolları pilotları Muhsin Akgün ve Gökden Gürel tarafından Türkiye’ye getirilen Boeing 737 tipi uçak Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yaptı.

My Teknik’te Tailwind Havayolları renklerine boyanacak olan uçak ticari uçuşlara mart ayı sonuna doğru şirkete gelecek diğer uçaklarla birlikte başlayacak.

Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin AirportHaber’e yaptığı açıklamada, “Dün bizim için yeniden tarihi bir gün idi. Sanki ilk kez uçak getiriyormuşuz gibi heyecanlandık. Deneyimli bir ekip kurduk. Bundan sonra önümüz açık. Planlı bir şekilde yürüyoruz” dedi.

Tailwind

 AirportHaber Özel Haber

TAILWIND İLK UÇAĞINI GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

bc ~ 15 yıl önce
Golden,Tarhan, vs. gibi Almanya hattına uçak getiren şirketlere ne olduysa bu arkadaşlara o olur gibi. Türkiye'de havacılığın çehresinin bir şekilde değişmesi lazım artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknicaleye ~ 15 yıl önce
bayragın yeri gibi olacaksa hersey yine yandı caanım havacılık emekcileri :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
barbarkartal ~ 15 yıl önce
ucakların yası ve kiralayıcısı gibi çok detay verilmediğine göre sanki ercanda yatan istanbul hava yollarının uçakları olabilir mi diye bir his uyandırıyor :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
muhsin kırmızı ~ 15 yıl önce
aldığım duyumlara göre yurtdışı tarifeli seferler yapacak istanbul-münih, antalya-berlin-münih

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 15 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız uçuşlar... da, nasıl bi hava yolu olucak bilen varmı... dışarı mı kiralanacak, charter mı uçacak yoksa tarifeli seferlermi yapacak bilen arkadaş bilgi verirse iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet kaptan ~ 15 yıl önce
SAFI BEY ALLAH YOLUNUZU ACIK ETSIN ISTANBUL HAVAYOLLARINDAKI BASARINIZIN DEVAMINI TAILWIND TE GORMEK ISTIYORUZ HERSEY GONLUNUZCE OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000