24 Şubat 2009, Salı 21:40:11

ŞÜPHELİ PAKETTEN NE ÇIKTI?

Sabiha Gökçen Havalimanı hareketli saatler yaşadı. Havalimanı otoparkında bırakılan bir çanta emniyeti alarma geçirdi. Peki, çantanın içinden ne çıktı?
  • 6 külçe altın da unutulurmuymuş ya.kim miş bu saksağan merak ettim doğrusu:))
  • yapılan yorumunuz çok yanlış bende Atatürk hava limanında az maaşla çalışıyorum ben ve arkadaşlarım bunu bulmuş olsaydık gerekli yerlere teslim ederdik daha öncede neler bulduk ve teslim ettik seni gerçekten kınıyorum ve yorumlarına dikkat etmeni kişilere hakaret etmemeni tavsiye ederim herkes sizin düşüncenizde olamaz
  • dün gece de sabaha kadar oradaydık nasıl oldu da biz bulamadık :)
  • Heaş ve Limakta çok az! maaşla çalışan biri iyiki bulmamış.Ne güzel!Aptal yolcu........

Sabiha Gökçen Havalimanı otoparkında unutulan bir çanta olağanüstü hareketliliğe neden oldu. Havalimanı parkında bulunan çantanın bomba olacağından şüphelenen polis, çevrede emniyet tedbiri alarak çantanın etrafına kimseyi yaklaştırmadı. Polis çantayı dikkatli bir şekilde açtı. İçinden 18 kilogram ağırlığında 6 külçe altın çıktı.

Bomba paniği yaşanmasına neden olan altının sahibi ise kısa süre sonra ortaya çıktı. Altının, kuyumculuk yapan bir şahsa ait olduğu belirlendi.

ŞÜPHELİ PAKETTEN NE ÇIKTI?

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
6 külçe altın da unutulurmuymuş ya.kim miş bu saksağan merak ettim doğrusu:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yapılan yorumunuz çok yanlış bende Atatürk hava limanında az maaşla çalışıyorum ben ve arkadaşlarım bunu bulmuş olsaydık gerekli yerlere teslim ederdik daha öncede neler bulduk ve teslim ettik seni gerçekten kınıyorum ve yorumlarına dikkat etmeni kişilere hakaret etmemeni tavsiye ederim herkes sizin düşüncenizde olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dün gece de sabaha kadar oradaydık nasıl oldu da biz bulamadık :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Heaş ve Limakta çok az! maaşla çalışan biri iyiki bulmamış.Ne güzel!Aptal yolcu........

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000