21 Şubat 2017, Salı 10:32:01

Sis Sabiha Gökçen'de uçuşları etkiledi

Bu sabah İstanbul'da etkili olan yoğun sis, hava trafiğini de olumsuz etkiledi.
  • Uçak inmemişse veya karşı meydan uygunsuzluğu ile kalkmamışsa bunlar insanların can güvenliği içindir. Emniyet her şeyden önce gelir.Havalimanı nizamiyedeki polis kontrolü sonucu oluşan trafik ve sonrasında uçağa yetişememiş olmakta kimseye kızgınlık vermemeli. Her güvenlik önlemi insanlar içindir. İnsansanız.
  • Bize Çelik Sinirli kaptanlar gerekli, sis pus dinlemeden kuş gibi süzülüp yağ gibi inebilen. Pilot HHO'ndan yetişir!

Bu sabah İstanbul'da etkili olan yoğun sis, hava trafiğini de olumsuz etkiledi. Özellikle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görüş mesafesinin oldukça düştüğü ve bazı uçakların başka meydanlara yönlendirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre; Türk Hava Yolları'nın İzmir'den gelen uçağı Atatürk Havalimanı'na, Pegasus'un Antalya, Alanya, Kayseri, Tahran, Almatı'dan gelen uçakları Ankara'ya yönlendirilirken toplamda 9 uçak divert etti. Bazı uçuşlarda da gecikmeler yaşandı.

Sisin ilerleyen saatlerde etkisini yitirmesi ve uçuşların normale dönmesi bekleniyor.

©AirportHaber





Sis Sabiha Gökçen'de uçuşları etkiledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Gezizekalı IQ ~ 7 yıl önce
Uçak inmemişse veya karşı meydan uygunsuzluğu ile kalkmamışsa bunlar insanların can güvenliği içindir. Emniyet her şeyden önce gelir.Havalimanı nizamiyedeki polis kontrolü sonucu oluşan trafik ve sonrasında uçağa yetişememiş olmakta kimseye kızgınlık vermemeli. Her güvenlik önlemi insanlar içindir. İnsansanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt Plt Çlk Snr ~ 7 yıl önce
Bize Çelik Sinirli kaptanlar gerekli, sis pus dinlemeden kuş gibi süzülüp yağ gibi inebilen. Pilot HHO'ndan yetişir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tank ~ 7 yıl önce
Hhodan nasıl yetiştiğini gördük. Hala konusuyosun düdük makarnası.
Gocunmak yok ~ 7 yıl önce
HHO'nda yetişenlerin pilotluğu tamam da içlerinde insanlığı zayıf olan çok. Bu kibir ve egonuz ya komiğe ya da ayıba kaçıyor artık. Dışarda da çelik sinirli ama askerliği tercih etmemiş, ayrıca sizden farklı olarak sadece kışla değil daha fazlasını görmüş ve tecrübe edinmiş çok vatandaş ve pilot var. Sizin fazlanız dediğim gibi kibriniz egonuz ve ayıbınız. Bunları bırakırsanız iyi yaparsınız.
Çelik sinirli kaptan'a ~ 7 yıl önce
Bunun çelik sinirle ne ilgisi var. Durum meterolojik bir olay. CAT 1 Limit 550 m. O andaki görüş RVR 100 m. Havacılıkta bir tabir vardır " Kuşlar bile yürüyor" diye. Bugünkü durum aynen böyleydi. Böyle saçma yorum yapıp kendini güldürme. Hv. Kv. lerinde bir kural daha vardır. O da " En iyi pilot, en çok yaşaşan pilottur" bunu da unutma olur mu !!!!
Yaw he he ~ 7 yıl önce
Dönün o zamn yuvanıza. Hem orayı beğenmezler hemde orayla hava atarlar. Ne dengesizsiniz arkadaş. Ama bnce artk dilinizi içinize çekin. Sektör artk sivillere kalıyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000