19 Şubat 2009, Perşembe 09:28:34

SAW'dan güvenlik personeline ödül

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Uluslararası Havalimanı’nda 7 Şubat 2009 tarihinde yurtdışına çıkarılmak istenen 11 kilo 235 gram eroinin yakalanmasına yardımcı olan özel güvenlik personeli İclal Karahan ve Nevin Atik, İSG yönetimi tarafından ödüllendirildi.

Her 2 personele de para ödülü ve teşekkür belgeleri İSG CEO’su Gökhan Buğday ve diğer üst düzey yöneticiler tarafından verildi. İSG CEO’su Gökhan Buğday burada yaptığı konuşmada güvenlik personelini gösterdikleri hassasiyet için kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda 7 Şubat 2009 tarihinde saat 20:10’da Dışhatlar (A) Terminali giriş kontrol noktasında, MY AIR Havayollarının 811651 sefer sayılı Bergamo uçağı yolcularından Bulgar uyruklu Zhıvko Ganchev ZHELEV’e ait valizde X-Ray cihazı ile yapılan kontrol sonucu aşırı organik madde yoğunluğu tespit edildi. Bunun üzerine x-ray monitör görevlisi İclal Karahan ve bagaj görevlisi Nevin Atik söz konusu yolcudan valizini açmasını istedi. Ancak yolcunun sadece valizin dış yan bölümlerinin fermuarlarını açması ve asıl valizin açılacağı fermurı açmamakta ısrar etmesinin yanı sıra şüpheli ve aceleci davranışlar sergilemesi nedeniyle Emniyet Şube Müdürlüğü görevlilerine bilgi veren güvenlik personeli, yolcu ve bagajının detaylı aramaya tabi tutulmasını sağladılar. Yapılan detaylı arama sonucunda valizin tabanı ile yan kenar kısımlarına tabaka halinde gizlenmiş toplam 11 kilo 235 gram eroin maddesi ele geçirildi.


ödül

SAW'dan güvenlik personeline ödül

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000