16 Eylül 2010, Perşembe 10:54:43

SABIHA GÖKÇEN'İN YENİ MİSAFİRİ KİM?

Havayollarına sunduğu cazip imkanlar, kolaylıklar ile kalite değerlerinin ön planda tutulduğu, dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren 33’üncü havayolu şirketi Moldavian Air oldu.
  • Bina estetik açıdan güzel. Hele üst yolcu gidiş katı dizaynı harika. Göze hoş geliyor ancak bizlerin sürekli eleştirdigi bina yapısı değil o binayı işletemeyen Limak anlayışıdır !!! Havalimanı yönetmek tecrübe ve beceri ister. 10 yıldır (eski bina dahil) takip ediyoruz yönetim büyük bir umursamazlık içinde. Havalimanının daha iyi yönetilmesi ve koordine edilmesi için hiç bir çaba sarf etmiyorlar ! Tek yapılan dünyada ne kadar 2.sınıf havayolu varsa baglayıp övünmek :) Defalarca söyledim gelsinler baksınlar Atatürkü TAV nasıl işletiyor görsünler ! Aslına bakılırsa 1.sınıf AHL ile 2.sınıf SAW ı aynı kategoride tartmak hata. Arada SIKLET farkı var ! SAW yönetimi lütfen benimle baglantı kurun, size eksiklikleri tek tek sayayım
  • Aslında son yılların en başarılı inşaat projelerinden birisinin bu kadar başarız bir işletme anlayışı ile bu hale gelmesini hayretle izliyoruz. Gelecek yıl ucmayacak bu havayollarının yarısından fazlası.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • SAW bu imajından kurtulmalı diyeceğim ama bir tane adam gibi şirket yok. Bence yapacağı tek şey burayı kargo terminaline çevirmesidir.
  • kimsenin SAW a bir dusmanligi yok herkes tespitini yapmis SAW 2. sinif ucan havayollari da oyle.Bana bir tane gosterin low cost olmayan yok ki. THY bile bakti olacak gibi degil, cakma sirketlerin arasina Anadolu Jeti koydu kendi AHL ye dondu ki cok dogru yapti.SAW daki havayollari birbirini yesin dursun daha ucuzcu varsa onlar da gelir birbirlerinin msuterisini calarla AHL musterisi SAW a gelmez oradaki sirketlerle ucmaz zaten cunku 2 sinif.
  • nedir bu saw karsitligi tavriniz be... yeter artik... uyanin ve kendinize gelin.. nerenizide yirtsaniz saw iyi yolda yürüyor.. cekemeyenler catliyor....
  • SAW yeni terminal binası format itibariyle Low Cost taşımacılığa uygun yapılmadı. Fakat gelen şirketlerin hepsi Low Costun en önde gidenleri... Bu gidişle SAW' daha da kötü günler bekliyor olacak. Yolcu sayısının artması da bu gidişatı değiştirmeyecek.
  • artık insanlar 1 veya 2 saatlik uçuşlarda konfora bakmıyo kim daha ucuzsa ona biniyo.thy sawdan ankara 120 tl uçarken pegasus 60 tl ye uçuyo kimse yüre saw daha sırada çok hava yolu var.
  • Nerde bir ucuz havayolu firması var. Sabiha kapıyor yoksa zaten iş yapamayacak :) Kaliteli firmalar AHL ye uçar çünkü AHL kalite...
  • Burası low costdan da öte bir havalimanı haline geldi. 3. sınıf bile olamadılar. Keşke kargo terminali olsa da biraz işe yarasa.
Havayollarına sunduğu cazip imkanlar, kolaylıklar ile kalite değerlerinin ön planda tutulduğu hizmet anlayışı sayesinde havayolları ve yolcular tarafından tercih edilir konuma gelen dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren 33’üncü havayolu şirketi Moldavian Air oldu.

Havalimanı işletmeciliği sektöründe emin adımlarla ilerleyen, 2009 ve 2010 yılında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı İSG, havayollarına sunduğu cazip imkanlar ve kolaylıklar neticesinde uçuş ağını her geçen gün daha da arttıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan; Kişinev’e uygun fiyata kaliteli hizmet sunan Moldavian Air ile uçuşlar başladı.
 
Sabiha Gökçen Airport Hotel'de düzenlenen basın toplantısına İSG CEO’su Gökhan Buğday, Moldavian CEO’su Nicolae Petrov, havalimanı protokolü ve iki şirketin üst düzey yöneticileri katıldı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan Kişinev’e başlayan uçuşlar münasebetiyle, 15 Eylül 2010 Çarşamba günü İSG Airport Hotel’de gerçekleştirilen basın toplantısında görüşlerini aktaran İSG CEO’su Gökhan Buğday, ‘‘Dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı olarak bu akşam ailemize yeni bir üyenin daha katılmasının sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Moldovya’nın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan Moldavian Air’ın İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren 33’üncü havayolu şirketi olması, yeni terminal binamızda yaklaşık bir yıl önce başladığımız yolculukta nerelere geldiğimizin en büyük göstergesi. Şu anda havalimanımızdan 66 dış, 26 iç hat noktasına uçuşu 33 havayolu şirketiyle birlikte başarıyla gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl 6.6 milyon yolcunun geçtiği havalimanımızda 2010 yılının ilk 8 ayında toplam 7.4 milyon yolcu sayısına ulaştık. Farklı havayolu şirketleri ile farklı uçuş noktalarına ulaşıyoruz. Dolayısıyla; havalimanı işletmecisi misyonuyla hareket ederek farklı kültürlerin kaynaştığı bir platformu da oluşturuyoruz. Hedefimiz ilerleyen dönemde yeni havayolları ve yeni uçuş noktalarına ulaşmak olacaktır’’ şeklinde ifade etti.

Moldavian Air CEO’su Nicolae Petrov, İSG’den başlayan uçuşlar ile ilgili memnuniyetini dile getirerek‘‘Kişinev seferleri şimdilik haftada iki gün yapılacak, ancak yakın bir zamanda bunu her güne çıkarmak istiyoruz. Kişinev çok güzel bir şehir. Türkiye ve Moldova arasında çok sıkı bağlar var. Türkleri oraya davet ediyorum. Moldavian Air'in buraya seferlere başlaması, aynı zamanda Karpat Air'in yani grubumuzun buraya seferlere başladığı anlamına gelmektedir. Moldovian Air ve Karpat Air Türkiye piyasasına girmiştir’’ dedi.

Basın toplantısının ardından 70 gazeteci arasında yapılan Moldavian Airlines ile 3 günlük Moldovya tatil çekilişinde talihli Airport Tv kameramanı Hasan Kısacık oldu. Kısacık "Yaz boyunca tatil yapamamıştım. Çok sağolun" diyerek Moldovian Airlines yetkililerine teşekkür etti.

Yolcular; havayolunun biletlerine, kurumsal web sitesi www.mdv.md adresinden tek yön vergiler dahil olmak üzere 87 EURO’dan başlayan fiyatlar ile ulaşabilecekler. Kişinev-Sabiha Gökçen Havalimanı arasında seferler haftanın 2 günü olarak Çarşamba ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.









SABIHA GÖKÇEN'İN YENİ MİSAFİRİ KİM?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
Bina estetik açıdan güzel. Hele üst yolcu gidiş katı dizaynı harika. Göze hoş geliyor ancak bizlerin sürekli eleştirdigi bina yapısı değil o binayı işletemeyen Limak anlayışıdır !!! Havalimanı yönetmek tecrübe ve beceri ister. 10 yıldır (eski bina dahil) takip ediyoruz yönetim büyük bir umursamazlık içinde. Havalimanının daha iyi yönetilmesi ve koordine edilmesi için hiç bir çaba sarf etmiyorlar ! Tek yapılan dünyada ne kadar 2.sınıf havayolu varsa baglayıp övünmek :) Defalarca söyledim gelsinler baksınlar Atatürkü TAV nasıl işletiyor görsünler ! Aslına bakılırsa 1.sınıf AHL ile 2.sınıf SAW ı aynı kategoride tartmak hata. Arada SIKLET farkı var ! SAW yönetimi lütfen benimle baglantı kurun, size eksiklikleri tek tek sayayım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslında son yılların en başarılı inşaat projelerinden birisinin bu kadar başarız bir işletme anlayışı ile bu hale gelmesini hayretle izliyoruz. Gelecek yıl ucmayacak bu havayollarının yarısından fazlası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW bu imajından kurtulmalı diyeceğim ama bir tane adam gibi şirket yok. Bence yapacağı tek şey burayı kargo terminaline çevirmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kimsenin SAW a bir dusmanligi yok herkes tespitini yapmis SAW 2. sinif ucan havayollari da oyle.Bana bir tane gosterin low cost olmayan yok ki. THY bile bakti olacak gibi degil, cakma sirketlerin arasina Anadolu Jeti koydu kendi AHL ye dondu ki cok dogru yapti.SAW daki havayollari birbirini yesin dursun daha ucuzcu varsa onlar da gelir birbirlerinin msuterisini calarla AHL musterisi SAW a gelmez oradaki sirketlerle ucmaz zaten cunku 2 sinif.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nedir bu saw karsitligi tavriniz be... yeter artik... uyanin ve kendinize gelin.. nerenizide yirtsaniz saw iyi yolda yürüyor.. cekemeyenler catliyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SAW yeni terminal binası format itibariyle Low Cost taşımacılığa uygun yapılmadı. Fakat gelen şirketlerin hepsi Low Costun en önde gidenleri... Bu gidişle SAW' daha da kötü günler bekliyor olacak. Yolcu sayısının artması da bu gidişatı değiştirmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
artık insanlar 1 veya 2 saatlik uçuşlarda konfora bakmıyo kim daha ucuzsa ona biniyo.thy sawdan ankara 120 tl uçarken pegasus 60 tl ye uçuyo kimse yüre saw daha sırada çok hava yolu var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nerde bir ucuz havayolu firması var. Sabiha kapıyor yoksa zaten iş yapamayacak :) Kaliteli firmalar AHL ye uçar çünkü AHL kalite...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Burası low costdan da öte bir havalimanı haline geldi. 3. sınıf bile olamadılar. Keşke kargo terminali olsa da biraz işe yarasa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000