23 Aralık 2009, Çarşamba 17:38:28

Sabiha Gökçen'in kemiklerini sızlatıyorlar!

Türkiye Ekonomik ve Sosyal Etüdler Vakfı (TESEV), ilginç bir rapor yayınladı. Raporda Sabiha Gökçen için yapılan öneri çok konuşulacak.
  • SOROS tan beslenen adamların böyle kararlar almaları gayet normal.Üstelik bu söylediklerini kısmi de olsa başarmışlar.Yeni terminalde açılan PTT şubesinin ismini DIŞ HATLAR TERMİNALİ KURTKÖY diye koymuşlar.Sabiha Gökçen PTT diye yazdığınızda gönderileriniz ulaşmıyor.İnanmayan sorabilir.
  • yaw arkadaş ne kadar lanetli bir liman bu sabiha gökçen havalimanı..bütün işleri zavallıların ters gidiyor şimdide isme takılmışlar...bence yıksınlar tekrar yapsınlar en mantıklısı
  • keşke sabiha gökçenin ismini galatasaray koysaydınız.gönül rahatlığı ile orda geçen her anıma lanet okuyabilirdim.neyse gene biz emeği geçemeyenlare lanet okumaya devam edelim.meydan müdürümü olur bir i.s.g limi olur bilmem.i sine bi anlam verin siz bulun.evde bile efkarlıyız kardeşim.dünyanın en dandik havalimanı.dünyayı gördük bölle ilkel insanlardan kurulu bir meydan yok maalesef.ip orda batan şikayet etsin.
  • renksiz, kokusuz, eylemsiz, sinirleri alınmış bir yapı isteniyor. beyzadeler sanki brükselde yaşıyor gibi. ülke bu kafalarla yönetilseydi böyle bir coğrafyada değil bin yıl bir yıl bile yaşamak imkansız olurdu. bu milletin özgürlüğünün bedeli ağır oldu, kimse bedavaya satmaya kalkmasın. bedel ödeyemeyecek olan da değerlerimize saldırmasın.
  • Bende istiyorum Marslı turistler Antalyaya gelsin , Bush tövbe edip Hacca gitsin, Newyork'un adı Yeni şehir olsun))) , işin cılkını çıkarttılar yahuu. Bu memleketin ne çok düşmanı varmış yahuu, Atatürk le problemi olanlar ,ona yakın ne varsa ondan başlamak istiyorlar kaldırmaya, sonra enson Atatürk getirecekler sırayı bu saman kafalı maşa yobazlarla maşa bölücüler. ama bir atasözü var maşayı tutan el değil maşa kızarır alevde
  • Penguenler kutuplarda üşümesin istiyorum.UFO soba gönderelim.
  • Bilerek küçük harfle yazdım. Boşuna etüd yapıyorlar demekki. Etüd yapıp böyle saçmalıyorlarsa bu etüd işi yanlış. Sabiha Gökçen'in adının değiştirilmesini teklif edilmesi küstahlığın üzerinde bir istek, aynen diğer istekler gibi. Gücü yeterse ( g... yerse olarakta okuyabilirsiniz) değiştirsinler bakalım.
  • berke de cansu'dan ayrılsın istiyorum..
  • Marjinal çocuklar sizi. Halanız amcanız olursa, bu dedikleriniz de olur.
  • olur be yavrum başka ne lazım

MGK'nın Milli Savunma Bakanlığı'na bağlanması, din derslerinin zorunlu olmaktan çıkartılması ve hatta Sabiha Gökçen isminin her yerden silinmesi gibi uç öneriler yer aldı.

Türkiye Küçük Millet Meclisleri adıyla toplantılar düzenleyen ve bu toplantılar sonucunda Aralık raporunu yayınlayan TESEV'in toplantısına hemen her partiden milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. raporla ilgili bugün TBMM'de basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda milletvekilleri bu önerilerin 'tavsiye' niteliğinde olduğunu söylediler. Ancak raporda ilginç ve tartışma yaratacak bölümler var. İşte o öneriler:

'Sabiha Gökçen adı bulunduğu noktalardan silinsin, Tunceli'nin adı Dersim olsun, Gadir Humm Bayramı tatil olsun, din dersleri zorunlu olmaktan çıkartılsın, MGK Milli Savunma Bakanlığı'na bağlansın, Hatay'daki Alevilerin kutladıkları Gadir Humm bayramı tatil olsun,  eşitlikçi ve sivil bir Anayasa yapılmasın, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yapısı değiştirilsin, MGK'nın Milli Savunma Bakanlığı'na bağlansın, geçmişle yüzleşme mahkemesi kurulsun, kot kumlama işinde çalışanlarla ilgili bir kampanya başlatılsın, Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca yaşananlar için özür ve telafi mekanizmaları kurulsun, köy koruculuğunun kaldırılsın.

Sabiha Gökçen'in kemiklerini sızlatıyorlar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
SOROS tan beslenen adamların böyle kararlar almaları gayet normal.Üstelik bu söylediklerini kısmi de olsa başarmışlar.Yeni terminalde açılan PTT şubesinin ismini DIŞ HATLAR TERMİNALİ KURTKÖY diye koymuşlar.Sabiha Gökçen PTT diye yazdığınızda gönderileriniz ulaşmıyor.İnanmayan sorabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yaw arkadaş ne kadar lanetli bir liman bu sabiha gökçen havalimanı..bütün işleri zavallıların ters gidiyor şimdide isme takılmışlar...bence yıksınlar tekrar yapsınlar en mantıklısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
keşke sabiha gökçenin ismini galatasaray koysaydınız.gönül rahatlığı ile orda geçen her anıma lanet okuyabilirdim.neyse gene biz emeği geçemeyenlare lanet okumaya devam edelim.meydan müdürümü olur bir i.s.g limi olur bilmem.i sine bi anlam verin siz bulun.evde bile efkarlıyız kardeşim.dünyanın en dandik havalimanı.dünyayı gördük bölle ilkel insanlardan kurulu bir meydan yok maalesef.ip orda batan şikayet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
renksiz, kokusuz, eylemsiz, sinirleri alınmış bir yapı isteniyor. beyzadeler sanki brükselde yaşıyor gibi. ülke bu kafalarla yönetilseydi böyle bir coğrafyada değil bin yıl bir yıl bile yaşamak imkansız olurdu. bu milletin özgürlüğünün bedeli ağır oldu, kimse bedavaya satmaya kalkmasın. bedel ödeyemeyecek olan da değerlerimize saldırmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende istiyorum Marslı turistler Antalyaya gelsin , Bush tövbe edip Hacca gitsin, Newyork'un adı Yeni şehir olsun))) , işin cılkını çıkarttılar yahuu. Bu memleketin ne çok düşmanı varmış yahuu, Atatürk le problemi olanlar ,ona yakın ne varsa ondan başlamak istiyorlar kaldırmaya, sonra enson Atatürk getirecekler sırayı bu saman kafalı maşa yobazlarla maşa bölücüler. ama bir atasözü var maşayı tutan el değil maşa kızarır alevde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Penguenler kutuplarda üşümesin istiyorum.UFO soba gönderelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilerek küçük harfle yazdım. Boşuna etüd yapıyorlar demekki. Etüd yapıp böyle saçmalıyorlarsa bu etüd işi yanlış. Sabiha Gökçen'in adının değiştirilmesini teklif edilmesi küstahlığın üzerinde bir istek, aynen diğer istekler gibi. Gücü yeterse ( g... yerse olarakta okuyabilirsiniz) değiştirsinler bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
berke de cansu'dan ayrılsın istiyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Marjinal çocuklar sizi. Halanız amcanız olursa, bu dedikleriniz de olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
olur be yavrum başka ne lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000