12 Eylül 2009, Cumartesi 07:52:02

Sabiha Gökçen'in açılışı ertelendi

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni dış hatlar terminalinin açılışı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun programı sebebiyle 31 Ekim'e ertelendi...
  • Çelebi gidecek iyi güzel ama, pegasusa veya diğer lowcostlara kaç paraya hizmet verecek ? SAW a uçanlar ucuz taşıyıcılar çelebiyi doyuracak mı ? Ayrıca Çelebi geldiğinde hala isg orada olacak mı ? Eminim en kısa zamanda çelebi oradan kaçacaktır. Böyle bir zihniyetin olduğu yerde iş yapamazlar.
  • EVVELDEN HEAŞ VARDI,ŞİMDİ İSE İSG VAR. ESKİ PERSONEL ÇALIŞMAYAN BİR HAVALİMANINA ALIŞMIŞTI,DEVLET ELİNDE BİR HAVALİMANI ŞİMDİ İSE ÖZELDE, ADAM MİLYON EURO BAĞLAMIŞ BURAYA NEDEN HERKES GİBİ PARA KZANSIN DİYE. DEVLET ELİNDEYKEN GELEN UÇAK SAYISINA BAKIN BİRDE ŞİDİKİNE! UÇAK İNECEKKİ İSG KAZANSIN,İSG KAZANSINKİ İŞÇİYE YANSISIN! GEÇİŞ SÜRECİNCE BU SANCILARA HERKES GÖĞÜS GERECEK,GERMEZSE İŞTEN ÇIKIŞLARDA OLACAK AZ PARA ALANLARDA OLACAK. KİMSE KİMSENİN HAKKINI YEMİYOR,YETERKİ ADAM GİBİ HAKKINCA ÇALIŞSIN HERKES!!!! İŞSİZLİĞİN HATSAFHADA OLDUĞU BU DÖNEMDE HİÇKİMSENİN BU ŞEKİLDE,BOŞ YERE EYLEMLER YAPARAK İŞİNDEN ATILMA GİBİ BİR LÜXÜ YOK. YETERKİ DÜRÜST OLALIM. DAHA İYİ GÜNLERE BİRLİKTE GİDELİM. JV!
  • Çok yakın zamanda Çelebi SAW'a konuşlanıyor,istasyonun kurulmasına az kaldı.Yavaş yavaş ISG yer hizmetini sona erdiriyor.
  • yeni terminal açılış hepsi hikaye bu hızla personel çıkarmaya devam edildiği sürece o yeni terminalin açılışı ertelenecektir çünkü saw çalıştracak eleman bulamayacak duruma gelecek yer hizmetleri personeline düzenlediği saçma sapan çalışma programlarına devam ederse de sadece işten çıkarma değil yanında istifalara da hazır olmaları gerekir bence acilen önce kalifiye eleman bulmaya eğitmeye başlasınlar sonra da personeli insan gibi çalıştırsınlar ondan sonra kaliteli hizmet ve güleryüz beklesinler !!!!!!!!
  • Bitiremedikleri için değil, sadece rte gelmiyor diye ertelendi değil mi:)))
  • başlıkta da yazdığım gibi sizler yeni terminal açıcağınıza her gün grev yapmak zorunda kalan personalinizin sorunlarına çözüm bulun. personalin sorunlarına çözüm bulun ki hem yolcular hem hava yolu şirketleri hem de personel memnun olsun yolcuların bagajlarıda uçaktan indikten 2 saat sonra ellerine geçmesin
  • İşten çıkarılan 200-300 arası personelin durumu ne olacak peki ??
  • İstanbula yenı termınal yapılana kadar saw kullanılsa daha iyi olur daha alternatıfı Ankara Esb'ye aktarmalı ucuslar yönlendırılse ESb'de canlı hale gelır Atatürk havalımanıda rahatlar
  • Diyeli ki; 25 milyon değil de 45 milyon yolcu kapasiteli TERMİNAL açtınız. Peki , ya hava trafik kapasitesi, park pozisyon kapasitesi, pist kapasitesi, taxi yolu kapasitesi, bagaj bant kapasitesi ne olacak? Şu anki kapasiteyi iki misline çıkardınız varsayalım. Kargo terminalinden yolcu terminaline yer hizm. ekipmanı getirmek için pisti kat edeceginizden kalkışa hazır uçağı 30 dakika bekleteceksiniz. Yer hizmet arac gerecinin tüm park pozisyonlarına engel olmadan ulaşımının sağlanması lazım bir an önce.
  • Sayin Basbakan bu terminali Cumhuriyet bayraminda acsaydi dahada anlamli ve guzel olacakti.

450 milyon Euro'ya mal olan yeni terminal ile havalimanının yolcu kapasitesi 25 milyona ulaşacak.  

Limak Holding-GMR Infrastructure (Hindistan merkezli) ve Malezya Airports Holdings ortak girişim grubunun kurduğu İSG Uluslararası Havalimanı Yatırım AŞ'nin işlettiği Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yeni terminal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yerine 31 Ekim'de açılacak.

Sabiha Gökçen'in açılışı ertelendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Çelebi gidecek iyi güzel ama, pegasusa veya diğer lowcostlara kaç paraya hizmet verecek ? SAW a uçanlar ucuz taşıyıcılar çelebiyi doyuracak mı ? Ayrıca Çelebi geldiğinde hala isg orada olacak mı ? Eminim en kısa zamanda çelebi oradan kaçacaktır. Böyle bir zihniyetin olduğu yerde iş yapamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
EVVELDEN HEAŞ VARDI,ŞİMDİ İSE İSG VAR. ESKİ PERSONEL ÇALIŞMAYAN BİR HAVALİMANINA ALIŞMIŞTI,DEVLET ELİNDE BİR HAVALİMANI ŞİMDİ İSE ÖZELDE, ADAM MİLYON EURO BAĞLAMIŞ BURAYA NEDEN HERKES GİBİ PARA KZANSIN DİYE. DEVLET ELİNDEYKEN GELEN UÇAK SAYISINA BAKIN BİRDE ŞİDİKİNE! UÇAK İNECEKKİ İSG KAZANSIN,İSG KAZANSINKİ İŞÇİYE YANSISIN! GEÇİŞ SÜRECİNCE BU SANCILARA HERKES GÖĞÜS GERECEK,GERMEZSE İŞTEN ÇIKIŞLARDA OLACAK AZ PARA ALANLARDA OLACAK. KİMSE KİMSENİN HAKKINI YEMİYOR,YETERKİ ADAM GİBİ HAKKINCA ÇALIŞSIN HERKES!!!! İŞSİZLİĞİN HATSAFHADA OLDUĞU BU DÖNEMDE HİÇKİMSENİN BU ŞEKİLDE,BOŞ YERE EYLEMLER YAPARAK İŞİNDEN ATILMA GİBİ BİR LÜXÜ YOK. YETERKİ DÜRÜST OLALIM. DAHA İYİ GÜNLERE BİRLİKTE GİDELİM. JV!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Çok yakın zamanda Çelebi SAW'a konuşlanıyor,istasyonun kurulmasına az kaldı.Yavaş yavaş ISG yer hizmetini sona erdiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yeni terminal açılış hepsi hikaye bu hızla personel çıkarmaya devam edildiği sürece o yeni terminalin açılışı ertelenecektir çünkü saw çalıştracak eleman bulamayacak duruma gelecek yer hizmetleri personeline düzenlediği saçma sapan çalışma programlarına devam ederse de sadece işten çıkarma değil yanında istifalara da hazır olmaları gerekir bence acilen önce kalifiye eleman bulmaya eğitmeye başlasınlar sonra da personeli insan gibi çalıştırsınlar ondan sonra kaliteli hizmet ve güleryüz beklesinler !!!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bitiremedikleri için değil, sadece rte gelmiyor diye ertelendi değil mi:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
başlıkta da yazdığım gibi sizler yeni terminal açıcağınıza her gün grev yapmak zorunda kalan personalinizin sorunlarına çözüm bulun. personalin sorunlarına çözüm bulun ki hem yolcular hem hava yolu şirketleri hem de personel memnun olsun yolcuların bagajlarıda uçaktan indikten 2 saat sonra ellerine geçmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İşten çıkarılan 200-300 arası personelin durumu ne olacak peki ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İstanbula yenı termınal yapılana kadar saw kullanılsa daha iyi olur daha alternatıfı Ankara Esb'ye aktarmalı ucuslar yönlendırılse ESb'de canlı hale gelır Atatürk havalımanıda rahatlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Diyeli ki; 25 milyon değil de 45 milyon yolcu kapasiteli TERMİNAL açtınız. Peki , ya hava trafik kapasitesi, park pozisyon kapasitesi, pist kapasitesi, taxi yolu kapasitesi, bagaj bant kapasitesi ne olacak? Şu anki kapasiteyi iki misline çıkardınız varsayalım. Kargo terminalinden yolcu terminaline yer hizm. ekipmanı getirmek için pisti kat edeceginizden kalkışa hazır uçağı 30 dakika bekleteceksiniz. Yer hizmet arac gerecinin tüm park pozisyonlarına engel olmadan ulaşımının sağlanması lazım bir an önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sayin Basbakan bu terminali Cumhuriyet bayraminda acsaydi dahada anlamli ve guzel olacakti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000