20 Temmuz 2009, Pazartesi 08:23:56

Sabiha Gökçen'i aldılar, sıra 3'üncü köprüde...

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'a üçüncü köprü ihalesine de uygun ortaklıkları kurarak girmeye hazırlanıyor.
  • saw işleten limak tam bir fiyasko oldu bu kadar basiretsiz bi şirket olamaz girmedikleri alan kalmadı nerdeyse bilmedikleri işi yapmakta üzerlerine yok doğrusu .
  • Muş Malazgirt otobüs terminali SAW'ın iç hatlar terminalinden daha modern. Dört duvarla tarlayı çevirmekle olmuyor malesef. Birde İstanbul'un gelecekteki havaalanı yazmışlar. Hele arındırılmış salon tam tırt. Neyse neyimiz düzgün zaten. Köprüde aynı ayarda olsun yoksa göze batar. Bu arada halktan gizli karambole köprü de yaptık. Neler yaşıyoruz ya herşey şaka gibi. Uyumuşum...
  • SAW ı becerdilerde işköprüye kaldı... Önce işinizi tam yapın..
  • KÖPRÜYÜDE SAW ı İŞLETTİKLERİ GİBİ İŞLATİRLERSE İŞİMİZ VAR DEMEK...

31 Ekim'de Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki yeni terminali hizmete açmaya hazırlanan Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul'a üçüncü köprü ihalesine de uygun ortaklıkları kurarak girmeye hazırlanıyor. Yeni planlarını Para Dergisi ile paylaşan Özdemir'in yatırım planlarından bazıları şöyle:

-Denize yakın bir çimento fabrikası kurup Kuzey Afrika, Rusya ve Avrupa'ya ulaşmak.

-Yalova'da Atatürk'ün kaldığı ancak harabe haline gelen otel inşaatını tamamlamak ve Bafra'da Babil'in Asma Bahçelerine benzeyen oteli Mart 2010'a açmak.

-Mevcut meyve suyu konsantresi fabrikalarına Denizli'de yenisini eklemek.

Sabiha Gökçen'i aldılar, sıra 3'üncü köprüde...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
saw işleten limak tam bir fiyasko oldu bu kadar basiretsiz bi şirket olamaz girmedikleri alan kalmadı nerdeyse bilmedikleri işi yapmakta üzerlerine yok doğrusu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Muş Malazgirt otobüs terminali SAW'ın iç hatlar terminalinden daha modern. Dört duvarla tarlayı çevirmekle olmuyor malesef. Birde İstanbul'un gelecekteki havaalanı yazmışlar. Hele arındırılmış salon tam tırt. Neyse neyimiz düzgün zaten. Köprüde aynı ayarda olsun yoksa göze batar. Bu arada halktan gizli karambole köprü de yaptık. Neler yaşıyoruz ya herşey şaka gibi. Uyumuşum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SAW ı becerdilerde işköprüye kaldı... Önce işinizi tam yapın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
KÖPRÜYÜDE SAW ı İŞLETTİKLERİ GİBİ İŞLATİRLERSE İŞİMİZ VAR DEMEK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000