16 Haziran 2010, Çarşamba 09:11:23

SABİHA GÖKÇEN'DEN UÇAN ÇOK ŞANSLI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'ndan (İSG) 15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında uçan yolculardan bir talihli son model bir Citroen C4'ün sahibi olacak.
  • EVET HAKLISINIZ, İŞTE O KANUNLARIN SAW DADA UYGULANMASINI POLİS TARAFINDAN İSTİYORUZ! KANUN UYGULANMADIĞI İÇİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR OTOPARK HALİNE GETİRİLMİŞ! NE GİREBİLİYORSUN NE ÇIKABİLİYORSUN! KANUNSA HERYERDE KANUN LÜTFEN!! ÇOK UÇUN HEDİYEYİ KAZANIN!!!
  • Ya burası ne kadar problemli bir havalimanı. Daha hiç olumlu yorum yazan görmedim. Burası denetlenmiyor mu ?
  • AHL Terminali önünde yasalar uygulanıyor. Bu suç mu ? Sanırım kanunsuzluğa o kadar alışmışız ki kanuni davranmak artık suç olarak görülüyor.
  • SABİHADA YİNE PEGASUS UN BEDAVA OTOPARKI VAR,AHL DE TERMİNAL ÖNÜNDE POLİS KUŞ BIRAKMIYOR, ONA NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYOR? YOLCUSUNU KARŞILAMAYA GELENİ OTOPAKA ZORLAYAN ZİHNİYETİ NEDEN BURADAN ELEŞTİRMİYORSUNUZ?GİDİNDE AHL TERMİNAL ÖNÜNDE 1 DAKİKA DURUN BAKALIM POLİS SİZİ ORADA BEKLETİYORMU? YAZARKEN BİRAZ AKLI BAŞINDA YAZINDA İNSANLAR HAKLI DESİN SİŞZE!!
  • Pegasus otoparkı toplam 450 araç kapasiteli bir otopark ve ne zaman gitsem yer buluyorum. Yer sorunu yaşayan yorumcu sanırım kendi ikamet ettiğ sitede yer bulamıyor olabilir
  • BU HABERLE YAPILAN YORUMLARIN NE ALAKASI VAR ALLAH AŞKINA ?? ŞAŞILACAK BİR DURUM!!
  • Otoparkı problem, yer hizmetleri problem her yazı da sürekli şikayet. Bu nasıl havalimanı anlayamadım.
  • otoparkta yer yoksa bu da demek oluyorki ucaklar yogun. bunada yapacak bir şey yok.sonsuz kapasitede otopark olablirmi ?otopark garantisi vermenin olasiliğida olmadğina gore..bu şikayetleri anlayabilmek mumkun dğeil..
  • toplam yeri 50 yada 60 mış. nasıl boş yer bulacaksınki.bidahada binmem pegasusa
  • pegasusla ucarsaniz otoparkta bedava..dermisim,ne zaman gitsek dolu dolu isg ye park ediyoruz ve dunya para yeminim var ucmam pegasusla sakin bedava otoparka kanip arabayla gitmeyin ...

İSG'nin düzenlediği kampanyaya göre, 15 Haziran 2010-15 Ağustos 2010 tarihleri arasında Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçan yolcular  arasından  bir talihli son model bir Citroen C4 kazanacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı tarafından organize otomobil çekilişi kampanyasına katılmak için 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor. Bir adet Citroen C4 otomobil çekilişi kampanyası, 15 Haziran 2010- 15 Ağustos 2010 tarihleri arasında Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçan yolcular için geçerli olacak.

Kampanyaya  katılmak isteyen yolcuların Sabiha Gökçen Havalimanı terminali giden yolcu katında bulunan iç ve dış hat hollerindeki kampanya standlarına müracaat ederek, biniş kartlarını ibraz etmeleri ve çekiliş kuponunu doldurmaları gerekiyor. Yolcular her bir çekiliş kuponu ile bir kez çekilişe katılma hakkına sahip oluyor.

SABİHA GÖKÇEN'DEN UÇAN ÇOK ŞANSLI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 14 yıl önce
EVET HAKLISINIZ, İŞTE O KANUNLARIN SAW DADA UYGULANMASINI POLİS TARAFINDAN İSTİYORUZ! KANUN UYGULANMADIĞI İÇİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLAR OTOPARK HALİNE GETİRİLMİŞ! NE GİREBİLİYORSUN NE ÇIKABİLİYORSUN! KANUNSA HERYERDE KANUN LÜTFEN!! ÇOK UÇUN HEDİYEYİ KAZANIN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ya burası ne kadar problemli bir havalimanı. Daha hiç olumlu yorum yazan görmedim. Burası denetlenmiyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AHL Terminali önünde yasalar uygulanıyor. Bu suç mu ? Sanırım kanunsuzluğa o kadar alışmışız ki kanuni davranmak artık suç olarak görülüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SABİHADA YİNE PEGASUS UN BEDAVA OTOPARKI VAR,AHL DE TERMİNAL ÖNÜNDE POLİS KUŞ BIRAKMIYOR, ONA NEDEN SESİNİZ ÇIKMIYOR? YOLCUSUNU KARŞILAMAYA GELENİ OTOPAKA ZORLAYAN ZİHNİYETİ NEDEN BURADAN ELEŞTİRMİYORSUNUZ?GİDİNDE AHL TERMİNAL ÖNÜNDE 1 DAKİKA DURUN BAKALIM POLİS SİZİ ORADA BEKLETİYORMU? YAZARKEN BİRAZ AKLI BAŞINDA YAZINDA İNSANLAR HAKLI DESİN SİŞZE!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Pegasus otoparkı toplam 450 araç kapasiteli bir otopark ve ne zaman gitsem yer buluyorum. Yer sorunu yaşayan yorumcu sanırım kendi ikamet ettiğ sitede yer bulamıyor olabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU HABERLE YAPILAN YORUMLARIN NE ALAKASI VAR ALLAH AŞKINA ?? ŞAŞILACAK BİR DURUM!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Otoparkı problem, yer hizmetleri problem her yazı da sürekli şikayet. Bu nasıl havalimanı anlayamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
otoparkta yer yoksa bu da demek oluyorki ucaklar yogun. bunada yapacak bir şey yok.sonsuz kapasitede otopark olablirmi ?otopark garantisi vermenin olasiliğida olmadğina gore..bu şikayetleri anlayabilmek mumkun dğeil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
toplam yeri 50 yada 60 mış. nasıl boş yer bulacaksınki.bidahada binmem pegasusa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pegasusla ucarsaniz otoparkta bedava..dermisim,ne zaman gitsek dolu dolu isg ye park ediyoruz ve dunya para yeminim var ucmam pegasusla sakin bedava otoparka kanip arabayla gitmeyin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000