11 Kasım 2009, Çarşamba 11:56:09

SABİHA GÖKÇEN'DEN 10 KASIM AÇIKLAMASI

Bugün AirportHaber’e gelen ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 10 Kasım günü Atatürk için saygı duruşu yapılmadığını iddia eden bir okuyucunun elektronik postasında yazanların doğru olmadı belirtildi.
  • Sabiha Gökçenden adına yaraşır bir tören beklerken olana bak...
  • siz hala uçak temizliğinde elektrik süpürgesi yerine faraç ve plastik telli çalı süpürgesi kullanın,yakıt için uçakları bekletin,ground powerimiz yok deyin,uçuştan gelen ekibi araç için yarım saat uçakta bekletin ondan sonra anlatın bana.siz ayağa kalksanız ne olur kalkmasanız ne olur.ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
  • Saygı duruşu konusu olunca, Atatürk Havalimanı İçhatlar Terminalinde de saygı duruşu sırasında THY Yolcu hizmet görevlilerinden bazıları oralı bile olmadı, bazılarıda yolcu ikazları üzerine kalkmak zorunda kalktı.Çok çok üzüldüm.Kınıyorum..
  • sabiha gökçen havaalanı resimleri hangi sitede bulabilirim bilen varmı.
  • Bende Saygi durusunun eski terminalde yapilmadigina sahitim. Kesinlikle anons ve boru sesi eski terminalde hoparlörlerden verilmedi.
  • özür dilenecekse yetkililer özürdilesin şimdi...Anmak lazım anmak yalnız birgün için değil her anımızda anmak lazım atalarımızı ki bize bırakılannı bizden sonrakilere daha güzel bırakmak için anmak lazım anmak heryerde her zaman!
  • eski terminalde tc sınırlarında.orada niye tören yapılmamış dememişki.yeni terminalde tören yapılırken eski terminal unulmamalıydı en azından bir anons bir saygı duruşu.eski terminalde yolcu oldugu sürece mutlaka yapılmalı
  • Yanlış bir şey mi söyledim? Yeni terminalde siren çalınmış, tören yapılmış. Benim olduğum terminalde siren çalmadı, anons yapılmadı, töreni bırakın saygı duruşu bile olmadı! Ben iftira mı attım? Hayır, olan bir şeyi olduğu gibi söyledim. Belki eski terminal atlandı, o zaman sadece farklı bir neden olabileceğini yazdığım bölüm yanlış oluyor. Benim yanı başımda olup farketmeseydim o zaman dikkatsizliğim dolayısıyla özür dilerdim zaten. Ama benim olduğum terminal sessiz kalırken diğer terminalde tören yapıldı siren çalındı diye ben özür dileyemem. Onlar dilesinler. Ayrıca bazıları bunu Sabiha Gökçen'e karşı bir saldırı olarak yorumlamış. Kesinlikle öyle birşey değil bu, Yeşilköy Esenboğa nerede olursa olsun yine aynı tepkiyi verirdim.
  • BAZI KİMSELER GERÇEK OLMAYAN ,HAYALİ VARSAYIMLARI,KASITLI VEYA KASITSIZ, ORTAYA SÜREREK KAMUOYUNU BOŞUNA MEŞGUL EDİYORLAR.ŞİMDİ ÇIKIP BU MAİL SAHİBİ AYNI ŞEKİLDE ÖZÜR E-MAİLİ GÖNDERMELİ.

Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi İSG, elektronik postanın gerçekleri yansıtmadığına dair bir açıklama ve kanıt olarak fotoğraf gönderdi.

İşte Sabiha Gökçen Havalimanı yönetimi tarafından gönderilen o açıklama:

“10 Kasım 2009 saat 09:04’de İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yeni Terminal Binası’nda ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırası uğruna tüm yolcularımız Türkçe ve İngilizce anonsla saygı duruşu için bilgilendirilmiş, ardından saat tam 09:05’te anons sisteminden yayınlanan boru sesiyle tam 1 dakika boyunca bir anma gerçekleştirilmiştir. Anma törenine HEAŞ Genel Müdürü İbrahim Büyükyumukoğlu ve İSG CEO’su Gökhan Buğday’ın yanı sıra İSG ve HEAŞ’tan çok sayıda yönetici katılmıştır.”

Sabiha Gökçen

SABİHA GÖKÇEN'DEN 10 KASIM AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 14 yıl önce
Sabiha Gökçenden adına yaraşır bir tören beklerken olana bak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz hala uçak temizliğinde elektrik süpürgesi yerine faraç ve plastik telli çalı süpürgesi kullanın,yakıt için uçakları bekletin,ground powerimiz yok deyin,uçuştan gelen ekibi araç için yarım saat uçakta bekletin ondan sonra anlatın bana.siz ayağa kalksanız ne olur kalkmasanız ne olur.ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Saygı duruşu konusu olunca, Atatürk Havalimanı İçhatlar Terminalinde de saygı duruşu sırasında THY Yolcu hizmet görevlilerinden bazıları oralı bile olmadı, bazılarıda yolcu ikazları üzerine kalkmak zorunda kalktı.Çok çok üzüldüm.Kınıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sabiha gökçen havaalanı resimleri hangi sitede bulabilirim bilen varmı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bende Saygi durusunun eski terminalde yapilmadigina sahitim. Kesinlikle anons ve boru sesi eski terminalde hoparlörlerden verilmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özür dilenecekse yetkililer özürdilesin şimdi...Anmak lazım anmak yalnız birgün için değil her anımızda anmak lazım atalarımızı ki bize bırakılannı bizden sonrakilere daha güzel bırakmak için anmak lazım anmak heryerde her zaman!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eski terminalde tc sınırlarında.orada niye tören yapılmamış dememişki.yeni terminalde tören yapılırken eski terminal unulmamalıydı en azından bir anons bir saygı duruşu.eski terminalde yolcu oldugu sürece mutlaka yapılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yanlış bir şey mi söyledim? Yeni terminalde siren çalınmış, tören yapılmış. Benim olduğum terminalde siren çalmadı, anons yapılmadı, töreni bırakın saygı duruşu bile olmadı! Ben iftira mı attım? Hayır, olan bir şeyi olduğu gibi söyledim. Belki eski terminal atlandı, o zaman sadece farklı bir neden olabileceğini yazdığım bölüm yanlış oluyor. Benim yanı başımda olup farketmeseydim o zaman dikkatsizliğim dolayısıyla özür dilerdim zaten. Ama benim olduğum terminal sessiz kalırken diğer terminalde tören yapıldı siren çalındı diye ben özür dileyemem. Onlar dilesinler. Ayrıca bazıları bunu Sabiha Gökçen'e karşı bir saldırı olarak yorumlamış. Kesinlikle öyle birşey değil bu, Yeşilköy Esenboğa nerede olursa olsun yine aynı tepkiyi verirdim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BAZI KİMSELER GERÇEK OLMAYAN ,HAYALİ VARSAYIMLARI,KASITLI VEYA KASITSIZ, ORTAYA SÜREREK KAMUOYUNU BOŞUNA MEŞGUL EDİYORLAR.ŞİMDİ ÇIKIP BU MAİL SAHİBİ AYNI ŞEKİLDE ÖZÜR E-MAİLİ GÖNDERMELİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000