29 Şubat 2012, Çarşamba 09:22:59

SABİHA GÖKÇEN'DEKİ PAYINI ARTIRACAK...

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın Malezyalı ortağı, şirketteki hissesini artırmayı değerlendiriyor...
  • Oh oh ne ala danisman Rotschild, Yahudi bankerlerin agababasi. Dun ucak bileti aldim, 190 pound odedim, 88 pound THY'nin bilet fiyati, 92 poundu vergi. Elin yahudisi sistemi kurmus ucan kustan vergi aliyor super vallahi icime oturdu haram zikkim olsun o paralar.
Bloomberg News’ün haberine göre, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı‘nı işleten şirketler danışman olarak Rotschild firması ile olası bir satış üzerinde çalışıyor.
 
Sürecin erken aşamada olduğu belirtilirken, henüz diğer ortaklar GMR Infrastructure ve Limak Holding‘in satış yapıp yapmamaya karar vermediği belirtiliyor.
 
GMR ve Limak Holding’in havalimanını işleten şirkette yüzde 40′ar hissesi bulunurken, Malaysia Airports yüzde 20 hisseye sahip.
 
Olası bir işlemde Limak ve GMR’ın yüzde 15′er hisseyi Malaysia Airports’a satabileceği ve Malezyalı ortağın bu şekilde şirketteki payının yüzde 50′ye ulaşabileceği ifade ediliyor.
 
Üçlü konsorsiyum 2007′de 1.93 milyar euro vererek Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletme ihalesini 2008 yılından itibaren 20 yıllığına kazanmıştı.
SABİHA GÖKÇEN'DEKİ PAYINI ARTIRACAK...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Oh oh ne ala danisman Rotschild, Yahudi bankerlerin agababasi. Dun ucak bileti aldim, 190 pound odedim, 88 pound THY'nin bilet fiyati, 92 poundu vergi. Elin yahudisi sistemi kurmus ucan kustan vergi aliyor super vallahi icime oturdu haram zikkim olsun o paralar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000