09 Mayıs 2017, Salı 10:50:10

Sabiha Gökçen'de yolcu sayısı arttı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, geçtiğimiz Nisan ayında yolcu sayısını % 8 oranında artırarak 2.5 milyon yolcuya ev sahipliği yaptı.
  • O kadariyi ki dış hattan gelen çıkış kapısını kapatıp ileriye aldılar. Fakat görme engelli yolcuları unuttular.. onlara yol gösteren yol şu anda kapatılan çıkışa doğru!!! Aferin akıllılara.. !! 1.5 aydır bu şekilde. Dışarsa değnekçiler ciya ciyak bağırıyorlar.. rezillik. Bırakın yolcu sayısını, saygınlığı artırın! Medeniyet öğrenenlim..
  • Su WC ler cok pis mermerler kirik, yakismiyor Avrupali cok elestiriyor
  • millet 200-300 tl vermek yerine 2 saatlik otobüs ve metrobüs aktarmasını tercih ediyor da ondan. ankara'dan dönüş için uçak bileti alayım dedim ahl'ye sadece thy geliyor üstüne oda 250 tl mi ne istiyordu. Thy'nin sabiha bileti ise 70 tl idi. öğrenci aylık akbilim var diye sabah uçuşu alıp onu tercih ettim. tam uçak sabihaya indikten tam 2 saat sonra küçükçekmeceye gelmiştim. 300 tl verip havalimanından eve 45-50 dakika geçmekten iyidir.
  • metro ve 2. pist bitsin, 3 liman açıldığında burası patlar, patlar. buraya da yazdım hade eyvallah.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, geçtiğimiz Nisan ayında yolcu sayısını % 8 oranında artırarak 2.5 milyon yolcuya ev sahipliği yaptı. İstanbul Sabiha Gökçen’den yılın ilk 4 ayında ise  9.1 milyon civarında yolcu geçiş yaptı.

Elde ettiği yolcu artış oranlarıyla sadece Türkiye’de değil yurtdışında da bugüne kadar birçok başarı elde eden İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 2017 yılında da aynı başarısını devam ettiriyor. Geçtiğimiz Nisan ayında havalimanından toplam 2 milyon 570 bin 830 yolcu geçiş yaparken bu rakam geçen yılın Nisan ayına oranla yüzde 8 oranında artış gösterdi.

Geçen yıl Nisan ayında bu rakam 2 milyon 379 bin 229 olarak gerçekleşmişti. 2017 yılının ilk 4 ayında ise havalimanı, toplam 9 milyon 145 bin 306 misafire ev sahipliği yaptı. Geçen yıl aynı dönemde bu rakam 9 milyon 82 bin 134 olurken, ilk 4 aylık yolcu artış oranı yüzde 1 oldu. Öte yandan bu yılın ilk 4 ayında dış hatlar yolcu sayısı 2.9 milyon olurken, iç hat yolcu sayısı ise 6.1 milyon olarak gerçekleşti.

Sabiha Gökçen'de yolcu sayısı arttı

Yorumlar

Evet çok şahane ~ 7 yıl önce
O kadariyi ki dış hattan gelen çıkış kapısını kapatıp ileriye aldılar. Fakat görme engelli yolcuları unuttular.. onlara yol gösteren yol şu anda kapatılan çıkışa doğru!!! Aferin akıllılara.. !! 1.5 aydır bu şekilde. Dışarsa değnekçiler ciya ciyak bağırıyorlar.. rezillik. Bırakın yolcu sayısını, saygınlığı artırın! Medeniyet öğrenenlim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Wc ~ 7 yıl önce
Su WC ler cok pis mermerler kirik, yakismiyor Avrupali cok elestiriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fiyatar ~ 7 yıl önce
millet 200-300 tl vermek yerine 2 saatlik otobüs ve metrobüs aktarmasını tercih ediyor da ondan. ankara'dan dönüş için uçak bileti alayım dedim ahl'ye sadece thy geliyor üstüne oda 250 tl mi ne istiyordu. Thy'nin sabiha bileti ise 70 tl idi. öğrenci aylık akbilim var diye sabah uçuşu alıp onu tercih ettim. tam uçak sabihaya indikten tam 2 saat sonra küçükçekmeceye gelmiştim. 300 tl verip havalimanından eve 45-50 dakika geçmekten iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
adamsınız ~ 7 yıl önce
metro ve 2. pist bitsin, 3 liman açıldığında burası patlar, patlar. buraya da yazdım hade eyvallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000