15 Temmuz 2017, Cumartesi 15:33:26

Atatürk Havalimanı'nda valiz hırsızlığı

Atatürk Havalimanı'nda bir kişi, valizinin çalındığını iddia ederek gümrük alanına girdi ve Şükrü Gündüz’e ait valizi alıp çıktı.
  • 2014 Mart ayında te AHL De görevli olanlar hatırlar, Hamdi Topçununda Abd uçuşu sonradı valizlerinden biri kaybolmuştu. Deli gibi aramıştık, bulunamamıştı.
  • Gerizekalı sevgilime hediye olarak bir AYI gönderelim
  • Geçenlerde maltaya giderken dışhatlarda benimde kabin valizimi çaldırlar. Uzun uğraşlar sonrası valizim dışhatlardaki wc de bulunmuş. Dedim ben hiç wc ye gitmedim. Kamera kayıtlarını incelermisiniz dedim ama neymiş gidip kendim başvurmam gerekiyormuş. Neyseki kabin valizimde kitap ve ayakkabıdan başka hiçbirşey yoktu. Tek tesellim bu.. Onlarıda almamışlar zaten. Şu anda valizim Atatürkte bekliyor. Birgün gidersem alıcam.
  • Soru 1 arindirilmis salona ne zaman sifahi bilgi esliginde adam aliniyor Soru 2 bu adamin iddia ettigi gibi neden valiz etiketine bakilmiyor Soru 3 BOarding karti sabiha gokcen olan bu sahsin hicmi bakilmiyor kartina Soru 4 Gumruk polisi bu adamin ulkeye giris noktasina sistemden nasil sorgulamaz?Daha da uzatirim ama bu zaaaflar aciklar ipe zaten goturur simdi sormazlarmi personele kok sokturen tav guvenlikciye polisine siz ne is yapiyorsunuz arkadasim ya uzeri silahli ya kimyasal ya duzenekli olsa aramadan iceri aliyorsunuz kim olsugu bile belli degil hedefine dogru resmen ilerlerlemis Yaziklar olsun ve helal olsun Uyayan guzellere helal gardass..
  • Yazıklar olsun oturduğunuz yerden para aliyosunuz
  • Çalmaya devam , balık baştan kokar.. Şaşırmadık
  • neyyy güvenlik mişşşş,hadi canım oradan

Atatürk Havalimanı'nda bir kişi, valizinin çalındığını iddia ederek gümrük alanına girdi ve Şükrü Gündüz’e ait valizi alıp çıktı.

Los Angeles’ten İstanbul’a gelen ve uçaktan valizi çıkmayan  Şükrü Gündüz'ün valizinin çalındığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, 11 Temmuz günü ailesi ile birlikte Los Angeles’ten İstanbul’a gelen Şükrü Gündüz, pasaport kontrolünün ardından valizlerini almak için bagaj bandına geldi. Bu sırada valizinin çıkmadığını gören Gündüz, tutanak tutturtmak için Türk Hava Yolları (THY) Kayıp Eşya Bürosu'na gitti. Yetkililer ise Gündüz’e, konuyla ilgili araştırma yapılacağını, bir gün sonra valizinin teslim edilememesi halinde polise başvurması gerektiğini söylediler.

POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU

Bir gün sonra THY Kayıp Eşya Bürosu'ndan, valizinin bulunamadığını öğrenen Gündüz, Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olduğunu ve kamera kayıtlarını izlemek istediğini söyledi. Kamera kayıtları izlendi ve 50 yaşlarında bir kişinin, valizi alarak gümrüklü alandan çıktığını tespit edildi.

VALİZİNİN KAYBOLDUĞUNU SÖYLEYEREK İÇERİ GİRDİ

Şükrü Gündüz’ün valizin çalan şüphelinin, Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen bir uçağın bagaj etiketiyle valizinin kayıp olduğu gerekçesiyle metroyla Atatürk Havalimanı’na geldiği öğrenildi. Gümrüklü alana yer hizmeti personeli eşliğinde, pasaportunu gümrük memuruna teslim ederek giren bu kişinin talebi üzerine yapılan incelemede, valizinin burada olmadığı kendisine söylendi. Yer hizmetleri personeli eşliğinde arındırılmış salondan çıkması gereken şahsın, yoğunluktan faydalanarak Şükrü Gündüz’e ait valizle, metroya binerek havalimanından uzaklaştığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili soruşturma, şüpheliyi arama çalışmaları sürüyor. (Hürriyet)

Atatürk Havalimanı'nda valiz hırsızlığı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Rahmi ~ 7 yıl önce
2014 Mart ayında te AHL De görevli olanlar hatırlar, Hamdi Topçununda Abd uçuşu sonradı valizlerinden biri kaybolmuştu. Deli gibi aramıştık, bulunamamıştı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 7 yıl önce
Gerizekalı sevgilime hediye olarak bir AYI gönderelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maltayolcusu ~ 7 yıl önce
Geçenlerde maltaya giderken dışhatlarda benimde kabin valizimi çaldırlar. Uzun uğraşlar sonrası valizim dışhatlardaki wc de bulunmuş. Dedim ben hiç wc ye gitmedim. Kamera kayıtlarını incelermisiniz dedim ama neymiş gidip kendim başvurmam gerekiyormuş. Neyseki kabin valizimde kitap ve ayakkabıdan başka hiçbirşey yoktu. Tek tesellim bu.. Onlarıda almamışlar zaten. Şu anda valizim Atatürkte bekliyor. Birgün gidersem alıcam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MalAtyaaa ~ 7 yıl önce
Ne diyon sen kabin bagajı çalınıyor dışhatlardan malatyaya enteresn sanki atiysen :)
Fatih ~ 7 yıl önce
Malta diyor adam sen malatya diyorsun. Seninde kafan iyi herhalde :)
Adil ~ 7 yıl önce
Almanyadan malatya direk var zekiii
infantino ~ 7 yıl önce
Soru 1 arindirilmis salona ne zaman sifahi bilgi esliginde adam aliniyor Soru 2 bu adamin iddia ettigi gibi neden valiz etiketine bakilmiyor Soru 3 BOarding karti sabiha gokcen olan bu sahsin hicmi bakilmiyor kartina Soru 4 Gumruk polisi bu adamin ulkeye giris noktasina sistemden nasil sorgulamaz?Daha da uzatirim ama bu zaaaflar aciklar ipe zaten goturur simdi sormazlarmi personele kok sokturen tav guvenlikciye polisine siz ne is yapiyorsunuz arkadasim ya uzeri silahli ya kimyasal ya duzenekli olsa aramadan iceri aliyorsunuz kim olsugu bile belli degil hedefine dogru resmen ilerlerlemis Yaziklar olsun ve helal olsun Uyayan guzellere helal gardass..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maltayolcusu ~ 7 yıl önce
Pardon dediklerinizden hic birsey anlamadim birazdaha acik konusabilirseniz belki gerekli cevabi size verebilirim.
Vay be güvenlik kimlere emanet ~ 7 yıl önce
Yazıklar olsun oturduğunuz yerden para aliyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düzgün oku ~ 7 yıl önce
Yazıyı adam gibi oku yolcuya yer hizmetleri personeli eşlik ediyor sorumluluk tamamen yer hizmetleri personeline ait sen adamı olmadık yerde başından sal ondan sonra sizin gibilerde güvenlik suçlu gerisini siz anlayın artık............
Çalmaya devam ~ 7 yıl önce
Çalmaya devam , balık baştan kokar.. Şaşırmadık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neyyy ~ 7 yıl önce
neyyy güvenlik mişşşş,hadi canım oradan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000