17 Haziran 2013, Pazartesi 15:16:53

SABİHA GÖKÇEN'DE GÖRÜLMEMİŞ SKANDAL!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görevli M.K isimli pasaport polisi, bir başka polisin şifresini kullanarak yabancı uyruklu kadınlara vize cezası ödemeden ve vize tahditi konulmadan ülkelerine dönmelerini sağladığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
  • Sabiha Gökcen de profesyonel polis eksilligi var. Aslinda bütün ordaki polisleri dagitip yeniden profesyonel bir ekip kurmak gerekiyor. Orasi Türkiye giris noktalarindan biri. Yurt disindan gelen insanlarin iyi bir imaji olmasi olmasi gerekiyor. Bence asil sorunlardan biride ordaki Komserin yeterince isini bilmemesinden yada suistimal etmesinden kaynaklaniyor. Balik bastan kokar diye atalarimiz bosa dememis.
  • Sabiha gökcendeki pasaport görevli memur arkadaşlar biraz daha ilimli biraz daha yardımcı olursanız seviniriz sizler bizler icin ordasınız ( yurtdışına giden misafirimiz pasoport geçti ucagı kacırdı bütün gün ordamı beklicek bilet alması icin dişari cikması lazım yuksek ses tonuyla konuşup bir yere varmak mümkün değil yardımcı olunca daha iyi olur bizler emniyete nasıl yardımcı oluyorsak sizlerde bizlere yatdımcı olmanız lazım amactine
  • ne dönüyor arkadaşım? neden insanları zan altında bırakıyorsun? madem yorum yazacak bilgin var açık açık yaz o zaman
  • bu yabancı kişiler hangi ülke vatandaşı kime kıyak yapıldı öğrenelim lütfen.
  • saw pegasus bilet satıştada inanılmaz paralar dönüyor ama henüz açığa çıkmadı
  • atma be bu Kadar da kötülenmez,, neden batiyor bu Sabiha Gökcen havalimani
  • hava alanının ismiyle ne alakası var polis saw iştetmecisinemi baglı
  • Şu Sabiha Gökçenin bir kitabı yazılsa ilerde...Satış rekorları kırarda yazan nolur onu bilmiyorum..Ülkedeki en buyuk takla yeri..

İstanbul Eyüp’te yabancı uyruklu bir kadının oturum izni için polise başvurması Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yaşanan vize skandalını ortaya çıkardı.  AirportHaber’e gelen bilgilere göre, vize süresini geçirdikleri gerekçesiyle para cezasına çarptırılan yabancı uyruklu kadınların, para cezası ödemeden ve süre tahditi olmaksızın Türkiye’den çıkışını sağladığı gerekçesiyle  bir polis memuru gözaltına alındı.

Türkiye’de oturma izni almak isteyen yabancı uyruklu bir kadının emniyete başvurması ve sonrasında Sabiha Gökçen Havalimanı Koruma Şube Müdürlüğü’nün araştırması sonucu skandal ortaya çıktı.  İddiaya göre, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görev yapan M.K isimli pasaport polisi, kendisi gibi havalimanında görevli bir başka pasaport polisinin şifresi ile yabancı uyruklu kadınların yüklü miktarlardaki para cezalarını ödemeden ve tekrar dönüşlerinde Türkiye’ye giriş yasağı uygulanmamasını sağlayarak Türkiye’den çıkışını sağladı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı emniyeti, uzun ve titiz incelemenin sonunda polis memuru M.K’nın pasaport ve vize kanununu ihlal ettiğini belirledi. Yapılan soruşturmada M.K’nın, 6 kişiye usulsüz şekilde vize cezası ve tahdit uygulamadan çıkış yaptırdığı tespit edildi. Yasadışı yollardan çıkışını sağladığı kişilerden ikişer bin TL rüşvet aldığını itiraf eden M.K, açığa alındı. Olayla ilgili savcılık soruşturmasının devam ettiği bildirildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

SABİHA GÖKÇEN'DE GÖRÜLMEMİŞ SKANDAL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Cengiz ~ 8 yıl önce
Sabiha Gökcen de profesyonel polis eksilligi var. Aslinda bütün ordaki polisleri dagitip yeniden profesyonel bir ekip kurmak gerekiyor. Orasi Türkiye giris noktalarindan biri. Yurt disindan gelen insanlarin iyi bir imaji olmasi olmasi gerekiyor. Bence asil sorunlardan biride ordaki Komserin yeterince isini bilmemesinden yada suistimal etmesinden kaynaklaniyor. Balik bastan kokar diye atalarimiz bosa dememis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efe ~ 9 yıl önce
Sabiha gökcendeki pasaport görevli memur arkadaşlar biraz daha ilimli biraz daha yardımcı olursanız seviniriz sizler bizler icin ordasınız ( yurtdışına giden misafirimiz pasoport geçti ucagı kacırdı bütün gün ordamı beklicek bilet alması icin dişari cikması lazım yuksek ses tonuyla konuşup bir yere varmak mümkün değil yardımcı olunca daha iyi olur bizler emniyete nasıl yardımcı oluyorsak sizlerde bizlere yatdımcı olmanız lazım amactine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"vizeci"ye ~ 11 yıl önce
ne dönüyor arkadaşım? neden insanları zan altında bırakıyorsun? madem yorum yazacak bilgin var açık açık yaz o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi ülke ~ 11 yıl önce
bu yabancı kişiler hangi ülke vatandaşı kime kıyak yapıldı öğrenelim lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vizeci ~ 11 yıl önce
saw pegasus bilet satıştada inanılmaz paralar dönüyor ama henüz açığa çıkmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mes ~ 11 yıl önce
atma be bu Kadar da kötülenmez,, neden batiyor bu Sabiha Gökcen havalimani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 11 yıl önce
hava alanının ismiyle ne alakası var polis saw iştetmecisinemi baglı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazar.. ~ 11 yıl önce
Şu Sabiha Gökçenin bir kitabı yazılsa ilerde...Satış rekorları kırarda yazan nolur onu bilmiyorum..Ülkedeki en buyuk takla yeri..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:)))) ~ 11 yıl önce
sırf HEAŞ'ta dönen dolapları yazsan 12 cilt olur

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000