18 Kasım 2011, Cuma 16:06:43

SABİHA GÖKÇEN'DE BOMBA PANİĞİ...

Sabiha Gökçen Havalimanındaki Dış Hatlar Gelen Yolcu bölümündeki iki şüpheli poşet polis tarafından patlatıldı...
  • TESADÜFEN İLGİLENMİŞ BİR PAKET!! KİMSELER HALEN ORANIN ULUSLARARASI HAVALİMANI OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİL!! İLLEDE BİR MUSUBET OLACAKDA ÖYLE AKILLARI BAŞŞINA GELECEK!! GÜVENLİK ŞU ANDA EMNİYETİN ARAŞTIRMA EKİPLERİ TARAFINDAN İTE KAKA YÜRÜYOR!! HERKES KENDİ KEYFİNDE!!! KEYİFLER KAÇMADAN BİRAN ÖNCE GÜVENLİKTE HER YÖNDE ÖNLEM ALINMALI!!!!
Dış Hatlar Gelen yolcu bölümünün ön tarafında sahipsiz iki poşet olduğunu gören havalimanı polisi, poşetlerin etrafını emniyet şeridi çekerek güvenlik çemberine aldı.

Polis, daha sonra bomba imha ekibine haber verdi. Ekip gelene kadar havalimanı polisi yolcuları ve yabancı turistleri, şüpheli poşetlerin yanından geçmemeleri konusunda uyararak, başka tarafa yönlendirdi.

Bomba imha ekibi olay yerine geldikten sonra bomba uzmanı polis memuru, özel kıyafeti giyerek bomba imha robotuyla şüpheli poşetlerin yanına gitti. Havalimanında araç ve yaya trafiği kesilirken şüpheli poşetler, kontrollü bir şekilde patlatıldı. Açılan poşetlerin içinden, şeker, peynir ve pide çıktı.
 
Herkes rahat bir nefes alırken havalimanındaki yaya ve araç trafiği de normale döndü.

(Gazeteport)
SABİHA GÖKÇEN'DE BOMBA PANİĞİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
TESADÜFEN İLGİLENMİŞ BİR PAKET!! KİMSELER HALEN ORANIN ULUSLARARASI HAVALİMANI OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİL!! İLLEDE BİR MUSUBET OLACAKDA ÖYLE AKILLARI BAŞŞINA GELECEK!! GÜVENLİK ŞU ANDA EMNİYETİN ARAŞTIRMA EKİPLERİ TARAFINDAN İTE KAKA YÜRÜYOR!! HERKES KENDİ KEYFİNDE!!! KEYİFLER KAÇMADAN BİRAN ÖNCE GÜVENLİKTE HER YÖNDE ÖNLEM ALINMALI!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000