02 Ağustos 2013, Cuma 14:05:21

SABİHA GÖKÇEN'DE 'BEBEĞİNİ EMZİR' SERGİSİ AÇILDI

Anadolu Sağlık Merkezi’nin emzirmenin önemine dikkat çekmek için düzenlediği “Mucizeyi Paylaş, Bebeğini Emzir” fotoğraf sergisi, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda ziyarete açıldı...
  • Sabiha gökçen de çalışan biri olarak iç hat ve dış hat güvenlik noktalarından geçtikten sonrada emzirme odalarının olması gerektiğini belirtmeliyim. Terminalde giden yolcu katında emzirme odaları var ancak sıkıntı şu ki iç hat ve dış hat güvenliği geçip gate bölgesine geçildiğinde emzirme odaları yok ve bu büyük eksiklik. malumunuz yeri geliyor 3-4 saate varan gecikmeler olabiliyor yada transit yolcular var 8-9 saat bekleyen. bu alanlarda emzirme odaları olursa anneler bebeklerini rahatça emzirir bebeklerin altlarını rahatça değiştirir vs. vs. Yolcularda bizlere çok şikayet ediyor gate alanlarındaki bu eksiklikten. Konu açılmışken dile getirmek istedim umarım en kısa sürede çözüm bulunur.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından 1-7 Ağustos tarihlerinde kutlanan Emzirme Haftası kapsamında doğum fotoğrafçısı Şengül Pallı’nın objektifinden, aralarında Çağla Şikel, Gülben Ergen, Pınar Altuğ gibi ünlü isimlerin de yer aldığı 20 özel doğum fotoğrafı sergide yer alıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı  İç Hatlar Giden Katı Sergi Alanı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergi 15 Ağustos tarihine kadar açık kalacak.

“Bebek Dostu Hastane” unvanına sahip olan Anadolu Sağlık Merkezi, tüm dünyada 1-7 Ağustos tarihlerinde kutlanan Emzirme Haftası’nda özel bir projeye imza atıyor. Emzirmenin anne ve bebek sağlığı açısından önemine dikkat çekmek amacıyla “Mucizeyi Paylaş, Bebeğini Emzir” fotoğraf sergisini  ziyarete açan Anadolu Sağlık Merkezi, tüm annelere “Bebeğinizi emzirmeyi tercih edin” mesajı veriyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi İSG ve fotoğraf sanatçısı Şengül Pallı’nın destekleriyle hayata geçirilen sergide, ünlü doğum fotoğrafçısının objektifinden yansıyan ve  aralarında Gülben Ergen, Pınar Altuğ gibi isimlerin de yer aldığı 20 özel doğum fotoğraf yer alıyor. Serginin açılış törenine İSG CEO’su Gökhan Buğday, Anadolu Sağlık Merkezi yöneticileri ve fotoğraf sanatçısı Şengül Pallı’nın yanı sıra Yasemin Ergene Özilhan da katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan İSG CEO’su Gökhan Buğday, “Böyle bir sergiye ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, hem sanatçı Pallı’ya hem de Anadolu Sağlık Merkezi yöneticilerine bu projeye vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür etti.

Törende söz alan Yasemin Ergene Özilhan da “Böylesine anlamlı bir serginin açılışında bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Yeni doğum yapmış bir anne olarak tüm kadınların dikkatini emzirmenin önemine çekmek konusunda ufacık da olsa bir katkım olabilmesini umuyorum” dedi. Sergi 1 -15 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı  İç Hatlar Giden Katı Sergi Alanı’nda ziyaret edilebilecek.

SABİHA GÖKÇEN'DE 'BEBEĞİNİ EMZİR' SERGİSİ AÇILDI

Yorumlar

emzirme odası ~ 11 yıl önce
Sabiha gökçen de çalışan biri olarak iç hat ve dış hat güvenlik noktalarından geçtikten sonrada emzirme odalarının olması gerektiğini belirtmeliyim. Terminalde giden yolcu katında emzirme odaları var ancak sıkıntı şu ki iç hat ve dış hat güvenliği geçip gate bölgesine geçildiğinde emzirme odaları yok ve bu büyük eksiklik. malumunuz yeri geliyor 3-4 saate varan gecikmeler olabiliyor yada transit yolcular var 8-9 saat bekleyen. bu alanlarda emzirme odaları olursa anneler bebeklerini rahatça emzirir bebeklerin altlarını rahatça değiştirir vs. vs. Yolcularda bizlere çok şikayet ediyor gate alanlarındaki bu eksiklikten. Konu açılmışken dile getirmek istedim umarım en kısa sürede çözüm bulunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süleyman şen ~ 5 yıl önce
2022019 İstanbul samsun 18:55 uçağı pegasus firması müşterisiyim. eşim ben ve bebeğim. Uçağım rotar yaptı bebeğinize bekleyebileceğimiz bir alan yok. binlerce insan var 3 metre kare bir emzirme odası var.milyonlar kazanılıyor ama insana değer sıfır. Bebeğim kalp ameliyatı oldu henüz 33 günlük ama bu umursayan yok enfeksiyon kapsın diye bekliyoruz . Uçak firması ve hava alanı yetkililerine dikkate alırlarsa duyurulur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000