10 Haziran 2015, Çarşamba 08:45:10

Sabiha Gökçen'de artış hedefleniyor

Malaysia Airports Holdings Bhd (MAHB) Genel Müdürü Datuk Badlisham Ghazali, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yolcu sayısında yüzde 15 artış beklediklerini söyledi.
  • malezyadan yeni ceo gelince artar. :) GB uğurlar olsun
  • Bu meydanın olduğu alanın tam ortasındaki tek top ağacı biliriz. Yıllar sonra Atatürk Havaalanının yükünü hafifletmek için bu alana bu meydanı yaptılar. Çok ta iyi ettiler. Nasıl bir ihtiyaç vatmış ki, şimdi 3 üncüye bile başladılar. Da, bir şeyleri yine eline yüzüne bulaştırdılar galiba. Son bir kaç aydır, SAW meydanının bakım sıkıntısı, tıkanıklık, yoğunluk, kapasite yetersizliği, mevcut kapasitenin de keyfi yönetilmesi, optimum değerlendirilmemesi yüzünden kızgın yolculara açıklama yapmaktan biz sıkıldık be kardeşim.
  • Yolcunun artması için piyasayı iyi okuyan bir yönetim gerekir. Malesef bu yok. Bir ikinci husus benim gibi basında okuduklarından sonra mecburiyet karşısında bu limanı kullananlar. O kadar işçi kıyımdan sonra sadece uçağa biniyorum su dahi almıyorum bu faktörde unutulmamalı
  • Mümkünse akşam 7'ye konulsun seferler, o saatlerde meydan sinek avlıyor.
  • Aldıklarına pişman oldular herhalde yağlayıp ballayıp birilerine itelemeye çalışacaklar galiba. Tabii alacak enayi bulabilirler ise. Pist elden çıkmak üzere. Aslında çıktı da SHGM nin şimdilik görmeZden gelme politikası ile hala açık tutuluyor. Bir süre sonra en az 3-4 ay kapalı kalabilir. Bu da alacak kişiye hediyesi olur malezyalıların :)
  • Aslında yetersiz olan ve yetişmeyen terminal değil ISG nin tepesindeki genel müdür. Adam şirketi yönetemiyor. Yönetemediği gibi yönetiyormuş numarası yaparak şirketin canına okuyor. Yazık
  • Görmez olurlarmı biliyorlarda belki işlerine gelmiyordur, ama yolcu ve ucuş sayısı yükseldikçe onunla beraber hava alanı köprüler ve istihdamda büyüyüp çoğalması lazım gereken olmaz ise olmasıdır.
  • Artırsın artırsın hiç sorun değil ! 300lü kapılarda at gibi koşturup yine on time kapatamamaya devam eder gecikme sayılarını iki katına çıkarırız büyüsün bakalım nereye kadar büyüyecek. Terminalin yetişmiyor olduğunu görmüyolar mı acaba ?
  • 30 daki
  • Ülke yeni bir ekonomik krize doğru sürükleniyor,bu artış planınızı nasıl bir tahminle açıklıyorsunuz buda işin enteresan ilginç boyutu

Malaysia Airports Holdings Bhd (MAHB) Genel Müdürü Datuk Badlisham Ghazali, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yolcu sayısında yüzde 15 artış beklediklerini söyledi.

Malezya'nın Bernama Ajansı'nın internet sitesinde yer alan habere göre Ghazali, bu rakamın mevcut 24 milyon yolcu kapasitesine göre hesaplanan muhafazakar bir rakam olduğunu ifade etti. Ghazali gazetecilere yaptığı açıklamada, Sabiha Gökçen'in büyük bir potansiyeli olduğunu belirtti.

Malaysia Airports, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın işletilmesi için kurulan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Şirketinin (İSG) hisselerinin toplam 285 milyon euro tutarındaki yüzde 40'ını alarak yüzde 100 hissesine sahip olmuştu. (Parahaberi)

Sabiha Gökçen'de artış hedefleniyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

yeni ceo ~ 9 yıl önce
malezyadan yeni ceo gelince artar. :) GB uğurlar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Congestion ~ 9 yıl önce
Bu meydanın olduğu alanın tam ortasındaki tek top ağacı biliriz. Yıllar sonra Atatürk Havaalanının yükünü hafifletmek için bu alana bu meydanı yaptılar. Çok ta iyi ettiler. Nasıl bir ihtiyaç vatmış ki, şimdi 3 üncüye bile başladılar. Da, bir şeyleri yine eline yüzüne bulaştırdılar galiba. Son bir kaç aydır, SAW meydanının bakım sıkıntısı, tıkanıklık, yoğunluk, kapasite yetersizliği, mevcut kapasitenin de keyfi yönetilmesi, optimum değerlendirilmemesi yüzünden kızgın yolculara açıklama yapmaktan biz sıkıldık be kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 9 yıl önce
SAW'ın bir kısım yükünü 85 km. doğudaki Cengiz Topel'e aktarabilirler.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yolcunun artması için piyasayı iyi okuyan bir yönetim gerekir. Malesef bu yok. Bir ikinci husus benim gibi basında okuduklarından sonra mecburiyet karşısında bu limanı kullananlar. O kadar işçi kıyımdan sonra sadece uçağa biniyorum su dahi almıyorum bu faktörde unutulmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dr ~ 9 yıl önce
Mümkünse akşam 7'ye konulsun seferler, o saatlerde meydan sinek avlıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi fiyat ~ 9 yıl önce
Aldıklarına pişman oldular herhalde yağlayıp ballayıp birilerine itelemeye çalışacaklar galiba. Tabii alacak enayi bulabilirler ise. Pist elden çıkmak üzere. Aslında çıktı da SHGM nin şimdilik görmeZden gelme politikası ile hala açık tutuluyor. Bir süre sonra en az 3-4 ay kapalı kalabilir. Bu da alacak kişiye hediyesi olur malezyalıların :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ISG ~ 9 yıl önce
Aslında yetersiz olan ve yetişmeyen terminal değil ISG nin tepesindeki genel müdür. Adam şirketi yönetemiyor. Yönetemediği gibi yönetiyormuş numarası yaparak şirketin canına okuyor. Yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Görmez olurlarmı biliyorlarda belki işlerine gelmiyordur, ama yolcu ve ucuş sayısı yükseldikçe onunla beraber hava alanı köprüler ve istihdamda büyüyüp çoğalması lazım gereken olmaz ise olmasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Artırsın artırsın hiç sorun değil ! 300lü kapılarda at gibi koşturup yine on time kapatamamaya devam eder gecikme sayılarını iki katına çıkarırız büyüsün bakalım nereye kadar büyüyecek. Terminalin yetişmiyor olduğunu görmüyolar mı acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
30 daki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ülke yeni bir ekonomik krize doğru sürükleniyor,bu artış planınızı nasıl bir tahminle açıklıyorsunuz buda işin enteresan ilginç boyutu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000