04 Temmuz 2016, Pazartesi 16:28:50

Sabiha Gökçen'de 3 milyonluk operasyon

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Dubai'den havayoluyla gönderilen piyasa değeri yaklaşık 1 milyon dolar olan işlenmemiş zümrüt taşı ele geçirildi, Azerbaycan uyruklu 1 şüpheli gözaltına alındı.
  • Mahvoldum, gitti paraciklarim,
  • ya yakaladinda ne oldu? birak ulkeye girsin.
  • Vay be!
  • Tas kime kaliyor acaba ??

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Dubai'den havayoluyla  gönderilen piyasa değeri yaklaşık 1 milyon dolar olan işlenmemiş zümrüt taşı ele  geçirildi, Azerbaycan uyruklu 1 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube  Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'a yurt dışından kaçak olarak değerli taşlar  getirileceği istihbaratı üzerine kurye olabileceği değerlendirilen Azerbaycan  uyruklu Y. D'yi takibe aldı.

Şüphelinin takip esnasında Sabiha Gökçen Havalimanı'nın kargo  bölümünden bir koli aldığının görülmesi üzerine şüpheli yakalandı.

Kolide yapılan aramada Dubai'den havayoluyla gönderildiği tespit  edilen, çay kutusuna gizlenmiş 5 kilo 500 gram işlenmemiş zümrüt ele geçirildi.

Yapılan çalışmalar neticesinde, taşların piyasa değerinin yaklaşık 1  milyon dolar olduğu, Kapalı Çarşı'da işlenerek satılmak amacıyla getirildiği,  fiyatının ise işlemeden sonra yaklaşık 3 milyon dolar olacağı tespit edildi.

Şüpheli S. D, savcı talimatıyla ifadesi alındıktan sonra sınır dışı  edilmesi için Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Sabiha Gökçen'de 3 milyonluk operasyon

Yorumlar

Iste simdi ~ 8 yıl önce
Mahvoldum, gitti paraciklarim,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 8 yıl önce
ya yakaladinda ne oldu? birak ulkeye girsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yesim ~ 8 yıl önce
Vay be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merak ~ 8 yıl önce
Tas kime kaliyor acaba ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000