03 Mayıs 2008, Cumartesi 09:04:08

SABİHA GÖKÇEN’E LİMAK ÇİVİSİ ÇAKILIYOR

Savunma Sanayi Müsteşarlığı tarafından geçen yıl Yap-İşlet-Devret modeli ile ihale edilen Sabiha Gökçen Havalimanı özel sektörün işletimine geçti. LİMAK ve ortakları tarafından işletilmeye başlanan SAW’ın, yeni terminaline de hemen başlanıyor.
  • evet haklisiniz LIMAK civiyi cakti. Daha ilk gunden butun SAW ucretlerine royalty eklendi bile. Artik inis basina ucak basina minimum 200euro odeniyor LIMAK'a 'royalty' olarak. Biz buna kisaca hava parasi diyoruz.

LİMAK ve ortakları tarafından ihalesi kazanıldıktan sonra geçen ay yapılan imza töreni ile resmen başlayan süreçte, hızlı gelişmeler yaşanmaya başladı. LİMAK ve ortakları 1 Mayıs itibari ile işletmeyi devir alarak sektöre uygulamalı bir şekilde adım atmış oldu. Havacılık sektörünün en gözde işletmelerinden biri olan havalimanı işletmeciliğinde “Bende varım” diyecek olan LİMAK, hiç vakit kaybetmeden Sabiha Gökçen Havalimanının yeni dışhatlar binasını da yapmak üzere çalışma başlattı. Bugün saat 16.30'da başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın da katılacağı temel atma törenine, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Savunma Sanayi Müsteşarı Murat Bayar, Sivil Havacılık Genel Müdür Ali Arıduru, çok sayıda milletvekili ve üst düzey yöneticiler katılacak.

 

AirportHaber, törenle ilgili gelişmeleri canlı aktaracak. AirportHaber SAW ihalesini de canlı olarak tüm okurlarına aktarmıştı

SABİHA GÖKÇEN’E LİMAK ÇİVİSİ ÇAKILIYOR

Yorumlar

buhalatkan ~ 16 yıl önce
evet haklisiniz LIMAK civiyi cakti. Daha ilk gunden butun SAW ucretlerine royalty eklendi bile. Artik inis basina ucak basina minimum 200euro odeniyor LIMAK'a 'royalty' olarak. Biz buna kisaca hava parasi diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000