10 Mayıs 2011, Salı 16:24:07

SABİHA GÖKÇEN YİNE ÖDÜLÜ KAPTI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yine Yüksek Övgüye Değer bulundu...
  • Kanal projesi AHL'nin sonu asla olamaz. Tam tersi şehrin ortasında olduğu için daha da artış olacaktır. Bu yüzden yeni projeye bir an önce başlanmalı ve 3. pist yapılmalıdır.
  • eğer kanal projesi gerçekleşirse, bu AHL'nin sonu olur. inşallah da olur, yeni projede yapılacak üçüncü havalimanı AHL'nin yerini kolayca alacaktır, yoğun hava trafiği ve TAV'ın fahiş fiyatları yüzünden bir çok firma Sabiha Gökçen'e yönelmeye başladı bile.
  • pazarlama faaliyetlerine ödül verilmiş, havalimanındaki hizmete değil.
  • Bence 2. piste falan gerek yok. 3. Havalimanı açıldığında burası zaten atıl kalacak. Ya kargo terminali olur ya da bakım merkezi.
  • bu buyumeye ragmen. .ve yuksek potansiyele ragmen. havaalani buyumekte gecikiyor. şimdiye kadar ikinci pist ve ilave park yeri inşşatlarina başlanmiş olmasi gerekliydi. pegasus devamli ucak getiriyor. bir çok yabanci ve yerli şirket charter yada tarfile ucuslara başladi. ama sabiha gokcen hala yeridne sayiyor. terminal yapmakla iş bitrmiyorki. bir an once buyumeye dair diger adimlarin atilmasi lazim. yoplu ulaşimin saglanmasi lazim.. bu kadar agir kanli nasıl olunaibliyor anlamak mumkun değil..hiç mi ongorusu yok bu insanlarin ?
  • Pistler iki adet olsa güzel olacak yer müsait ise. Çünkü ileride Sabiha Gökçen e tek pist yetmeyecek. Sonu AHL gibi olmasın aman .

Her geçen ay yolcu sayısı artan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektöründe dünyanın en önemli etkinliği olan Avrupa  Güzergâh Geliştirme Forumu’nda (Routes Europe), Güney Avrupa kategorisinde,  geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Highly Commended” (Yüksek Övgüye Değer) ödülüne layık görüldü.

Dünyanın önde gelen havacılık organizasyonlarından olan Routes'un, havayollarının oylarıyla seçtiği geleneksel "Pazarlamada Mükemmelliyet Ödülleri" İtalya’nın Sardunya adasında düzenlenen gala gecesinde sahiplerini buldu. Geçtiğimiz yıl Akdeniz ve Güney Avrupa bölgesinde Yüksek Övgüye Değer ödülü kazanan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, bu yıl da yine aynı bölgede ‘Pazarlamada Mükemmelliyet’ kategorisinde "Yüksek Övgüye Değer" görüldü. İSG; bu ödülü Atina Havalimanı ile birlikte paylaşırken, aynı zamanda Routes'ta Türkiye'den ödül kazanan tek havalimanı oldu. İSG’nin yarıştığı kategoride İstanbul Atatürk ve Antalya havalimanları da yer alıyordu. Akdeniz ve Güney Avrupa bölgesinde büyük ödülü ise Barselona Havalimanı kazandı.

Ödül ile ilgili olarak görüşlerini aktaran İSG CEO’su Gökhan Buğday, “İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın; sadece yolcu artış hızında değil pazarlama alanında yaptıklarıyla da Avrupa havayollarının ilgi odağı haline gelerek, üst üste iki yıl bu çok değerli ödüle layık görülmesi  bizim için gurur kaynağıdır. Hedefimiz aldığımız ve alacağımız ödüllere layık bir şekilde hizmet kalitemizi üst seviyede tutmaktır. Bizi bu ödüle layk gören tüm havayollarına ve 700’ü aşkın delegeye teşekkür ediyoruz’’ dedi.
 

SABİHA GÖKÇEN YİNE ÖDÜLÜ KAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
Kanal projesi AHL'nin sonu asla olamaz. Tam tersi şehrin ortasında olduğu için daha da artış olacaktır. Bu yüzden yeni projeye bir an önce başlanmalı ve 3. pist yapılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
eğer kanal projesi gerçekleşirse, bu AHL'nin sonu olur. inşallah da olur, yeni projede yapılacak üçüncü havalimanı AHL'nin yerini kolayca alacaktır, yoğun hava trafiği ve TAV'ın fahiş fiyatları yüzünden bir çok firma Sabiha Gökçen'e yönelmeye başladı bile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pazarlama faaliyetlerine ödül verilmiş, havalimanındaki hizmete değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence 2. piste falan gerek yok. 3. Havalimanı açıldığında burası zaten atıl kalacak. Ya kargo terminali olur ya da bakım merkezi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu buyumeye ragmen. .ve yuksek potansiyele ragmen. havaalani buyumekte gecikiyor. şimdiye kadar ikinci pist ve ilave park yeri inşşatlarina başlanmiş olmasi gerekliydi. pegasus devamli ucak getiriyor. bir çok yabanci ve yerli şirket charter yada tarfile ucuslara başladi. ama sabiha gokcen hala yeridne sayiyor. terminal yapmakla iş bitrmiyorki. bir an once buyumeye dair diger adimlarin atilmasi lazim. yoplu ulaşimin saglanmasi lazim.. bu kadar agir kanli nasıl olunaibliyor anlamak mumkun değil..hiç mi ongorusu yok bu insanlarin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pistler iki adet olsa güzel olacak yer müsait ise. Çünkü ileride Sabiha Gökçen e tek pist yetmeyecek. Sonu AHL gibi olmasın aman .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000