04 Ocak 2009, Pazar 08:00:48

Sabiha Gökçen yetişecek mi?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yapımı süren Yeni Dış Hatlar Terminali’nin, 29 Ekim’e yetiştirilmesi için inşaat büyük hızla devam ediyor.
  • BAZI ÇEVRELERDEN OLUMSUZ YORUMLAR GELSEDE,HER NEKADAR ESENLER OTOGARINADA BENZETSELERDE BU HAVALİMANI KALİTEYİ HALKA UCUZA VERECEK VE DAHA EVVELKİ İŞLETMEYİ CİDDİ ANLAMDA RAHATSIZ EDECEK HİZMET VERECEĞE BENZİYOR!! YILMADAN HİZMETE DEVAM DİYORUM DAHA NEDİYEYİM BEN!!! ADAMLAR DAHA NE YAPSIN EL İNSAF! SEVGİ VE SAYGILARIMLA SONER DEMİRCİ
  • uçakçılık bitti bu yazar kardeşimiz inşaatçılığa başladı herhalde, ama o sektörde krizde nasıl kontör yüklüyorlar buna anlayamadım neyse inşallah kör gözü açılırda görür.
  • Havaci bu senin dedigin cok gec artik. Sen istedigin kadar israr et SAW kargo merkezi olsun diye.....
  • Burasını kargo terminali yapmamakta neden israr ederler anlamak mümkün değil. Çorlu yerine geçecek ideal havalimanı. Yolcu AHL de. Kargo SG de.
  • Sabiha Gökçen Havalimanı söz verildiği gibi planlanandan 1 yıl önce tamamlanacaktır. Çatı inşaatı da bu doğrultuda herhangibir gecikme yaşanmadan devam etmektedir.
  • Sabiha Gökçen Zamanında açılsada birşey değişmeyecek gibi görünüyor. Limak geldiğinden beri Esenler otogarından farkı kalmadı. Terminal işletmeciliği konusunda TAV.ı örnek almalarında fayda var. İstanbul'a böyle bir işletme yakışmıyor...

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, temel atma töreninde terminalin planlanandan bir yıl önce bitmesi için Başbakan’a söz vermişti. Kış ortalamalarının üzerinde devam eden yağış nedeniyle bir an önce terminalin çatısını kapatmak isteyen Limak ve ortakları Hintli GMR ve Malezya Havalimanları Holding, daha sonra iç inşaat çalışmalarına başlayacak. Çatı inşaatının uzamasının terminali geciktirmesinden korkuluyor.

24 saat süren çalışmalar özel aydınlatma ışığı altında sürüyor. Ancak inşaat ışığının, taksi yaparken göz aldığına dikkat çeken pilotlar, özellikle yağışlı hava ve gece şartlarında ciddi zorluk çekildiğini, yerdeki çizgilerin gözükmemesi nedeniyle zorlandıklarını belirtiyor.

Sabiha Gökçen yetişecek mi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
BAZI ÇEVRELERDEN OLUMSUZ YORUMLAR GELSEDE,HER NEKADAR ESENLER OTOGARINADA BENZETSELERDE BU HAVALİMANI KALİTEYİ HALKA UCUZA VERECEK VE DAHA EVVELKİ İŞLETMEYİ CİDDİ ANLAMDA RAHATSIZ EDECEK HİZMET VERECEĞE BENZİYOR!! YILMADAN HİZMETE DEVAM DİYORUM DAHA NEDİYEYİM BEN!!! ADAMLAR DAHA NE YAPSIN EL İNSAF! SEVGİ VE SAYGILARIMLA SONER DEMİRCİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi canım ~ 15 yıl önce
uçakçılık bitti bu yazar kardeşimiz inşaatçılığa başladı herhalde, ama o sektörde krizde nasıl kontör yüklüyorlar buna anlayamadım neyse inşallah kör gözü açılırda görür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci'ya cevap ~ 15 yıl önce
Havaci bu senin dedigin cok gec artik. Sen istedigin kadar israr et SAW kargo merkezi olsun diye.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 15 yıl önce
Burasını kargo terminali yapmamakta neden israr ederler anlamak mümkün değil. Çorlu yerine geçecek ideal havalimanı. Yolcu AHL de. Kargo SG de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flying Carpet ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçen Havalimanı söz verildiği gibi planlanandan 1 yıl önce tamamlanacaktır. Çatı inşaatı da bu doğrultuda herhangibir gecikme yaşanmadan devam etmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
redburn ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçen Zamanında açılsada birşey değişmeyecek gibi görünüyor. Limak geldiğinden beri Esenler otogarından farkı kalmadı. Terminal işletmeciliği konusunda TAV.ı örnek almalarında fayda var. İstanbul'a böyle bir işletme yakışmıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000