04 Ağustos 2014, Pazartesi 14:40:49

SABİHA GÖKÇEN REKOR KIRDI

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, tatil dönüşü yaşanan yoğunlukla birlikte günlük yolcu ve uçak sayısında bugüne kadarki en yüksek rakamına ulaştı.
  • Çokgüzel rekorlar kırılıyor ama personele gelince pirim yok , zam var ama oda vergildilimine girince pul oluyor yatın kalkın canın dişine takarak çalışan personele dua edin
  • Hava trafiğin büyük başarısı.Tek pist tek paralel taksi yolu,yalandan tek hızlı çıkış..iniş kalkışı tek pistten yaptıran bu sayıda trafiği olan meydan var mı?
  • Sistemler yetişmiyor terminal küçük kalıyor şut altı surekli sıkıntıda buyuyoruz buyuyoruz diyosunuz ama hem personel çekiyor hemde yolcu çekiyor... Pegasus büyüyor TK büyüyor siz hala aynı kafa ... Kontuarlar yetişmiyor artık..
  • Vito larla sabihaya nakil edilmekten biktik, su ucuslari artik rayina sokun lutfen. Hersey kar etmek demek degildir, kokpit ekibini yollarda yoruyorsunuz ama mesai sabihadan kalkisa gore hesaplaniyor.
  • Tgs saw da elemansızlıktan birmiş durumda bayram bey acilen personel takviyesi yapmanız lazım yoksa büyük isyan çıkacak
  • Yatsin kalksin tk ya dua etsin !
  • Ticaret ekibini cani gönülden tebrik ederim. Büyük basari.
  • O yüzden sistemler sürekli cöküyor fazlası zarar bir standartını bulup devam etmeleri lagzım
  • Brawo diyorum :-)

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, tatil dönüşü yaşanan yoğunlukla birlikte günlük yolcu  ve uçak sayısında bugüne kadarki en yüksek rakamına ulaştı. 3 Ağustos tarihinde  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan toplam 84.809 yolcu giriş ve çıkış yaparken, uçak iniş kalkış sayısı da 642 oldu.

Dünyanın ve Avrupa’nın en hızlı büyüyen havalimanı unvanına sahip olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, günlük yolcu ve uçak sayısında yeni bir rekora imza attı. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 3 Ağustos tarihinde toplam 84.809 yolcu giriş ve çıkış yaptı ve böylece bugüne kadarki en yüksek rakama ulaşılmış oldu. Daha önce havalimanından 23 Haziran tarihinde toplam 82.747 yolcu giriş ve çıkış yapmıştı. Öte yandan yine aynı gün havalimanından 642 adet uçak iniş ve kalkış yaptı ve bugüne kadarki en yüksek günlük uçak sayısına ulaşıldı.

Ulaşılan rekorla ilgili bir açıklama yapan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı işletmecisi İSG’nin CEO’su Gökhan Buğday, Ramazan Bayramı nedeniyle yurtiçinde ve yurtdışında tatile gidenlerin tatillerini uzattıklarını ve dönüşlerin Pazar günü yoğunlaştığını vurgulayarak, “Bayram tatili boyunca aldığımız önlemlerle terminalimizde herhangi bir olumsuzluk yaşamadık. Bu yıl içinde üçüncü kez günlük yolcu sayısında rekor elde ediyoruz. Ayrıca günlük uçak sayısında da rekor kırmış olduk. Havalimanımıza yönelik ilgi her geçen gün artıyor. Amacımız bizi tercih eden yolcularımıza en iyi hizmeti sunmak” diye konuştu.
 

SABİHA GÖKÇEN REKOR KIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Çokgüzel rekorlar kırılıyor ama personele gelince pirim yok , zam var ama oda vergildilimine girince pul oluyor yatın kalkın canın dişine takarak çalışan personele dua edin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hava trafiğin büyük başarısı.Tek pist tek paralel taksi yolu,yalandan tek hızlı çıkış..iniş kalkışı tek pistten yaptıran bu sayıda trafiği olan meydan var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAW ~ 10 yıl önce
Sistemler yetişmiyor terminal küçük kalıyor şut altı surekli sıkıntıda buyuyoruz buyuyoruz diyosunuz ama hem personel çekiyor hemde yolcu çekiyor... Pegasus büyüyor TK büyüyor siz hala aynı kafa ... Kontuarlar yetişmiyor artık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vito larla sabihaya nakil edilmekten biktik, su ucuslari artik rayina sokun lutfen. Hersey kar etmek demek degildir, kokpit ekibini yollarda yoruyorsunuz ama mesai sabihadan kalkisa gore hesaplaniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 10 yıl önce
Tgs saw da elemansızlıktan birmiş durumda bayram bey acilen personel takviyesi yapmanız lazım yoksa büyük isyan çıkacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenta ~ 10 yıl önce
Yatsin kalksin tk ya dua etsin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrik ederim ~ 10 yıl önce
Ticaret ekibini cani gönülden tebrik ederim. Büyük basari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
O yüzden sistemler sürekli cöküyor fazlası zarar bir standartını bulup devam etmeleri lagzım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Brawo diyorum :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000