01 Temmuz 2015, Çarşamba 09:01:31

SABİHA GÖKÇEN PİSTİ ÇATLADI

Sabiha Gökçen Havalimanı pistinin deniz tarafından iniş yapılan bölümü çatladı, bir uçak Bursa'ya yönlendirildi.
  • Doktorlar böbrek taşı olanlara düşürmeleri için SAW uçuşu tavsiye edebilirmi ?
  • Piste paldır küldür düşmezseniz çatlamazdıkine !
  • sadece hava trafik değil tüm birimler dhmi ye devredilmeli
  • Pist transponder kodu olarak 7700 bağlamış durumda ama 'yetkililerin' transponder alıcı cihazı arızalı sanırım!!! Bir gün birisi iniş takımlarını pistte bırakırsa belki bir hareket olabilir. Umut dünyası işte.
  • Heaş ın neresi düzgünki? Adamların tek işi ceza kesmek. Her gece pist çalışması yapıyorlar ama hikaye
  • Kalkışta 19.sırada olduk.. gökçen limitlerini aştı.. R taxiwaye kadar sıra oluyor.. Atc tek pistte elinden geleni yapmaya çalışıyor ama pist yetersiz.. Pistin durumu facia kalkışta seke seke gidiyorsun tarla gibi v1dan önce uçak sekerek kalkıcak bir gün
  • Bu olayida pegasusa yiktiniz ya helal olsun vallahi. Sabiha gokcen 2 katli ucaklari indirmesinde ne kdar pegasusun payi olabilir ? Yok sisman amir uzun kabin memuru!!! Komik bunlar mi etki ediyor ! Allah onu yazana alil fikir versin. Bu dusuncede sisman ve uzun yolcuda alinmasin ucaga ? Bu pist catladiysa bu alana yedek pisti yapmaya az maaliyetle ciok ucus yaptirana sorucaksin. Neden bakim yapilmiyor neden 2. Pist yok bunlari sorun ! Gelmissiniz pegasusun boy kilosunu konusuyosunuz amirin memurun :)
  • Rezillik. Ne bicIm ülkeyiz be arkadas. Havalimanin pisti aksamlari onariliyor ama yinede cöküyor. Insallah SAW a inen kalkan ucaklara birsey olmaz.
  • Pisti çatlatırmış. Sonunda olmuş...
  • saw in eski gunlerini bilenler bilir cok bile dayandi, uc bes ucak inerei inmezdi gunde simdi 5 dk da bir ucus var eee tas bile dayanmadi ucak ekip naapsin :)

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 06/24 pistinin deniz tarafında çatlama meydana geldi. Bir süredir gece saat 02.00 ile 05.00 saatleri arasında hava trafiğine kapatılarak bakımları yapılan pistte, bu gece çökme ve çatlak oluştu.

Pistte yaşanan beklenmedik durum sonrası notam süresi uzatıldı. Sabah saat 06.00'ya kadar notam süresi uzatıldı.

Uçakların iniş kalkışları 24 yönündeki pist başından gerçekleştirilmeye başlandı. Bu sırada Pegasus Havayolları'na ait bir uçak Bursa Yenişehir'e yönlendirildi. 

Pistteki çatlak ve çökme yaşanan bölümünün onarılması için çalışmaların sürdüğü kaydedilirken rüzgarın yönünün değişmesi halinde Sabiha Gökçen Havalimanı'na 24 yönünden inişlerin zorlaşabileceği ve uçakların başka havalimanlarına yönlendirilebileceği kaydedildi.

Airporthaber.com ÖZEL

 

SABİHA GÖKÇEN PİSTİ ÇATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Chucky ~ 9 yıl önce
Doktorlar böbrek taşı olanlara düşürmeleri için SAW uçuşu tavsiye edebilirmi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Chucky ~ 9 yıl önce
Piste paldır küldür düşmezseniz çatlamazdıkine !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
sadece hava trafik değil tüm birimler dhmi ye devredilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 9 yıl önce
cok hoşunamı gidecek ...
7700 ~ 9 yıl önce
Pist transponder kodu olarak 7700 bağlamış durumda ama 'yetkililerin' transponder alıcı cihazı arızalı sanırım!!! Bir gün birisi iniş takımlarını pistte bırakırsa belki bir hareket olabilir. Umut dünyası işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ~ 9 yıl önce
Heaş ın neresi düzgünki? Adamların tek işi ceza kesmek. Her gece pist çalışması yapıyorlar ama hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 9 yıl önce
Kalkışta 19.sırada olduk.. gökçen limitlerini aştı.. R taxiwaye kadar sıra oluyor.. Atc tek pistte elinden geleni yapmaya çalışıyor ama pist yetersiz.. Pistin durumu facia kalkışta seke seke gidiyorsun tarla gibi v1dan önce uçak sekerek kalkıcak bir gün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir calisan ~ 9 yıl önce
Bu olayida pegasusa yiktiniz ya helal olsun vallahi. Sabiha gokcen 2 katli ucaklari indirmesinde ne kdar pegasusun payi olabilir ? Yok sisman amir uzun kabin memuru!!! Komik bunlar mi etki ediyor ! Allah onu yazana alil fikir versin. Bu dusuncede sisman ve uzun yolcuda alinmasin ucaga ? Bu pist catladiysa bu alana yedek pisti yapmaya az maaliyetle ciok ucus yaptirana sorucaksin. Neden bakim yapilmiyor neden 2. Pist yok bunlari sorun ! Gelmissiniz pegasusun boy kilosunu konusuyosunuz amirin memurun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 9 yıl önce
Rezillik. Ne bicIm ülkeyiz be arkadas. Havalimanin pisti aksamlari onariliyor ama yinede cöküyor. Insallah SAW a inen kalkan ucaklara birsey olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azimle inen ~ 9 yıl önce
Pisti çatlatırmış. Sonunda olmuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overload ~ 9 yıl önce
saw in eski gunlerini bilenler bilir cok bile dayandi, uc bes ucak inerei inmezdi gunde simdi 5 dk da bir ucus var eee tas bile dayanmadi ucak ekip naapsin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000