22 Kasım 2011, Salı 09:18:26

SABİHA GÖKÇEN ÖNERİSİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Partisinin Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret eden CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, gazetecilerin sorularını yanıtladı...
  • ABD NİN UŞAĞI,KUKLASI AKP NİN YAPTIKLARI YETER ARTIK!! ADAMLAR OSMANLI DÖNEMİNE ÜLKEYİ ÇEVİRDİLER!! TAM BİR PADİŞAHLIK SİSTEMİ GİBİ ASTIĞI ASTIK KESTİĞİ KESTİK!! BİR YANDAN GÜYA YOLLAR,HAVALİMANLARI YAPARAK MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYARKEN BİR YANDANDA OLMADIK SAÇMA SAPAN POLEMİKLERLE YILLARDAN BERİ İSMİ YAŞATILAN, BU VATANA EMEĞİ GEÇEN VE HATTA BUGÜN BU ÜLKEDE BUKADAR RAHAT RAHAT HAREKET EDEN AKP NİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VEREN LİDERLERİN İSİMLERİNİN YOK EDİLME SAVAŞI BAŞLAMIŞDIR!! BU OYUNA GELMEYİN EY HALKIM!! KARDEŞ KAVAGASI ÇIKARMAYALIM!!!
  • İsyan eden halka gül mü atacaksınız. Kürtler Türklerin yerinde olsaydı dahamı şefkatli olacaklardı? ABD.Fransa, İngiltere,İtalya ve Rusya çin gibi ülkeler ne yapmış? Biraz dünyaya ve devletler tarihine aşina insanlar olun. İsyan edip başaramazsan sonun kötü olur. Kimseden melek tavrı bekleme. Bu dünyanın kanunudur.bu.
  • bu ülkeye atatürkün partisi chp nin hiçbir kötülüğü olmamıştır.kendine milliyetçi-muhafazakar diyen sizin gibilerin oylarıyla iktidara gelen anap-dyp-akp gibi partiler tarafından yapılmıştır o anlattıklarınız.siz bu yolda devam edin.devleti ticarethaneye çevirdiniz.şimdi de bedelliyi çıkardınız.rte te söyleyin de önce kendi çocukları adam gibi askerlik yapsın.bir de adaletten bahsedersiniz.
  • ARKADAŞIM HERHANGİ BİR DEVLET HASTANESİNE GİT RANDEVU ALMAYA ÇALIŞ SADECE DOKTOR YOK! DOKTORLAR ÖZEL HASTANEYE GEÇİYOR KENDİN GÖR! DIŞARIDAN NEDEN DOKTOR İTHAL ETMEYE ÇALIŞIYOLAR HİÇ ARAŞTIRMIYORMUSUN? DIŞ BORÇ 500 MİLYAR DOLAR!! DENİZ GEÇMİŞİ ŞİMDİ AĞZINA AL! TAYYİBİN DEDİĞİ İMF YE BORÇ O AZALDI, AMA ÇİNE ADB YE ÖZEL ŞİRKETLERE SATILAN DEVLET TAHVİLLERİ NE KADARDIR? AÇ MERKEZ BANKASINDAN OKU! OKU! MERKEZ BANKASIN DA YAZIYOR HEPSİ CAHİL KALMA! TİCARETHANE YAPANDA MEDİKAL PARKA ORTAK OLAN KİM ARAŞTIR? YEŞİL KART UYGULAMASI SONA ERİYOR FARKINDAMISIN? FAKİRE HAYAT YOK YOK BU ÜLKEDE FARKINDAMISIN?
  • ve siz halen yok su soyle,yok bu boyle. Uyanin millet bu ulke % 1600 faizi gordu bu ulkede bakin simdi kac.Kendiniz eziksiniz diye bu ulkede ezik olacak degil. Merak etme Avrupa'ya gidip orayida goruyorum adamlar bitik.Son olarak hastanelere gelince kimseyi kandirip aptal yerine koyma. Dunyanin hicbir yerinde hastanede muayene edip ogleden sonra muaynehaneme gel diyen doktor yok buradakilerde iste boyle bitti.Boyle yola getirirler adami.Ticarethane yapti senin zihniyetin hastaneleri,oluler alinamadi,hastalar cikarilamadi ne cabuk unuttun.Bana hikaye yazma sadece dogrulari konus.Ataturk nur icinde yatsin,mekani cennet olsun eger yasasaydi Ince'yi deferdi partiden.Ne Nutugu bilirsiniz ne de ne zaman okundugunu ama ahkamda bir numarasiniz.
  • kardeşim akp hükümetinin amacı belli onlar atatürkçülüğü yıkmak isteyen ülkeyi amerikan mandaterliğine sokmak isteyen kukalalardan başka bişey değil chpli vekile destek veriyorum ama atatürkün evlatları olarak bizler hep karşınızda dimdik ayaktayız NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
  • Bunlar havaalanı'nın adınıda değiştiriler ...Türk kelimesi,Türk bayrağı,İstiklal Marşı’nıda değiştirirler...milletin malı olan toprağını fabrikasınıda yabancıya satarlar....Ülkenin sınırlarını değiştirilmesini hedefleyenlerle oturur kalkarlar...sonra buraya turist sayısı 4 kat-uçak sayısını 2,5 kat,üniversite sayısını 4 kat arttı diye yazarlar..işte bunlar içimizdeki truvalılar...
  • DEMİŞSİN ENFLASYONU EZDİ :D CANIM BENİM BUHÜKÜMET BAŞA GEÇTİĞİNDE BENZİN, ALTIN, KIRMIZI VE BEYAZ ET, YUMURTA,SÜT, EKMEK, ELEKTİRİK KAÇ PARA İDİ ŞİMDİ KAÇ KATINA ÇIKTI? AÇ ARAŞTIR ENFLASYON NEDİR ÖĞREN. KİŞİ BAŞI GELİRİ HESAPLAMAK DOLARLAMI TL İLE Mİ :)ÜLKE YAŞADIĞI EN BÜYÜK DOĞAL AFETTEN ÇIKMIŞ 99 DEPREMİ SONRASI VERİLERİ KULANIYORSUNUZ.TURİST VE UÇAK SAYISI ÖZEL SEKTÖRÜN BAŞARISIDIR HUKUMETLE NE ALAKA?ÜNİVERSİTE SAYISI... ARKADAŞIM ÜNİ LERDE EĞİTİM VERİLİR. SEN BİNALARI İÇERİKSİZ ÖĞRENCİ İLE DOLDURUYORSUN.ÖĞRENCİ İLE YEREL EKONOMİYİ CANLANDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN. EĞİTİM VERMIYORSUN. HASTANEYE GİT TAM GÜNDEN DOLAYI DR KALMADI HASTANELERDE UYAN!IMF YE BORÇTA DOĞRU SÖYLÜYORSUN DA MRKZBANKASI SADECE KASIM 2010DA ÇİNDEN 50MİLYAR$ BORÇ ALDIK Dİ
  • -enflasyonu ezdi;6 sıfırı attı.ticaret olmayan ortamda enflasyon da olmaz.öğren!-adalet;cemaate ayrı adalet,vatandaşa ayrı adalet.buna adalet denmez,öğren!-üniversite hastane yaptı;harçlar için kredi alan öğrenci ailesi geri ödeyemiyor hapse giriyor,10 tl.ilacın katkı payı 7 tl.öğren'-yol yapmış;bir zahmet onu da yapsın artık benim cahil arkadaşım!!!
  • Objektif olmaktan bahsederken sen neden olamiyorsun?olmayacak seylerle ugrasmak yerine gelecekte hersey nasil olmali,bu ulkenin yeri ekonomik bakimdan dunyanin neresinde olmali diye dusunecegine halen soylenmemis bir laf uzerine fikir beyan ediyorsun.Bak bu hukumet ne yapti.Enflasyonu ezdi,Ataturk'un ustunde resmi olan paranin itibarini geri verdi,kisi basi geliri 6 kat,turist sayiyisini 4 kat ucak sayisini 2,5 kat,universite sayisini 4 kat,hastane-okul sayisini 6 kat,cift yol uzunlugunu 2 kat artirdi.Bizi IMF'den kurtarip Deniz Gezmis'in dedigi gibi "tam bagimsiz Turkiye"ye dogru yol almaya basladi.artik adalette mazluma guven,zalime korku gecerli.Birakta bunu yapanin dini bir kenarda dursun,istersen dinsiz olsun.sen bunlari hayal bil
İnce, Sabiha Gökçen Havaalanı'nın adının değiştirilmesini isteyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'e ateş püskürerek, "O'nun derdi Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı. O'nun değiştirmek istediği o. Sabiha Gökçen'le başlayacak, iki yıl sonra Atatürk Havalimanı'nı gündeme getirecek. O kafa, o cahiliye artı kafa, eminim ki yakında Atatürk'ü savaş suçlusu ilan eder. O kafanın asıl derdi Sabiha Gökçen değil, Atatürk Havalimanı'dır. Onu değiştirmek isteyecektir.

Yavaş yavaş geliyor. Zannediyor musunuz ki siz sürekli İsmet İnönü'ye hakaret ediyorlar? Dertlerinin İsmet İnönü olduğunu mu düşünüyorsunuz? Hayır, asıl dertleri Atatürk. Şimdilik Atatürk'e sataşmıyorlar. Şimdilik ama. Sabiha Gökçen'le başladıysa, Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'na da gelecektir o kafa. Türk milleti buna hazırlıklı olsun diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi buna hazırlıklı merak etmeyin" diye konuştu. (Habertürk)
SABİHA GÖKÇEN ÖNERİSİNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Misafir ~ 12 yıl önce
ABD NİN UŞAĞI,KUKLASI AKP NİN YAPTIKLARI YETER ARTIK!! ADAMLAR OSMANLI DÖNEMİNE ÜLKEYİ ÇEVİRDİLER!! TAM BİR PADİŞAHLIK SİSTEMİ GİBİ ASTIĞI ASTIK KESTİĞİ KESTİK!! BİR YANDAN GÜYA YOLLAR,HAVALİMANLARI YAPARAK MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYARKEN BİR YANDANDA OLMADIK SAÇMA SAPAN POLEMİKLERLE YILLARDAN BERİ İSMİ YAŞATILAN, BU VATANA EMEĞİ GEÇEN VE HATTA BUGÜN BU ÜLKEDE BUKADAR RAHAT RAHAT HAREKET EDEN AKP NİN ÖZGÜRLÜĞÜNÜ VEREN LİDERLERİN İSİMLERİNİN YOK EDİLME SAVAŞI BAŞLAMIŞDIR!! BU OYUNA GELMEYİN EY HALKIM!! KARDEŞ KAVAGASI ÇIKARMAYALIM!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İsyan eden halka gül mü atacaksınız. Kürtler Türklerin yerinde olsaydı dahamı şefkatli olacaklardı? ABD.Fransa, İngiltere,İtalya ve Rusya çin gibi ülkeler ne yapmış? Biraz dünyaya ve devletler tarihine aşina insanlar olun. İsyan edip başaramazsan sonun kötü olur. Kimseden melek tavrı bekleme. Bu dünyanın kanunudur.bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu ülkeye atatürkün partisi chp nin hiçbir kötülüğü olmamıştır.kendine milliyetçi-muhafazakar diyen sizin gibilerin oylarıyla iktidara gelen anap-dyp-akp gibi partiler tarafından yapılmıştır o anlattıklarınız.siz bu yolda devam edin.devleti ticarethaneye çevirdiniz.şimdi de bedelliyi çıkardınız.rte te söyleyin de önce kendi çocukları adam gibi askerlik yapsın.bir de adaletten bahsedersiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ARKADAŞIM HERHANGİ BİR DEVLET HASTANESİNE GİT RANDEVU ALMAYA ÇALIŞ SADECE DOKTOR YOK! DOKTORLAR ÖZEL HASTANEYE GEÇİYOR KENDİN GÖR! DIŞARIDAN NEDEN DOKTOR İTHAL ETMEYE ÇALIŞIYOLAR HİÇ ARAŞTIRMIYORMUSUN? DIŞ BORÇ 500 MİLYAR DOLAR!! DENİZ GEÇMİŞİ ŞİMDİ AĞZINA AL! TAYYİBİN DEDİĞİ İMF YE BORÇ O AZALDI, AMA ÇİNE ADB YE ÖZEL ŞİRKETLERE SATILAN DEVLET TAHVİLLERİ NE KADARDIR? AÇ MERKEZ BANKASINDAN OKU! OKU! MERKEZ BANKASIN DA YAZIYOR HEPSİ CAHİL KALMA! TİCARETHANE YAPANDA MEDİKAL PARKA ORTAK OLAN KİM ARAŞTIR? YEŞİL KART UYGULAMASI SONA ERİYOR FARKINDAMISIN? FAKİRE HAYAT YOK YOK BU ÜLKEDE FARKINDAMISIN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ve siz halen yok su soyle,yok bu boyle. Uyanin millet bu ulke % 1600 faizi gordu bu ulkede bakin simdi kac.Kendiniz eziksiniz diye bu ulkede ezik olacak degil. Merak etme Avrupa'ya gidip orayida goruyorum adamlar bitik.Son olarak hastanelere gelince kimseyi kandirip aptal yerine koyma. Dunyanin hicbir yerinde hastanede muayene edip ogleden sonra muaynehaneme gel diyen doktor yok buradakilerde iste boyle bitti.Boyle yola getirirler adami.Ticarethane yapti senin zihniyetin hastaneleri,oluler alinamadi,hastalar cikarilamadi ne cabuk unuttun.Bana hikaye yazma sadece dogrulari konus.Ataturk nur icinde yatsin,mekani cennet olsun eger yasasaydi Ince'yi deferdi partiden.Ne Nutugu bilirsiniz ne de ne zaman okundugunu ama ahkamda bir numarasiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardeşim akp hükümetinin amacı belli onlar atatürkçülüğü yıkmak isteyen ülkeyi amerikan mandaterliğine sokmak isteyen kukalalardan başka bişey değil chpli vekile destek veriyorum ama atatürkün evlatları olarak bizler hep karşınızda dimdik ayaktayız NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bunlar havaalanı'nın adınıda değiştiriler ...Türk kelimesi,Türk bayrağı,İstiklal Marşı’nıda değiştirirler...milletin malı olan toprağını fabrikasınıda yabancıya satarlar....Ülkenin sınırlarını değiştirilmesini hedefleyenlerle oturur kalkarlar...sonra buraya turist sayısı 4 kat-uçak sayısını 2,5 kat,üniversite sayısını 4 kat arttı diye yazarlar..işte bunlar içimizdeki truvalılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
DEMİŞSİN ENFLASYONU EZDİ :D CANIM BENİM BUHÜKÜMET BAŞA GEÇTİĞİNDE BENZİN, ALTIN, KIRMIZI VE BEYAZ ET, YUMURTA,SÜT, EKMEK, ELEKTİRİK KAÇ PARA İDİ ŞİMDİ KAÇ KATINA ÇIKTI? AÇ ARAŞTIR ENFLASYON NEDİR ÖĞREN. KİŞİ BAŞI GELİRİ HESAPLAMAK DOLARLAMI TL İLE Mİ :)ÜLKE YAŞADIĞI EN BÜYÜK DOĞAL AFETTEN ÇIKMIŞ 99 DEPREMİ SONRASI VERİLERİ KULANIYORSUNUZ.TURİST VE UÇAK SAYISI ÖZEL SEKTÖRÜN BAŞARISIDIR HUKUMETLE NE ALAKA?ÜNİVERSİTE SAYISI... ARKADAŞIM ÜNİ LERDE EĞİTİM VERİLİR. SEN BİNALARI İÇERİKSİZ ÖĞRENCİ İLE DOLDURUYORSUN.ÖĞRENCİ İLE YEREL EKONOMİYİ CANLANDIRMAYA ÇALIŞIYORSUN. EĞİTİM VERMIYORSUN. HASTANEYE GİT TAM GÜNDEN DOLAYI DR KALMADI HASTANELERDE UYAN!IMF YE BORÇTA DOĞRU SÖYLÜYORSUN DA MRKZBANKASI SADECE KASIM 2010DA ÇİNDEN 50MİLYAR$ BORÇ ALDIK Dİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
-enflasyonu ezdi;6 sıfırı attı.ticaret olmayan ortamda enflasyon da olmaz.öğren!-adalet;cemaate ayrı adalet,vatandaşa ayrı adalet.buna adalet denmez,öğren!-üniversite hastane yaptı;harçlar için kredi alan öğrenci ailesi geri ödeyemiyor hapse giriyor,10 tl.ilacın katkı payı 7 tl.öğren'-yol yapmış;bir zahmet onu da yapsın artık benim cahil arkadaşım!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Objektif olmaktan bahsederken sen neden olamiyorsun?olmayacak seylerle ugrasmak yerine gelecekte hersey nasil olmali,bu ulkenin yeri ekonomik bakimdan dunyanin neresinde olmali diye dusunecegine halen soylenmemis bir laf uzerine fikir beyan ediyorsun.Bak bu hukumet ne yapti.Enflasyonu ezdi,Ataturk'un ustunde resmi olan paranin itibarini geri verdi,kisi basi geliri 6 kat,turist sayiyisini 4 kat ucak sayisini 2,5 kat,universite sayisini 4 kat,hastane-okul sayisini 6 kat,cift yol uzunlugunu 2 kat artirdi.Bizi IMF'den kurtarip Deniz Gezmis'in dedigi gibi "tam bagimsiz Turkiye"ye dogru yol almaya basladi.artik adalette mazluma guven,zalime korku gecerli.Birakta bunu yapanin dini bir kenarda dursun,istersen dinsiz olsun.sen bunlari hayal bil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000