13 Ekim 2012, Cumartesi 09:02:39

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NI BASTILAR!

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza’yı Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan uğurlamaya gelen sarı-lacivertli taraftarların havai fişek atması nedeniyle, hareketli anlar yaşandı.
  • trabzon maçından sonra fbli taraftarların attıkları fişekler aprondaki uçaklara kadar ulaşmıştı..dün yine aynı görüntüler..havaalanı mı pavyon mu belli değil..nasıl bir tehlike yarattığını bilmeyen cahil insanlar devam durmak yok
  • Yazik diye yazan muptezel'e. Yazdigin kelimelerden ve yazinda kurdugun mantiksizlik orgusunden ortaokul terk oldugun anlasiliyor. Resimlerde barikata tirmanan 60 yasini asmis bir adam da gordum. Bu tipler hangi milletin evladi acaba? Bir aydir bu ulkenin basini ve TV'leri hatta Basbakani bile bu adamla mesgul. Bu ugurlama dolaysi ile harcanan benzin paralari atilan havai fisek verilen IETT bilet paralari ve o kadar insanin harcadigi vaktin nakit karsiligini bir hayir kurumuna bagislasaydi nasil olurdu. Siyaset yapiliyormus, sen Turkiye'de futbolun spor oldugunu mu saniyorsun. Uyan da baliga gidelim. Sazan mevsimi acildi kocum.
  • YORUMLARA BAKIYORUMDA ÇOK YAZIK ÇOOOK.YAA ANLAMIYORUM NEDEN SPOR U SİYESETE TAŞIYORSUNUZ. YA ŞİMDİ BU HABERLE:; RAHMETLE ANDIĞIMIZ SAYGI DUYDUĞUMUZ ŞEHİTLERİMİZİN NE ALAKASI VARR NE GERİ KAFALISINIZ YAA.. BIRAKIN ŞEHİTLERİMİZİ YATTIKLARI YERDE RAHAT UYUSNLARR..
  • Uyu güzel ülkem uyu.Mecliste neler oluyor diye tbmm.gov.tr'ye girin,birkaç saatinizi geçirin.Neden mi siteye girin diyorum,tv yayını vermeye cesaretleri yok,daha çok izlenir endişesindeler.İşçi hakları,toplu iş ilişkileri görüşülüyor.Tamam,ben de severim futbolu,Alex'i.Ama ekmeği,tokluğu,sıcağı çok daha fazla seviyorum.%48'den daha çok hem de.Bu yazdıklarıma da kulp takmaya kalkan,sen de ne anlatıyorsun diyen de çıkacaktır aranızdan.Sağolun,varolun.Sevgiler,saygılar...
  • TABİ DURUM HİÇTE KARIŞIK DEĞİL, ELİN ADAMI 8 SENEDE 50 TRİLYONU CEBİNE KOYUP GİDİYOR BİZİMKİLERDE ALEX FB'den ALACAKLIDA SANKİ MORAL OLSUN DİYE YAPIYORLAR BUNLARI.. ASKERİN SENELERDİR ŞEHİT EDİLİRKEN NEREDE O TARAFTAR? SİZ TÜRKMÜSÜNÜZ? KAÇ FB li TOPLANDIDA BİR ŞEHİT İÇİN SESİNİ DUYURMAYA ÇIKTI? SİZİN VATAN SEVERLİĞİNİZ BU KADAR. ALEX CEBİNİZE NE KOYDUDA UÇAĞINA KADAR BIRAKMAYA GİTTİNİZ? ALEXLE YATIP ALEXLE KALKAN BİR MİLLETTEN NE BEKLENİRKİ? ÇOCUĞUNUN RIZKINDAN ÇALIP FB MAÇINA BİLET ALANLARIDA GÖRDÜK. BANA KİMSE LAF ANLATMASIN. MAÇTAN ÇIKIP ARABANIN ÖNÜNÜ KESİP ARABADA EŞİYLE BEBEĞİNİN ÖNÜNDE ADAMI LİNÇ EDEN BİR TARAFTARSINIZ SİZ...
  • sevgili kardeşim her şeyi şehitlerimizle , asgari maaşla karşılaştırırsan daha çok anlayamayacağın şey çıkar. olay gayet basit ve net, adam çok sevilen bir futbolcu haklı veya haksız yere gittiğine inanmış bir taraftar grubu, havalimanına kaptanı uğurlamaya gitmiş. o kadar;)) çok karışık değil yani
  • TC-AKK :)
  • çok çok ayıp edildi büyük kaptana ülke olarak vebal altına girdik ve bunun nedeni Aziz başkan ve Aykut dur.Fenerbahçe ve Türkiye asla bunu unutmayacak..
  • Ahde vefa tamam amenna da, bu nedir kardeşim? Franco'nun özlediği tablo bu. Memleketin doğusunda, ana kuzuları şehid olurken, ülke savaşın eşiğindeyken, bir topçu için yapılana bakar mısınız. Bu topçunun yaşadığı evin etrafında gecenin bir saati toplanıp tezahürat yapanlar, bugün havaalanında toplanan bu güruh kimdir çok merak ediyorum. Maksat ne? Alex diye bir topçu kovulmuş, ülkesine dönüyor onu uğurluyorlar. Adam 8 sene kaldı Türkiye'de ve halen Samet'in ağzına bakıyor ve onun tercümanlığına muhtaç. Türkçe konuşamıyor. Adam milyonlarca doları cebine koydu. Özel jet ile gidiyor. Orada toplanan memleketimin insanının cebine ne giriyor? Aylık brüt 940.50 TL. Peki hangi vasıtaya biniyor? İETT. Bu kadar mı insan akıldan, izandan uzaktır. Bu manzara akılla izah edilemez!

Alex’in taraftarı selamlaması sırasında atılan hava fişek ve sonrasında yakılan meşaleler nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sis bulutu oluştu. Bazı hava fişeklerin uçakların bulunduğu bölgeye düşmesi üzerine itfaiye çağrıldı. Kısa süreli yangına itfaiye müdahale etti. Yakılan meşaleler nedeniyle uçuş kontrol kulesi sis altında kaldı. Atılan bir havai fişek ise kontrol kulesine isabet etti. Yaşananlar nedeniyle Alex, bulunduğu yerden inmek zorunda kalırken, emniyet güçleri taraftarları uyararak, yanıcı ve patlayıcı madde atmamalarını istedi.

"YÜZDE 50 TÜRK, YÜZDE 50 BREZİLYALI ÖLECEĞİZ"

Brezilyalı futbolcu Alex de Souza yaptığı açıklamada, "Yüzde 100 Brezilyalı doğduk ama kesinlikle yüzde 50 Türk, yüzde 50 Brezilyalı öleceğiz" dedi.

Fenerbahçe ile sözleşmesini fesh eden ve bugün ülkesine gidecek olan Alex de Souza sosyal paylaşım sitesindeki hesabından veda açıklaması yaptı. Yüzde 100 Brezilyalı doğduklarını ama kesinlikle yüzde 50 Türk, yüzde 50 Brezilyalı öleceklerini belirten Alex, "Türk halkına herşey için teşekkürler. Sizi çok seviyoruz. De Souza Ailesi" dedi.

"ALEX'E TEŞEKKÜR EDERİM"

Havalimanında basın mensuplarına açıklama yapan Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, "8 yıllık futbol hayatında Fenerbahçe'ye hizmet etmiş takım kaptanımız Alex'i uğurlamak için buradayım. Kendisine hepinizin huzurunda Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Esenlikle kalmasını temenni ediyorum" dedi.

Günay, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Alex de Souza'ya teşekkür plaketi verdi.

ALEX: “SİZİ ÇOK SEVİYORUZ”

Divana Kurulu Başkanı Yüksel Günay'ın ardından konuşan Alex, "Yüksel Bey'in sözlerine teşekkür ederim. Aslında çok fazla söylenecek kelime yok. Son 2 hafta için teşekkür etmek istiyorum, yürekten bir şekilde. Twitter'da son yazdığım mesajda olduğu gibi, ben ve ailem yüzde yüz Brezilyalı doğduk. İleride vefat ettiğimizde Türk halkı sayesinde yüzde elli Türk şekilde vefat edeceğiz. Bunu sağladığınız için hepinize teşekkürler" ifadesini kullandı. Alex daha sonra Türkçe, "Sizi çok seviyoruz" dedi.

BURUK VEDA

Havalimanındaki binlerce sarı-lacivertli taraftarlar meşaleler, tezahüratlar ve havai fişeklerle Alex'e veda ederken, Brezilyalı yıldız uçağa binmeden son bir kez daha taraftarların huzuruna çıkarak el salladı. Oğlu Felipe’yi omuzlarına alarak el sallayan Alex de Souza, yakınlarıyla da vedalaşarak uçağa bindi ve Türkiye’den ayrıldı.

İŞTE SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NDA YAŞANAN O ANLAR

 

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NI BASTILAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

rr ~ 12 yıl önce
trabzon maçından sonra fbli taraftarların attıkları fişekler aprondaki uçaklara kadar ulaşmıştı..dün yine aynı görüntüler..havaalanı mı pavyon mu belli değil..nasıl bir tehlike yarattığını bilmeyen cahil insanlar devam durmak yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yazik diye yazan muptezel'e. Yazdigin kelimelerden ve yazinda kurdugun mantiksizlik orgusunden ortaokul terk oldugun anlasiliyor. Resimlerde barikata tirmanan 60 yasini asmis bir adam da gordum. Bu tipler hangi milletin evladi acaba? Bir aydir bu ulkenin basini ve TV'leri hatta Basbakani bile bu adamla mesgul. Bu ugurlama dolaysi ile harcanan benzin paralari atilan havai fisek verilen IETT bilet paralari ve o kadar insanin harcadigi vaktin nakit karsiligini bir hayir kurumuna bagislasaydi nasil olurdu. Siyaset yapiliyormus, sen Turkiye'de futbolun spor oldugunu mu saniyorsun. Uyan da baliga gidelim. Sazan mevsimi acildi kocum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazık ~ 12 yıl önce
ay lavuga bak iyimi
YAZIK ~ 12 yıl önce
YORUMLARA BAKIYORUMDA ÇOK YAZIK ÇOOOK.YAA ANLAMIYORUM NEDEN SPOR U SİYESETE TAŞIYORSUNUZ. YA ŞİMDİ BU HABERLE:; RAHMETLE ANDIĞIMIZ SAYGI DUYDUĞUMUZ ŞEHİTLERİMİZİN NE ALAKASI VARR NE GERİ KAFALISINIZ YAA.. BIRAKIN ŞEHİTLERİMİZİ YATTIKLARI YERDE RAHAT UYUSNLARR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 12 yıl önce
Uyu güzel ülkem uyu.Mecliste neler oluyor diye tbmm.gov.tr'ye girin,birkaç saatinizi geçirin.Neden mi siteye girin diyorum,tv yayını vermeye cesaretleri yok,daha çok izlenir endişesindeler.İşçi hakları,toplu iş ilişkileri görüşülüyor.Tamam,ben de severim futbolu,Alex'i.Ama ekmeği,tokluğu,sıcağı çok daha fazla seviyorum.%48'den daha çok hem de.Bu yazdıklarıma da kulp takmaya kalkan,sen de ne anlatıyorsun diyen de çıkacaktır aranızdan.Sağolun,varolun.Sevgiler,saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
"isimsize" HALİNİZE UTANIN..!! ~ 12 yıl önce
TABİ DURUM HİÇTE KARIŞIK DEĞİL, ELİN ADAMI 8 SENEDE 50 TRİLYONU CEBİNE KOYUP GİDİYOR BİZİMKİLERDE ALEX FB'den ALACAKLIDA SANKİ MORAL OLSUN DİYE YAPIYORLAR BUNLARI.. ASKERİN SENELERDİR ŞEHİT EDİLİRKEN NEREDE O TARAFTAR? SİZ TÜRKMÜSÜNÜZ? KAÇ FB li TOPLANDIDA BİR ŞEHİT İÇİN SESİNİ DUYURMAYA ÇIKTI? SİZİN VATAN SEVERLİĞİNİZ BU KADAR. ALEX CEBİNİZE NE KOYDUDA UÇAĞINA KADAR BIRAKMAYA GİTTİNİZ? ALEXLE YATIP ALEXLE KALKAN BİR MİLLETTEN NE BEKLENİRKİ? ÇOCUĞUNUN RIZKINDAN ÇALIP FB MAÇINA BİLET ALANLARIDA GÖRDÜK. BANA KİMSE LAF ANLATMASIN. MAÇTAN ÇIKIP ARABANIN ÖNÜNÜ KESİP ARABADA EŞİYLE BEBEĞİNİN ÖNÜNDE ADAMI LİNÇ EDEN BİR TARAFTARSINIZ SİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isimsize ~ 12 yıl önce
sevgili kardeşim her şeyi şehitlerimizle , asgari maaşla karşılaştırırsan daha çok anlayamayacağın şey çıkar. olay gayet basit ve net, adam çok sevilen bir futbolcu haklı veya haksız yere gittiğine inanmış bir taraftar grubu, havalimanına kaptanı uğurlamaya gitmiş. o kadar;)) çok karışık değil yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat Agdemir ~ 12 yıl önce
TC-AKK :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
çok çok ayıp edildi büyük kaptana ülke olarak vebal altına girdik ve bunun nedeni Aziz başkan ve Aykut dur.Fenerbahçe ve Türkiye asla bunu unutmayacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Ahde vefa tamam amenna da, bu nedir kardeşim? Franco'nun özlediği tablo bu. Memleketin doğusunda, ana kuzuları şehid olurken, ülke savaşın eşiğindeyken, bir topçu için yapılana bakar mısınız. Bu topçunun yaşadığı evin etrafında gecenin bir saati toplanıp tezahürat yapanlar, bugün havaalanında toplanan bu güruh kimdir çok merak ediyorum. Maksat ne? Alex diye bir topçu kovulmuş, ülkesine dönüyor onu uğurluyorlar. Adam 8 sene kaldı Türkiye'de ve halen Samet'in ağzına bakıyor ve onun tercümanlığına muhtaç. Türkçe konuşamıyor. Adam milyonlarca doları cebine koydu. Özel jet ile gidiyor. Orada toplanan memleketimin insanının cebine ne giriyor? Aylık brüt 940.50 TL. Peki hangi vasıtaya biniyor? İETT. Bu kadar mı insan akıldan, izandan uzaktır. Bu manzara akılla izah edilemez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000