16 Ekim 2008, Perşembe 15:54:46

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda BÜYÜK AYIP!

Sabiha Gökçen Havalimanı özelleştirilmesinin ardından yoğun bir çalışma dönemine girdi. AirportHaber bu havalimanı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Havalimanına daha çok uçak inmesi için çalışma sürerken, bir ayıbın belgesi elimize ulaştı.
  • Pes yani. SG yetkilileri para verip şerit alamamışlar mı ? Durum bu kadar mı vahim orada ?
  • herşey olacagına varır küçük şeyler büyük hizmetlerin gölgesinde kalmadıkça sorun yoktur olmasa daha iyi olurdu bence bunun reklamıda olmaz birkere
  • fotoğrafı çeken muhabiriniz değil,bir okur diye bahsettiğiniz kişide pekala o şeridi oraya koyup fotoğraf çekebilir, habercilik bunuda araştırmayı gerektirir.. bu olasılığın dışında saw meydan müdürü gidip koymadı herhalde onu,en fazlası dikkatsiz bir temizlikcinin işidir.. bu da saw'da büyük ayıp diye büyütmeyi gerektirecek bir olay değil.. biraz daha ciddiyet lütfen.. saygılarımla..
  • REKLAMMI YAPILIYOR ACABA
  • gokhan abi yemez bu numaraları ama bakalım

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki erkekler tuvaletinde pisuarların önüne yabancı bir havayolu şirketine ait bant çekilmesi tepkilere neden oldu.

SKY Europe logolu şeridin oraya çekilmiş olması okurlarımız tarafından yapılan yorumda, bir havayolu şirketine yapılabilecek ayıpların en büyüğü olarak değerlendirildi.

Bir okur tarafından gönderilen resimde “daha çok uçak” için yola çıkan havalimanı işletmecilerinin dikkatsizliği gözler önüne serildi.

İşte o resim... Değerlendirme okurlarımıza ait.

SKY Europe

©AirportHaber.com

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda BÜYÜK AYIP!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Duayen ~ 16 yıl önce
Pes yani. SG yetkilileri para verip şerit alamamışlar mı ? Durum bu kadar mı vahim orada ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
follow_me ~ 16 yıl önce
herşey olacagına varır küçük şeyler büyük hizmetlerin gölgesinde kalmadıkça sorun yoktur olmasa daha iyi olurdu bence bunun reklamıda olmaz birkere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emr ~ 16 yıl önce
fotoğrafı çeken muhabiriniz değil,bir okur diye bahsettiğiniz kişide pekala o şeridi oraya koyup fotoğraf çekebilir, habercilik bunuda araştırmayı gerektirir.. bu olasılığın dışında saw meydan müdürü gidip koymadı herhalde onu,en fazlası dikkatsiz bir temizlikcinin işidir.. bu da saw'da büyük ayıp diye büyütmeyi gerektirecek bir olay değil.. biraz daha ciddiyet lütfen.. saygılarımla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 16 yıl önce
REKLAMMI YAPILIYOR ACABA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 16 yıl önce
gokhan abi yemez bu numaraları ama bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000