12 Ekim 2012, Cuma 15:58:32

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA GİDECEKLERİ UYARIYORUZ!

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Alex de Souza için veda günü geldi çattı... Bu akşam Türkiye'den ayrılacak tecrübeli futbolcu için taraftarların Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın etmesi bekleniyor. Havalimanını kullanacak yolcu ve yakınlarının trafik keşmekeşini göz önünde bulundurması gerekiyor...
  • gittimi oh çok şükür. Geçmiş olsun.İnşallah burda göründüğü gibidir. 10-15 gün sonra belli olur zaten.
  • adam bile şaşırdı bu ilgi alaka neden bu kadar fazla.tipik bir az gelişmiş 3.dünya ülkesi olduğumuzu kanıtladık gene.
  • masallah memleketin her buyuk havaalanlarina giden yollari acik otopark olmus,millet futursuzca arabalarini heryere park ediyor ama kimsenin umurunda degil...ankara,antalya,izmir,adana,bodrum....AHL yi saymiyorum bile...zira orasi trafik ve park rezaletinin daniskasinin oldugu yer...bir de orda vali yardimcisi,emniyet ve trafik muduru falan var...ya olmasalardi????????????????????????????
  • Genel Havacılık terminalinden gidecek Alex. CIP yolcular bugünlük terminali kullansa daha güzel bir iş yaparlar herhalde.
  • çoook önemli memleket meselesi ya!Gündemi günlerdir meşgul ediyor..Zavallı yurdum insanı .Bu mevzularla nasıl uyutuluyor...Hadi hep beraber yolcu edelim mubarek insanı..hadi görev başına..
  • Bütünüyle taraftarlarin havalimanlarinda ugurlama ve karsilama yapmalarini yasaklamak gerek. Zaten kalabalik olan yollar hic cekilmez bir hal aliyor maalesef... Bütün dünya islerini bitirdik tek Alex kaldi...

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'ya, yıllarca unutulmayacak bir uğurlama hazırlığı yapılıyor. Taraftarlar meşaleler ile havaalanına gidecek.

Fenerbahçeli taraftarlar, futbol takımında 8 yılı aşkın süre forma giyen, takım kaptanlığı yapan ve birçok istatistiğe yansıyan performansıyla kulüp  tarihine geçen Alex ve ailesini Türkiye'den görkemli biçimde uğurlamaya hazırlanıyor.

Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan bugün akşam saatlerinde ülkesine dönmesi beklenen Alex'i yolcu etmek isteyen taraftarlar, Fenerbahçe Kulübü'nün tahsis edeceği otobüsler ve özel araçlarıyla havalimanına konvoy halinde gidip, Brezilyalı yıldıza veda edecekler.

Bu arada Fenerbahçeli bazı yönetici ve futbolcuların da Alex'i uğurlamaya gelmesi bekleniyor. Sarı-lacivertli kulüp saat 20.00'de Kadıköy Evlendirme Dairesi'nin önünden özel otobüsler kaldıracak.

ÖZEL UÇAKLA GİDECEK AMA...

Bu akşam Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan özel uçakla ülkesi Brezilya'ya dönecek olan yıldız oyuncu için Fenerbahçeli taraftarlar dün geceden beri hazırlık yapıyor.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanına heykelini diktikleri Alex'i Türkiye'den efsane bir şekilde yolculamak isteyen Fenerbahçeliler, yüzlerce meşale ile havaalanını adeta yakacak.

Alex için veda gecesine özel pankartlar boyayan sarı lacivertli taraftarların Sabiha Gökçen Havaalanı'na akın etmesi bekleniyor. Brezilyalı futbolcu Alex'in saat 20:00'de havaalanında olması bekleniyor.

Tecrübeli futbolcu saat 22:00'de ise Türkiye'ye veda edecek...

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA GİDECEKLERİ UYARIYORUZ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Ne olmuş ~ 12 yıl önce
gittimi oh çok şükür. Geçmiş olsun.İnşallah burda göründüğü gibidir. 10-15 gün sonra belli olur zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
** ~ 12 yıl önce
adam bile şaşırdı bu ilgi alaka neden bu kadar fazla.tipik bir az gelişmiş 3.dünya ülkesi olduğumuzu kanıtladık gene.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya olmasalardi???? ~ 12 yıl önce
masallah memleketin her buyuk havaalanlarina giden yollari acik otopark olmus,millet futursuzca arabalarini heryere park ediyor ama kimsenin umurunda degil...ankara,antalya,izmir,adana,bodrum....AHL yi saymiyorum bile...zira orasi trafik ve park rezaletinin daniskasinin oldugu yer...bir de orda vali yardimcisi,emniyet ve trafik muduru falan var...ya olmasalardi????????????????????????????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIP yolcular daha çok düşünsün :D ~ 12 yıl önce
Genel Havacılık terminalinden gidecek Alex. CIP yolcular bugünlük terminali kullansa daha güzel bir iş yaparlar herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
çoook önemli memleket meselesi ya!Gündemi günlerdir meşgul ediyor..Zavallı yurdum insanı .Bu mevzularla nasıl uyutuluyor...Hadi hep beraber yolcu edelim mubarek insanı..hadi görev başına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Futbol ~ 12 yıl önce
Bütünüyle taraftarlarin havalimanlarinda ugurlama ve karsilama yapmalarini yasaklamak gerek. Zaten kalabalik olan yollar hic cekilmez bir hal aliyor maalesef... Bütün dünya islerini bitirdik tek Alex kaldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000