02 Şubat 2009, Pazartesi 13:55:10

Sabiha Gökçen Havalimanı Şahlanıyor

İstanbul’un ikinci uluslar arası havalimanı olan Sabiha Gökçen Havalimanı planlı çalışmanın meyvelerini almaya devam ediyor.
  • YENİ OLUŞUMDA DAHADA BAŞARILI, BAŞARIYI KAZANDIRAN EKİP RUHU İLE DAHA GÜZELİNE! SEVGİLER SAYGILAR SONER DEMİRCİ
  • yani maaşımız az diyenlere öhh diyorum.. hangi birimde oldugunuzu bilmem ama orda calısan bi sürü eli boş adam var. çelebi havaşın 2 katı maaş alıyolar nerdeyse.. trafik ve harekatçılar. ne iş yapar da o kadar para alır bunlar?
  • neresi buyuyor yoksa bız urfa hava alanında mı calısıyoruz.bızım maaslarımı kesıyorlar yenı termınal ve krızı bahane ederek boylemı buyuycek bu sırket.kul hakkıyla asla buyume olmaz bunu unutmayın.suan calısan ınsanların hakkının karsılıgı asla odenemez.
  • BİR İŞ YERİNDE İŞÇİLERİN %80-90 YAPMIŞ OLDUĞU İŞİN KARŞILIĞINI ALAMADIĞINA İNANIYORSA VE MUTSUZ İSE O İŞ YERİ ASLA ŞAHLANAMAZ SONRA ÇOK ARARLAR 40 LİRAYA KAYNAŞMA YEMEĞİNE GÖTÜRMEK İÇİN ADAM .700 KİŞİDEN DAHA 70 KİŞİ ÇIKARAMADILAR (ONLARDA BELLİ ZATEN ONLAR İÇİNDE YORUMA GEREK YOK) MİLLETİN CEBİNDE SİGARA ALMAYA PARASI YOK
  • SG Havalimanının hali içler acısı. Kaliteye önem veren ne yazık ki kimse yok. Ayrıca bayram ettikleri havayolu da ayrı bir soru işareti. Swiss, KLM vs gibi şirketler geçse tamam da... Ama lütfen önce kalite.. Meydanın ucuz olması kalitesiz olmasını gerektirmez.
  • ekonomik mali krizi bahane ederek ve yolcu daralması var denilerek maaşlarımızı geri çektiler.fakat anlaşılmayan bir olay % 48 büyüme var denilerek gazetelere demeç veriyorlar.
  • PERSONEL VE EKİPMAN YETERSİZLİĞİNE GECİKME NEDİR AMA SİZ BUNU KABULLENMEK İSTEMİYORSANIZ EYVALLAH AYRICA BENDE APRONDA ÇALIŞIYORUM BİR ÇALIŞAN OLARAK NEDEN BİZLERİ DİNLEMİYORSUNUZ AMACIM BALTALAMAK DEĞİL AKSAKLIKLARI VE HAKSIZLIKLARI GÜN IŞIĞINA ÇIKARMAK.
  • arkadaşlar gecikme neden oluyor? bir de bilmece gibi konuşmasanız....
  • havacı oldugun yerden üfleme meydana gel orada bak gecikme niye oluyor..
  • ya kardeşim işiniz gücünüz baltalamak hep kötü eleştiri siz ne işlerle meşgulsünüz acaba gelin siz iyisini yapın o zaman

Bu gece Tataristan Havayolları’nın Sabiha Gökçen’e sefer başlatmasının ardında aynı gün içinde Wind Airlines’da Sabiha Gökçen’e indi.

Ukrayna bayraklı Wind Rose Airlines bu gün saat 12:00'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına ilk seferini gerçekleştirdi.Aynı saatlerde Ukrayna'nın Himelniski ve Ivano Franko şehirlerinden iki sefer'le İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına inen Ukraynalılar klasik İstanbul Sabiha Gökçen merasimiyle çiçeklerle karşılandılar. 
 
Wind Rose Airlines Sabiha Gökçen'nin 28. dış hat uçucusu olurken Ukrayna'nın iki şehri Himelniski ve Ivano Franko'da İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı dış networküne katılmıştır.

Wind

Sabiha Gökçen Havalimanı Şahlanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 15 yıl önce
YENİ OLUŞUMDA DAHADA BAŞARILI, BAŞARIYI KAZANDIRAN EKİP RUHU İLE DAHA GÜZELİNE! SEVGİLER SAYGILAR SONER DEMİRCİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aman ~ 15 yıl önce
yani maaşımız az diyenlere öhh diyorum.. hangi birimde oldugunuzu bilmem ama orda calısan bi sürü eli boş adam var. çelebi havaşın 2 katı maaş alıyolar nerdeyse.. trafik ve harekatçılar. ne iş yapar da o kadar para alır bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KRİZ ~ 15 yıl önce
neresi buyuyor yoksa bız urfa hava alanında mı calısıyoruz.bızım maaslarımı kesıyorlar yenı termınal ve krızı bahane ederek boylemı buyuycek bu sırket.kul hakkıyla asla buyume olmaz bunu unutmayın.suan calısan ınsanların hakkının karsılıgı asla odenemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AÇ GEZEN ~ 15 yıl önce
BİR İŞ YERİNDE İŞÇİLERİN %80-90 YAPMIŞ OLDUĞU İŞİN KARŞILIĞINI ALAMADIĞINA İNANIYORSA VE MUTSUZ İSE O İŞ YERİ ASLA ŞAHLANAMAZ SONRA ÇOK ARARLAR 40 LİRAYA KAYNAŞMA YEMEĞİNE GÖTÜRMEK İÇİN ADAM .700 KİŞİDEN DAHA 70 KİŞİ ÇIKARAMADILAR (ONLARDA BELLİ ZATEN ONLAR İÇİNDE YORUMA GEREK YOK) MİLLETİN CEBİNDE SİGARA ALMAYA PARASI YOK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turist ~ 15 yıl önce
SG Havalimanının hali içler acısı. Kaliteye önem veren ne yazık ki kimse yok. Ayrıca bayram ettikleri havayolu da ayrı bir soru işareti. Swiss, KLM vs gibi şirketler geçse tamam da... Ama lütfen önce kalite.. Meydanın ucuz olması kalitesiz olmasını gerektirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadersiz ~ 15 yıl önce
ekonomik mali krizi bahane ederek ve yolcu daralması var denilerek maaşlarımızı geri çektiler.fakat anlaşılmayan bir olay % 48 büyüme var denilerek gazetelere demeç veriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACI ~ 15 yıl önce
PERSONEL VE EKİPMAN YETERSİZLİĞİNE GECİKME NEDİR AMA SİZ BUNU KABULLENMEK İSTEMİYORSANIZ EYVALLAH AYRICA BENDE APRONDA ÇALIŞIYORUM BİR ÇALIŞAN OLARAK NEDEN BİZLERİ DİNLEMİYORSUNUZ AMACIM BALTALAMAK DEĞİL AKSAKLIKLARI VE HAKSIZLIKLARI GÜN IŞIĞINA ÇIKARMAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gecikme ~ 15 yıl önce
arkadaşlar gecikme neden oluyor? bir de bilmece gibi konuşmasanız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
**** ~ 15 yıl önce
havacı oldugun yerden üfleme meydana gel orada bak gecikme niye oluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
technicman ~ 15 yıl önce
ya kardeşim işiniz gücünüz baltalamak hep kötü eleştiri siz ne işlerle meşgulsünüz acaba gelin siz iyisini yapın o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000